Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
xtaki
3 441
3rd 1-re kozepso futas, ami mar elotte 7x nem ment. most se. mily meglepo
több mint 2 éve
A Ravensnek elég a Jags+Ravens W?Nem, Steelersnek meg Ravensnek is az kell, hogy valaki nyerjen a LAC-LV meccsen.
bcsarli
Ha ők ott tiet érnek el, akkor ők ketten vannak bent.
több mint 2 éve
A Ravensnek elég a Jags+Ravens W?Nem, nekik kell még a Pats és a Raiders.
bcsarli
több mint 2 éve
A Ravensnek elég a Jags+Ravens W?Nope
bcsarli
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Benibácsi
802
A Ravensnek elég a Jags+Ravens W?Nem kell mèg Miami vereség meg Chargers veresèg
bcsarli
több mint 2 éve
A Ravensnek elég a Jags+Ravens W?
több mint 2 éve
xtaki
3 441
jags interception 😊
több mint 2 éve
Jags labdaszerzés..
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Jags labdát szerzett
több mint 2 éve
gedam
5 902
hátha jönnek a canada féle handoffokBen megrázza magát még utoljára, mint oly sokszor 17 év alatt...Akkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀én csak a nohudlitól félek, amikor kanadát lekapcsolják.
bcsarli
gedam
bcsarli
több mint 2 éve
Ez már POAkkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀marmint a PO-ra tartogatott titkos playek? 😊 de akkor mi lesz ott? 😀
bcsarli
xtaki
több mint 2 éve
Akkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀Kapcsoljon át a Lions meccsre ott can minden, mint a búcsúban 😁
bcsarli
több mint 2 éve
Ben megrázza magát még utoljára, mint oly sokszor 17 év alatt...Akkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀én csak a nohudlitól félek, amikor kanadát lekapcsolják.
bcsarli
gedam
több mint 2 éve
Ertekelem hogy ilyen harmadrangu futoval is akad meg futott TD-nk.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
xtaki
3 441
Akkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀marmint a PO-ra tartogatott titkos playek? 😊 de akkor mi lesz ott? 😀
bcsarli
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Akkor ez ennyi? 😏Hát lássuk be.....az a csoda, hogy még mindig PO esélyről beszélünk...
steelwolf
több mint 2 éve
gedam
5 902
Akkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀én csak a nohudlitól félek, amikor kanadát lekapcsolják.
bcsarli
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Akkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀Végem 😂😂😂
bcsarli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Aprócska lyukocskán fért át...
több mint 2 éve
Akkor mostmár jöhet a sokáig dugdosott Canada Offenz henger. Nincs hova tartalékolni, elő kell venni 😀
több mint 2 éve
Akkor ez ennyi? 😏
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Spillane.......már vártam egy busted playt....
több mint 2 éve
xtaki
3 441
fasza ez a futasvedelem 😊mondtam en, hogy nincs eselyunk...sajnos. mi tamadni nem tudunk ma.