Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Nakérem! Fel!! Támadunk!! 😀
több mint 6 éve
Aszondják van egy elég jó run blocker falunk...Ok, félidő. Nálunk 11 passz, 11 futásIgazad van, de kivel játsszunk run-heavyt?
Ravens 12 passz, 22 futás
Vajon rájön Fich, hogy ebben a szakadó esőben nem feltétlen passzal kéne haladni??
Ezekkel a hívásokkal gyakorlatilag ő generálja a hibát. Csoda hogy Duck eddig nem dobott intet, de ha a 2. félidőre Fich kitalálja hogy hátrányban vagyunk - passzoljunk többet, azt ilyen időben képtelenség hiba nélkül megcsinálni. Aztán majd lehet megint szidni a QB-t. 😕 Pedig idő van bőven, nyugodtan mehetnénk run heavy módban, de szerintem annyira egydimenziós az ember, hogy a végére 30+ passzkisérletünk lesz - ami nyilvánvalóan vereséget fog eredményezni.
Jan
Szokol
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Ok, félidő. Nálunk 11 passz, 11 futásIgazad van, de kivel játsszunk run-heavyt?
Ravens 12 passz, 22 futás
Vajon rájön Fich, hogy ebben a szakadó esőben nem feltétlen passzal kéne haladni??
Ezekkel a hívásokkal gyakorlatilag ő generálja a hibát. Csoda hogy Duck eddig nem dobott intet, de ha a 2. félidőre Fich kitalálja hogy hátrányban vagyunk - passzoljunk többet, azt ilyen időben képtelenség hiba nélkül megcsinálni. Aztán majd lehet megint szidni a QB-t. 😕 Pedig idő van bőven, nyugodtan mehetnénk run heavy módban, de szerintem annyira egydimenziós az ember, hogy a végére 30+ passzkisérletünk lesz - ami nyilvánvalóan vereséget fog eredményezni.
Jan
több mint 6 éve
Ok, félidő. Nálunk 11 passz, 11 futás Ravens 12 passz, 22 futás
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Közben a Titans meccs elment, szóval mára már csak az önfeledt szórakozás maradt a mi meccsünkön! PL az ilyen csodálatos félidő utáni drive-on, mint ez volt!
több mint 6 éve
Azt írta az ürge, hogy szar szezon. A 12-4. Érted? 😀Mit tudnak sírni, az nagyon vicces!Na, megyek feldobom magam a szünetben, olvasgatom egy kicsit a Pats-topicot! 😀Vicc egyébként,hogy megnyerték a csoportjukat,aztán világvége hangulat van.
Szokol
LeviPoki
steelwolf
több mint 6 éve
Mit tudnak sírni, az nagyon vicces!Na, megyek feldobom magam a szünetben, olvasgatom egy kicsit a Pats-topicot! 😀Vicc egyébként,hogy megnyerték a csoportjukat,aztán világvége hangulat van.
Szokol
LeviPoki
több mint 6 éve
Na, megyek feldobom magam a szünetben, olvasgatom egy kicsit a Pats-topicot! 😀Vicc egyébként,hogy megnyerték a csoportjukat,aztán világvége hangulat van.
Szokol
több mint 6 éve
Na, megyek feldobom magam a szünetben, olvasgatom egy kicsit a Pats-topicot! 😀
több mint 6 éve
Ez igy vicces lesz 🤣🤣🤣

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Edmunds bazzeg... ok hogy csúszik, de ez mifasz volt?
több mint 6 éve
Na nekem ennyi elég volt...hivatalosan lezárom a 2019-et a Steelers meccsek számára és elkezdem a felkészülést a 2020-ra...Lemaradsz a mai nagy fordításról és a SB-runról?? Te tudod...
Jó éjt és köszönöm a közös meccsnézéseket!
Jövőre ugyanitt 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Navégre,azt hittem sokkal szarabbak leszünk.
több mint 6 éve
Na nekem ennyi elég volt...hivatalosan lezárom a 2019-et a Steelers meccsek számára és elkezdem a felkészülést a 2020-ra...Jó éjt és köszönöm a közös meccsnézéseket!
Jövőre ugyanitt 😀
több mint 6 éve
Rohadt nagy csőlátása van sajnos neki is, tök fura mert Rudi után úgy tűnt mintha neki ez jobban menne...
több mint 6 éve
Hagyjuk azt a rájátszást a fenébe. O kritikán aluli, a semmiért nincs értelme.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
23 kemény mérkőzés óta adjuk el mindig a labdát legalább egyszer...
több mint 6 éve
Kacsa nagyon beleélte a hype-ba magát, azóta egyre szarabb! ,Le kell vágni'
több mint 6 éve
Nekem mindegy...lássuk Paxton gyereket...borzalom lesz, de ez is az márdettó így gondolom
Klaci79
Steelers fan
több mint 6 éve
Nekem mindegy...lássuk Paxton gyereket...borzalom lesz, de ez is az márJajj, csak őt ne! Hidd el nekem, láttam Denverben eleget. Gyengébb, mint a Kacsa és a Rénszarvas, ráadásul fasz állatos beceneve sincs!
Klaci79
több mint 6 éve
Nekem mindegy...lássuk Paxton gyereket...borzalom lesz, de ez is az már
több mint 6 éve
Aki eddig hiányolta a Tenort...Ma bepótolja a szezont.
több mint 6 éve
1 perc alatt végigrepül a pályán a Kacsa, ugye? 😀
több mint 6 éve
Watt meg annyira túlpörgi ezt a DPOY dolgot, hogy kicsit leültethetné Tomlinigy csak ront rajta Watt
Klaci79
több mint 6 éve
Kezd idegesítő lenni rg3