NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 621
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Mi is behívtuk a fake puntot! 🙄Ez annyira jött be, mint a szöszinek a faketaxi! 😀
steelwolf
több mint 4 éve
Loller bazzeg, kiváló lezárása a szezonnak...Még jön egy Kacsa-INT!
The terrible towel
több mint 4 éve
Mi is behívtuk a fake puntot! 🙄
több mint 4 éve
Loller bazzeg, kiváló lezárása a szezonnak...
több mint 4 éve
Az aztán Hodges ellen kurva fontos ám! Még a végén pályára kerül és hajít hat TD-t!A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
no
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
omg bazdmeg
több mint 4 éve
no
7 283
A dupla labdabirtoklasi ido viszont igen.A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
Jan
több mint 4 éve
A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Mit szólsz a Houston run-D-hez? 😀
Klemó
több mint 4 éve
A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....Jó, hát futnak-futnak, de pontot ők se nagyon raknak fel. 19 engedett pont azért nem a világ vége.
Klemó
több mint 4 éve
no
7 283
Azért azt kövezzetek meg nem értem hogy hogyan fordulhat elő hogy Duck (de Rudi is dettó hasonló) az egyetemen rekordot dönt passzolt yardokból (ha jól emlékszem), de olyan csőlátása van mellé mint egy vénülő bányalónak? Nem blitzelték őt soha? Nem voltak az elkapói soha kettőzve? Nem látta a secondary hogy az 1. targetről le nem veszi a szemét? Vagy olyan fala volt hogy ácsoroghatott perceket míg szeparálódtak a wr-jei?oldalakat lehetne irni, es en nem lattam oket egyetemen, de azt tudod itt mi a baj.
Értem én hogy gyorsabb az nfl, de bammeg ha szemből rohannak felém azt csak illene észrevenni...
The terrible towel
több mint 4 éve
Klemó
5 658
A D oldalon tényleg nem értem....200 yardot fut a Ravens ellenünk ma is úgy, hogy LJ és Ingram sem játszik....folyamatosan elfutunk a play elől, az OLB-k...az ILB-k mind-mind rossz szögben érkeznek....
több mint 4 éve
Klemó
5 658
Ezt Én is bedobtam volna...hátha lent volt a térd....nincs vesztenivaló...Ezt viszont nem kellene....fake punt a 9 yardoson....ez megalázó....és az ellenfél lenézése....Ez a piros zászló a megalázó..
Klemó
Szokol
több mint 4 éve
Azért azt kövezzetek meg nem értem hogy hogyan fordulhat elő hogy Duck (de Rudi is dettó hasonló) az egyetemen rekordot dönt passzolt yardokból (ha jól emlékszem), de olyan csőlátása van mellé mint egy vénülő bányalónak? Nem blitzelték őt soha? Nem voltak az elkapói soha kettőzve? Nem látta a secondary hogy az 1. targetről le nem veszi a szemét? Vagy olyan fala volt hogy ácsoroghatott perceket míg szeparálódtak a wr-jei?Értem én hogy gyorsabb az nfl, de bammeg ha szemből rohannak felém azt csak illene észrevenni...
több mint 4 éve
Ezt viszont nem kellene....fake punt a 9 yardoson....ez megalázó....és az ellenfél lenézése....Ez a piros zászló a megalázó..
Klemó
több mint 4 éve
Persze szidható Fitchner és szidni is kell, de egy QB azért is van fent, hogy lássa a blitzet, lássa a nyomást.....sem Rudinak...sem Hodgesnek ehhez érzéke nincs....így pedig azért ez nehéz.Valszeg ezért nem volt egyik sem 1/1 pick. 😊
Klemó
Hogdes egy UDFA rookie, Rudi 3. körös, ennek megfelelően kell nézni őket. És mindkettővel nyertünk meccseket.
több mint 4 éve
no
7 283
Azert a D oldalon is bajok vannak,
több mint 4 éve
Star Trek várós!
több mint 4 éve
464rush yarddal Conneré a legtöbb cipelés idén, ez igen 😀 Bell nem egész 3meccsen hozott annó össze ennyit... de kemény.Na itt kezdődnek a bajok, nem a QB személyénél.
The terrible towel
több mint 4 éve
464rush yarddal Conneré a legtöbb cipelés idén, ez igen 😀 Bell nem egész 3meccsen hozott annó össze ennyit... de kemény.
több mint 4 éve
Klemó
5 658
Persze szidható Fitchner és szidni is kell, de egy QB azért is van fent, hogy lássa a blitzet, lássa a nyomást.....sem Rudinak...sem Hodgesnek ehhez érzéke nincs....így pedig azért ez nehéz.
több mint 4 éve
Klemó
5 658
Az a kemény, hogy a 4. negyedben húzunk olyan playt, ami láthatóan meglepi az ellent....
több mint 4 éve
Klemó
5 658
Amúgy Benő jövőre tuti játszhat? Voltak olyan pletykák,hogy még az is elképzelhető,hogy nemEgy pletyi volt, de Ben írta, hogy motiváltabb, mint valaha...persze nem ártana edzeni sem...
LeviPoki
több mint 4 éve
Szerzünk még pontot vajon? Egy fáradt FG távig legalább elbotladozunk? Szörnyű látni hogy a Ravens negyed gőzzel játszva is akkora longshot nekünk hogy az már fáj.
több mint 4 éve
Amúgy Benő jövőre tuti játszhat? Voltak olyan pletykák,hogy még az is elképzelhető,hogy nemFalemberként tuti! Amúgy egy ürge írta, pár órával később már magát cáfolta.
LeviPoki