Buffalo Bills - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
Se holding, se PI, megint minket fújnak! 😀
több mint 3 éve
Új az offense, de azért sok ismerős elemet látok sajnos....Igen, jönnek Bennél a régi reflexek.....de az mindenképp látszik, hogy kreatívabbak vagyunk, ami azért a D-nél is muszák reakciót kiváltania....
Johnsonért nagy kár lenne, az mondjuk "szerencsés" szituáció, hogy ha már nem tud visszajönni, Washington helyettesíti
Klaci79
több mint 3 éve
nem ő a kezdő, beáll bizonyos playekreHát, hogy leszóltak az edzőnek gondolom mikor keretet hírdetett, hogy "szeretik a viccet, csak nem értik".....nonszensz lett volna, hogy nem Lance kezd ilyen előszezon után....Goff es Hockenson -> es egyenlitett a Lions! 😳hogyhogy Lance ott pályán van ?
RedFive
Heisman
Klemó
több mint 3 éve
csak mert NFL appon az van hogy Garoppolo játszikHát, hogy leszóltak az edzőnek gondolom mikor keretet hírdetett, hogy "szeretik a viccet, csak nem értik".....nonszensz lett volna, hogy nem Lance kezd ilyen előszezon után....Goff es Hockenson -> es egyenlitett a Lions! 😳hogyhogy Lance ott pályán van ?
RedFive
Heisman
Klemó
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

több mint 3 éve
Goff es Hockenson -> es egyenlitett a Lions! 😳Texans 14-0 az is vicces 🤪
RedFive
több mint 3 éve
Hát, hogy leszóltak az edzőnek gondolom mikor keretet hírdetett, hogy "szeretik a viccet, csak nem értik".....nonszensz lett volna, hogy nem Lance kezd ilyen előszezon után....Goff es Hockenson -> es egyenlitett a Lions! 😳hogyhogy Lance ott pályán van ?
RedFive
Heisman
több mint 3 éve
Washington time. Jobb a srác, egy Ward 2. Remélem, valamikor, valahol bebizonyatja. És hihetetlen hosszú kezei vannak
több mint 3 éve
Új az offense, de azért sok ismerős elemet látok sajnos....Johnsonért nagy kár lenne, az mondjuk "szerencsés" szituáció, hogy ha már nem tud visszajönni, Washington helyettesíti
több mint 3 éve
Érzem a Washington TD-t! 😄
több mint 3 éve
Game Pass csak nekem halt be??
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano

több mint 3 éve
Az mindenképp jó, hogy pihen a D.....kis szüncsi.....Szerintem Johsnonnál a térd (is) koccant
több mint 3 éve
Goff es Hockenson -> es egyenlitett a Lions! 😳hogyhogy Lance ott pályán van ?
RedFive

több mint 3 éve
Borda? Nem gond, jön Washington.
több mint 3 éve
Nagyon futunk egyelőre
több mint 3 éve
Goff es Hockenson -> es egyenlitett a Lions! 😳

több mint 3 éve
Rosszak a sejtéseim.....
több mint 3 éve
Ezt vártam már. 10+-os...végre JuJu...no és basszus Johnson....receiver, majd lábra áll
Klemó
több mint 3 éve
Én ezért károgtam végig. Az O-falon múlik minden, persze ha vannak gyenge részei azt tudod ellensúlyozni playhívással, de ha minden része bizonytalan... Akkor max gyors játékokkal tudsz operálni, mert szétszedik a backfieldet.Egyetértek....csak sajnos az a baj, hogy omlik a fal, ahogy gondoltuk is. Nem 20+ kell most, hanem 10+.....az már elég lenne. Muszáj kitalálni valamit, változtatni kell a playhivásokban. Most derül ki Canada milyen stratégaEddig a rush működik...a fele holdingot be se fújták eddig.....de ha az O ilyen lesz kifújnak a végére biztosan.Mondom: amíg nincs 20+ yardos játék, addig nincs lényegi változás tavalyhoz képest, mert ugyanúgy tölthetik ellenünk a boxot.
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 3 éve
Ezt vártam már. 10+-os...végre JuJu...no és basszus Johnson....
több mint 3 éve
Jobb lehet nincs, de tapasztaltabb biztosan akadna...Vagy valamiről nagyon lemaradtam a TC-ben.Norwood-ot akkor sem értem...Valószínűleg nincs jobb, azt meg nem várhatjuk el Butlertől, hogy kreatív playhívásokkal ellensúlyozza a lyukakat (mert szar).
Spy
tenorx
több mint 3 éve
Eddig a pre snap mozgásokkal teljesen összezavarják Bent. A passzai ráaádásul olyan bizonytalanok, mint a részeg postás....Mindjart kicserelem a Bent Joshra es meg ugy is all a mondatod. ☺
Klemó

több mint 3 éve
Pedig össze kellene kapni magunkat, mert a szünetben McDermotték tudnak majd váltani, de Tomlinék nem...
több mint 3 éve
Egyetértek....csak sajnos az a baj, hogy omlik a fal, ahogy gondoltuk is. Nem 20+ kell most, hanem 10+.....az már elég lenne. Muszáj kitalálni valamit, változtatni kell a playhivásokban. Most derül ki Canada milyen stratégaEddig a rush működik...a fele holdingot be se fújták eddig.....de ha az O ilyen lesz kifújnak a végére biztosan.Mondom: amíg nincs 20+ yardos játék, addig nincs lényegi változás tavalyhoz képest, mert ugyanúgy tölthetik ellenünk a boxot.
Klemó
Szokol
több mint 3 éve
Norwood-ot akkor sem értem...Valószínűleg nincs jobb, azt meg nem várhatjuk el Butlertől, hogy kreatív playhívásokkal ellensúlyozza a lyukakat (mert szar).
Spy
több mint 3 éve
Eddig a pre snap mozgásokkal teljesen összezavarják Bent. A passzai ráaádásul olyan bizonytalanok, mint a részeg postás....