Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 10 éve
Legalább ezentúl nem lehet az orrunk alá dörgölni a Megatron catchet. Nem úgy, mintha azóta fújtak volna a csapatnak.
több mint 10 éve
Elvileg ugye a futó kezéből is hiába ütik ki TD, lehet már úgy ítélték birtokolta vonal előtt. De ettőlmég vicc ez a szabály.Nem az a gond, hanem hogy az ehhez hasonló szitukat totál inkonzisztensen, összevissza ítélik meg, lehet tényleg a pénzfeldobás a megoldás 😊
Blevi
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Pont a védőfal nem hoz semmit, oda öltél lóvét rendesen.Jó, Staffordot le kellett volna vinni, oszt nálunk lenne a labda 3 percre 2 időkéréssel. Erre végigvitték, megcsinálták a passzt is, megadták. A srácoktól elvettek egy nagy játékot, de Jones is lekaphatta volna a félpályánál. Azt se tette. Egy fos offense végirohant rajtad, mint Pierre Woodman a Király utcai kurvákon.Picit féltem tőle, hogy előbb-utóbb kijön, hogy nagyon sok a rutintalan és egyszerűen nem jó játékos a védelemben. Úgy néz ki a mai ilyen. Szünetben reméljük sikerült váltani.
füligjimmy
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ez ennek az egesz jateknak a megcsufolasa. Akkor caltoztassak meg azt a kurva szabalyt de amig nem addig ez sosem td. Lehet itt ovni??? Csak siman eldontik a meccset egy olyan szabaly ignoralasaval ami most kb a legismertebb. Es ezt egy lions meccsen ugy hogy megatron is palyan van...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Jó, Staffordot le kellett volna vinni, oszt nálunk lenne a labda 3 percre 2 időkéréssel. Erre végigvitték, megcsinálták a passzt is, megadták. A srácoktól elvettek egy nagy játékot, de Jones is lekaphatta volna a félpályánál. Azt se tette. Egy fos offense végirohant rajtad, mint Pierre Woodman a Király utcai kurvákon.Picit féltem tőle, hogy előbb-utóbb kijön, hogy nagyon sok a rutintalan és egyszerűen nem jó játékos a védelemben. Úgy néz ki a mai ilyen. Szünetben reméljük sikerült váltani.
füligjimmy
több mint 10 éve
De kéne még egy DL sérülés.Én nem állok be, nem szeretem az ütést.
több mint 10 éve
Na, találtak egy csapatot a bírók, akit a Lions-nál is jobban szopatnak......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Jó, Staffordot le kellett volna vinni, oszt nálunk lenne a labda 3 percre 2 időkéréssel. Erre végigvitték, megcsinálták a passzt is, megadták. A srácoktól elvettek egy nagy játékot, de Jones is lekaphatta volna a félpályánál. Azt se tette. Egy fos offense végirohant rajtad, mint Pierre Woodman a Király utcai kurvákon.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Elvileg ugye a futó kezéből is hiába ütik ki TD, lehet már úgy ítélték birtokolta vonal előtt. De ettőlmég vicc ez a szabály.Szerintem birtokolta, csak nem tudom, a receiverekre is ugyanez vonatkozik-e, de birtokolta és úgy ütötték ki.
Blevi
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Kabaré, hogy nem tudják egyértelműen definiálni, mi egy catch. Végül is elég fontos eleme a játéknak...Szerintem pénzfeldobással döntik el az ilyeneket.
Jakehomer
több mint 10 éve
Azért az mekkora már, hogy Pereira egy percen át ecseteli, hogy miért nem TD. 😊Jah hát ez így kemény. Annyi a különbség, hogy ők 3 RZ-ből 3 TD-t szereztek, min 3-ból 1 TD, 2 FG
több mint 10 éve
Elvileg ugye a futó kezéből is hiába ütik ki TD, lehet már úgy ítélték birtokolta vonal előtt. De ettőlmég vicc ez a szabály.
több mint 10 éve
Magát égeti a liga ezekkel.
több mint 10 éve
Kabaré, hogy nem tudják egyértelműen definiálni, mi egy catch. Végül is elég fontos eleme a játéknak...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Akartam írni hogy birtokolta, amikor belépett...
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Ja ez meccsfordító lesz, és nem nekünk
több mint 10 éve
őőő, érdekes...
több mint 10 éve
Nabazd...
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 10 éve
viccesek ezek a sporik, viccesek ezek a szabályok...
több mint 10 éve
Pfffffff.... háhá
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hát ezt megköszönhetjük Tatenek. Ez kb meccs fordító momentum lehet.Na és Fuller smafu?
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
????