Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
gedam
5 902
Ezt az egyenlítés Harvinnak köszönhetjük. Nem értem ezt a döntést, de 33 yardos punttal nem éppen hálálkodik az újonc 😕én egyből beküldtem volna tuckert és utána még benő eladhatta volna a félidő előtt egyszer.
Klaci79
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Nohát na....ez rekordszar volt mind a két O szemszögéből....Tényleg borzasztó, egy ilyen rangadó nem ezt érdemelné, de e van... Közben a Jackók 13-3-ra mennek az Indiánnápolyiak ellen.
Klemó
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
Ezt az egyenlítés Harvinnak köszönhetjük. Nem értem ezt a döntést, de 33 yardos punttal nem éppen hálálkodik az újonc 😕
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Nohát na....ez rekordszar volt mind a két O szemszögéből....
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Mivel kevés volt az idő, ezért nem volt futás. Mondjuk az első kísérletnél persze lehetett volna, de azt azért vedd észre, hogy Huntley QB futásairól szólt ez a drive és nem a design run playekről és nyilván ott a RZ-ban már erre jóval kevesebb a lehetőség, mert szűkebb a pálya.6lehetőségből nem tudunk 10yardot mennimert nem futunk
LeviPoki
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 902
gigászok csatája
több mint 2 éve
Benibácsi
802
6lehetőségből nem tudunk 10yardot menniMúlt héten ugyanez volt Rams ellen. A red zoneban megállt a tudomány
LeviPoki
több mint 2 éve
pfefe8
1 203
6lehetőségből nem tudunk 10yardot menniacélfüggöny.
LeviPoki
Steelers fan
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Azért az MVP-MVP kiabálást hallani nagyon ott van.....
több mint 2 éve
De kurva nyögvenyelős ez bazdmeg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
6lehetőségből nem tudunk 10yardot menni
több mint 2 éve
Csórit jól tökön térdelte a QB! 😀
több mint 2 éve
prérifarkas
598
Nekem az 😁😁😁MVPMég csinál 1-et, szerintem akkor sem. Védő itt már nem lesz mvp, hacsak nem lesz vki, aki 30x sackel, és mellé lesz 15 int-je
prérifarkas
shagi0206
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Na ez egy durva tökön rúgás volt. Ezért is mehetne a zászló....😀
több mint 2 éve
gedam
5 902
mé nem futottunk hármat. dobnak bazzeg
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
és ha nincs az előbbi fantomzászló, ez már 23 sack lenne
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
MVPMég csinál 1-et, szerintem akkor sem. Védő itt már nem lesz mvp, hacsak nem lesz vki, aki 30x sackel, és mellé lesz 15 int-je
prérifarkas
több mint 2 éve
Na még legalább egyet, hogy egyedül az övé legyen a rekord.
több mint 2 éve
Klemó
5 656
IGen, ezzál egál.AKkor legalább a csúcs megvan... 😀Beàllította nem ?
Klemó
Benibácsi
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Egyébként mindenki megy a faszba.....átmegy futóba a QB...miaretkestökömet csináljon a védő....