2022 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 2 éve
De kemény 😀 Most mondja el az interjúban, hogy Vegasban volt egy hotelben, és gyorsan odasietett 😀Kudos az NFLnek, hogy megengedték, hogy majd 1 körrel később neki is meglegyen a sapka meg a commish ölelés.
több mint 2 éve
breece hall merre járt amugy? 😀pont Vegasba volt aztán leugrott
braxa88
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
braxa88
12 534
breece hall merre járt amugy? 😀
több mint 2 éve
5'10 magas, azzal nem hiszem, hogy ki merik rakni a szelre.Akkor Hill safety lesz, mert Taylor-Britt a szelre aligha kerul ki, slotba max.miért?
Stez
Janek
több mint 2 éve
Akkor Hill safety lesz, mert Taylor-Britt a szelre aligha kerul ki, slotba max.miért?
Stez
több mint 2 éve
Akkor Hill safety lesz, mert Taylor-Britt a szelre aligha kerul ki, slotba max.
több mint 2 éve
A CB érett a Bengalsnál, de bíztam benne hogy Woolent viszik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Az FCS Myles Jack-je.Remek pick a Falconstól. Egykori QB, még a Montana Stateben. Év védője az FCS-ben tavaly.Volt RB is 😀
4. FCS pick idén és nincs vége a 2. körnek.
iktriad
r.baggio
több mint 2 éve
uh b+ minnyben elég fos himnusz éneklés megy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Remek pick a Falconstól. Egykori QB, még a Montana Stateben. Év védője az FCS-ben tavaly.Volt RB is 😀
4. FCS pick idén és nincs vége a 2. körnek.
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
előre jött a bengals
több mint 2 éve
Toto21
5 957
Valdes-Scantling lol. Hajra. Ezzel az a baj, hogy o remelem nem elso szamu. 😅Na basszus korrektül bealudtam. Gyorsan valaki fel tudna vilagositani, hogy volt-e valami izgalmas, vagy emlitesre melto idaig?Ledraftoltuk a fehér Valdez-Scantlinget.
Reggelt mindenki.
Toto21
A divíziót továbbra is uraljuk.
Kampman
több mint 2 éve
Végre értelmesen draftolunk, ennek örülök. 😊
több mint 2 éve
Remek pick a Falconstól. Egykori QB, még a Montana Stateben. Év védője az FCS-ben tavaly.4. FCS pick idén és nincs vége a 2. körnek.
több mint 2 éve
Toto21
5 957
Rank raneztem. Posztra es jatekosra ok. Raimann-t adnam meg valahogy, meg Dean-t. Egyebkent meg most mar meg kene vedeni Fields-et. :/Na basszus korrektül bealudtam. Gyorsan valaki fel tudna vilagositani, hogy volt-e valami izgalmas, vagy emlitesre melto idaig?Dt épitettuk
Reggelt mindenki.
Toto21
davemayer
több mint 2 éve
az olimpikon nem sokat pöcsölt
több mint 2 éve
Montana State LB régen QB voltvégre egy QBVikings?
Heisman
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nope, Andersen 😀végre egy QBVikings?
Heisman
r.baggio
több mint 2 éve
Sztem mi TE-t húzunk, ilyenkor szoktunk...
több mint 2 éve
Na basszus korrektül bealudtam. Gyorsan valaki fel tudna vilagositani, hogy volt-e valami izgalmas, vagy emlitesre melto idaig?Dean és az irányitók még mindig csúsznak, nagy WR run volt.
Reggelt mindenki.
Toto21
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
végre egy QBVikings?
Heisman
---
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Na basszus korrektül bealudtam. Gyorsan valaki fel tudna vilagositani, hogy volt-e valami izgalmas, vagy emlitesre melto idaig?Ledraftoltuk a fehér Valdez-Scantlinget.
Reggelt mindenki.
Toto21
A divíziót továbbra is uraljuk.
több mint 2 éve
Na basszus korrektül bealudtam. Gyorsan valaki fel tudna vilagositani, hogy volt-e valami izgalmas, vagy emlitesre melto idaig?Dt épitettuk
Reggelt mindenki.
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal