Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Harbough 1 szezonban 5-ot oregedett
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hatha meg sebessege is lenne Murray-nek...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Tacklinget kéne gyakorolni Pittsburghben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Úgyis csak futnak, amivel meg is vernek minket.És akkor Watt sack sincs több...
Willie Parker
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
És hozzá se érünk...az a szép
több mint 2 éve
Murray ma állat
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kezd elmenni... 😕
több mint 2 éve
Willie Parker
15 376
Úgyis csak futnak, amivel meg is vernek minket.
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Murray mi a faszt csinál,jó ég
több mint 2 éve
xtaki
3 441
jo ez a kozepso vedelemalulalu tuitt remelem nezi a meccset es isznak meg egyet.
több mint 2 éve
prérifarkas
598
Wentz egy rakás szar. H lehetett ennek olyan jó szezonja anno a sb győztes évükben?SB nem ő játszotta és jobb sem lett azóta sem.
shagi0206
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Szar hívás volt. Ez sárga....ha a fújás után.....majd 2 másodpercre bevered az irányítót a földbe....akkor mondja meg nekem valaki, hogy az a mai NFL-ben miért nem sárga???en is PF-nek lattam.
Klemó
xtaki
több mint 2 éve
gedam
5 902
de még én is....ha a fújás után.....majd 2 másodpercre bevered az irányítót a földbe....akkor mondja meg nekem valaki, hogy az a mai NFL-ben miért nem sárga???en is PF-nek lattam.
Klemó
xtaki
több mint 2 éve
Egy Tomlin Haribó cserében ki lenne benne. Én most igen 😊Mindket fazon jo helyen van meg egy darabig. OC - DC -k cserelodni fognak parszor ezalatt.
bcsarli
több mint 2 éve
Egy Tomlin Haribó cserében ki lenne benne. Én most igen 😊Hidd el,azt Te nem akarod 😀
bcsarli
LeviPoki
Csak az új korszak miattEgy Tomlin Haribó cserében ki lenne benne. Én most igen 😊Hidd el,azt Te nem akarod 😀
bcsarli
LeviPoki
több mint 2 éve
xtaki
3 441
....ha a fújás után.....majd 2 másodpercre bevered az irányítót a földbe....akkor mondja meg nekem valaki, hogy az a mai NFL-ben miért nem sárga???en is PF-nek lattam.
Klemó
több mint 2 éve
Murray nyerő ma. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Jags TD
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Ilyen futás csak akkor van, ha Spillane a pályán
több mint 2 éve
gedam
5 902
megúsztuk a zászlót, az szükségtelen keménykedés 15yard volt
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Egy Tomlin Haribó cserében ki lenne benne. Én most igen 😊Kell a faszomnak...ugyanazt kapnánk pepitában. Nézd csak meg a két csapat eredményeit, teljesen hasonló.
bcsarli
Viszont egy tökös GM majd kelleni fog, aki Tomlin mániáját is kordában tudja tartani.
több mint 2 éve
CsodaJagsTD, ott lassan eldől.
több mint 2 éve
Klemó
5 656
....ha a fújás után.....majd 2 másodpercre bevered az irányítót a földbe....akkor mondja meg nekem valaki, hogy az a mai NFL-ben miért nem sárga???
több mint 2 éve
TD jags!
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Egy Tomlin Haribó cserében ki lenne benne. Én most igen 😊Hidd el,azt Te nem akarod 😀
bcsarli