Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Gratula a Barnáknak! Ma jobban akarták a győzelmet és megérdemelten nyertek.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Gratula a barnáknak, a szurkolóiknak is, és a pitts szurkolóinak, hogy ezt hétről-hétre van erejük megnézni, le a kalappal
több mint 8 éve
Azért ez nem ennyire egyszerű, még akkor sem, ha elvicceled😊kövi 3 meccs hazai sima.. texans ba igazábol csak vmi watt gyerek van coltsba vmi ratyi fiatal QB ravens meg most is majdnem leszopott a BucstólherewegoJobban örülnék 11-5-nek és az üstökös maradásának.kittlinem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod
több mint 8 éve
kövi 3 meccs hazai sima.. texans ba igazábol csak vmi watt gyerek van coltsba vmi ratyi fiatal QB ravens meg most is majdnem leszopott a BucstólJobban örülnék 11-5-nek és az üstökös maradásának.kittlinem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod

több mint 8 éve
Maximum három győzelmet (Jets, Titans, NO) tudok elképzelni, a Ravens sokkal profibb jelenleg (labdákat tudnak szerezni és nem balfaszkodnak, mint mi), a Bengals szerintem oda-vissza, Falcons odahaza jó, KC-t még esetleg elkaphatjuk, de szerintem kizárt.nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod
több mint 8 éve
Jobban örülnék 11-5-nek és az üstökös maradásának.nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod
több mint 8 éve
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Baszki Soldi egy felhasználó 😀😀😀 én meg azt hittem h vni vezető...Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersvontodSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Köszi! Nem divat drukker vagyok, csak nem tudok mindent ,még' mindent!sorozatjunkie
több mint 8 éve
Nyugi, semmi gond. 😀Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersvontodSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Köszi! Nem divat drukker vagyok, csak nem tudok mindent ,még' mindent!sorozatjunkie
Viszont asszem történelmet írtál az oldalon... 😉
több mint 8 éve
Akkor ma nem nyerünk?Szokolháát most egy 97yardos td drive utána egy onside kick majd egy ujjab td aztán megint onside és gamewinning drive , majd 2 pontos is jó és megvan 32-31

több mint 8 éve
19:00empty taxiOakland - San Diego PLEASE!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz ki
több mint 8 éve
Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersvontodSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Köszi! Nem divat drukker vagyok, csak nem tudok mindent ,még' mindent!
több mint 8 éve
Akkor ma nem nyerünk?
több mint 8 éve
Az első 2 driveból kellett volna ennyi, bakker. 😊10-et?fcancellaraBell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraja mondjuk az komoly, és igy 3 pontott szereztünk😀herewego
több mint 8 éve
jön a kámbek😀
több mint 8 éve
Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 8 éve
10-et?Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraja mondjuk az komoly, és igy 3 pontott szereztünk😀herewego
több mint 8 éve
Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraErről beszéltem az elején: az O-ban egyénileg hozzák a jó statokat, közben meg 3 pont.
több mint 8 éve
Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraja mondjuk az komoly, és igy 3 pontott szereztünk😀

több mint 8 éve
Megis van az èrtèkelèsem:RETEK
Báró Behenczy Károly nevű ifjú Estella nevű, tulajdonunkat képező leányzóval, kit hatszáz o. é. forintokért vettünk vala a zsolnai komédiásoktól...
több mint 8 éve
Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincs
több mint 8 éve
az mindig benne van, de ez a Jags egy vicc jelenleg.Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍Joey Tribbianicsak nehogy valami meglepetés szopás legyen belőleDrip
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964