Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Azért Bobnak a jó édes anyját, hogy meg se próbálja megnyerni a meccset. Itt legalább Harbough felkészítette rendesen a csapatát, az a gyökér meg ellazsálta a hetet.Ugyan....értékelhetetlen amit az O nyújt megint nálunk...ezen felül a Titans sokkal közelebb van a Texanshoz és pihentetés után pedig állítom felette is van. Egész egyszerűen ott papírforma van, mi pedig láthatóan nem tudunk 10 pont fölé jutni önerőből...sőt, ebből 3-at a D hozott össze....
Szokol
több mint 6 éve
Amúgy Benő jövőre tuti játszhat? Voltak olyan pletykák,hogy még az is elképzelhető,hogy nem
több mint 6 éve
Már jobban bosszant a Philadelphia rájátszásba jutása! 😀Azért Bobnak a jó édes anyját, hogy meg se próbálja megnyerni a meccset. Itt legalább Harbough felkészítette rendesen a csapatát, az a gyökér meg ellazsálta a hetet.Engedd el 😊
Szokol
Jan
több mint 6 éve
Azért Bobnak a jó édes anyját, hogy meg se próbálja megnyerni a meccset. Itt legalább Harbough felkészítette rendesen a csapatát, az a gyökér meg ellazsálta a hetet.Engedd el 😊
Szokol
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Azért Bobnak a jó édes anyját, hogy meg se próbálja megnyerni a meccset. Itt legalább Harbough felkészítette rendesen a csapatát, az a gyökér meg ellazsálta a hetet.
több mint 6 éve
Jaja, akkor jól hallottam hogy róla beszélt. Nyilván nem mondhatja hogy kritikán aluli, de azért ennyire felszopkodni sem kéne mert a vak is látja hogy értékelhetetlen a produktuma.Scrimmage mögé 6yarddal ment a kilátástalan dump, ez igen. Jól hallottam egyébként hogy Tomlin szétdícsérte az OCnkat? Mintha ezt mondta volna a kommentátor.Azt mondta, hogy Fich fantasztikus munkát végez, pozitív személyiség, stb...
The terrible towel
Fantasztikus munka: 16 és 17 ponttal meg lehetett verni minket az utóbbi 2 meccsen
Jan
több mint 6 éve
Scrimmage mögé 6yarddal ment a kilátástalan dump, ez igen. Jól hallottam egyébként hogy Tomlin szétdícsérte az OCnkat? Mintha ezt mondta volna a kommentátor.Azt mondta, hogy Fich fantasztikus munkát végez, pozitív személyiség, stb...
The terrible towel
Fantasztikus munka: 16 és 17 ponttal meg lehetett verni minket az utóbbi 2 meccsen
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
No és az, amikor 2-9-re 5 yarddal a LOS mögé passzolsz, nem észrevéve, hogy a WR-re jönnek....no az a homály...persze megint nincsenek 3-4 yardos játékok, és szinte minden játékunkat előre olvassa a D, dehát ez papírforma...Mondjuk amit leírtál, az rövid játék volt! 😀
Klemó
több mint 6 éve
No és az, amikor 2-9-re 5 yarddal a LOS mögé passzolsz, nem észrevéve, hogy a WR-re jönnek....no az a homály...persze megint nincsenek 3-4 yardos játékok, és szinte minden játékunkat előre olvassa a D, dehát ez papírforma...Flaccoval ugyan ezt néztük évekig...-5yardos kórház passzokat.
Klemó
több mint 6 éve
Scrimmage mögé 6yarddal ment a kilátástalan dump, ez igen. Jól hallottam egyébként hogy Tomlin szétdícsérte az OCnkat? Mintha ezt mondta volna a kommentátor.
több mint 6 éve
No és az, amikor 2-9-re 5 yarddal a LOS mögé passzolsz, nem észrevéve, hogy a WR-re jönnek....no az a homály...persze megint nincsenek 3-4 yardos játékok, és szinte minden játékunkat előre olvassa a D, dehát ez papírforma...
több mint 6 éve
Hát toltak egy TD-t...
több mint 6 éve
Szezon átlag 50% blitz...ma 62%....nem véletlen...
több mint 6 éve
Jön a Houston,beszarok,ha bejuttok 😀 De rohadjak meg szurkolok nektek valamilyen szintenSzerintem minden Pats drukker is ezt reméli, remek alkalom lenne újra magukra találni, úgy kitömnének mint a libát.
LeviPoki
több mint 6 éve
Jön a Houston,beszarok,ha bejuttok 😀 De rohadjak meg szurkolok nektek valamilyen szintenJön, de a Titans O nem gyenge és a Texans D nem a legjobb napján van azzal a 21 ponttal már a táblán...
LeviPoki
több mint 6 éve
Jön a Houston,beszarok,ha bejuttok 😀 De rohadjak meg szurkolok nektek valamilyen szintenHa van olyan év, amikor értelme se lenne hogy bejussunk, az idén van.
LeviPoki
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Jön a Houston,beszarok,ha bejuttok 😀 De rohadjak meg szurkolok nektek valamilyen szinten
több mint 6 éve
Watt láthatóan be van pipulva...azt sejtem megy a trash talk rendesen...Egy gyökér ma!
Klemó
több mint 6 éve
Watt láthatóan be van pipulva...azt sejtem megy a trash talk rendesen...
több mint 6 éve
Futást kéne kicsit jobban fogniGyönyörűen csinálják el kell ismerni....megmutatják, hogy a futásoknál is van kreativitás....
Jan
több mint 6 éve
Futást kéne kicsit jobban fogni
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Ott volt egyébként ebben a drive-ban Johsnon is....2 yard előnyben...túldobva..(majdnem így is megvolt a TD, megvolt a két láb, csak kint volt a kéz már)....ahogy ott volt JuJu is, akinek elég lenne 50-50-ben odadobni...túldobva....frusztráló azért ez...Persze igen, a Titans szépen tolja és meg is érdemli.
több mint 6 éve
Ne add el a labdát..ez Hodges majd egyetlen dolga....a D fog szerezni labdát...mint ahogy meg is történt...
több mint 6 éve
Szép volt #D!
több mint 6 éve
Hát ez szép volt