NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
132
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
32
14
19:00
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
17
5
22:05
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
10
7
22:25
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
4
3
22:25
Divisional vasárnap
több mint 2 éve
burrow, jimmy meg stafford nyert már?egyedül a Bills nem nyert még SB-tMost mát tényleg mindegy ki nyer SB-t az fix nem tibiről fog szólni, megjött miden fronton az ifjúság 😊 😊ha kiesne a chiefs akkor új qb nyerne sb-t az nem rossz
prérifarkas
Negritis
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
te vagy Tua?rám szokták mondaniTehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
Amúgy van olyan akire azt mondják a körülötte állók hogy egy pöcs és nem viszi semmire?
gabokocka
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Épp ezért nem értem ezt az imádkozást Leftwichért.Tehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Hányat tudsz mondani, akiből süt, hogy jó HC lesz azok közül, aki még nem volt, és most valószinű az lesz. Egyet se. Ez is egy crystal ball business. Mint a draft az esetek nagy részében.
Amúgy van olyan akire azt mondják a körülötte állók hogy egy pöcs és nem viszi semmire?
Ez olyan mint a draft értékeles, minden prospect tremendous athlete, huge competitor, will be great pro football player.
Csak aztán a 70%a mégse...
gabokocka
iktriad
Vagy jó lesz vagy nem.
És igazából én nem látom az extrát amit ő ehhez a rosterhez hozzá tett volna.
Arians lenne ugye a példa előtte.
Hát én nem vagyok elragadtatva.
Mondjuk én a faszt ugatok, nálunk még ki se baszták a világtalan faszt, én majd jövő ilyenkor fogok tobzódni, hogy vmelyik PO csapat szuper koordinátorára lecsapjunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 849
szard lemajd mondom a főnökömnek 😀De ha a WC ülsz, attól mások hirtelen produktívak lesznek. 😀amúgy ténylegmert egész nap csak ülsz és szart (se) csinálszrám szokták mondaniTehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
gabokocka
Löfli
briareos
Löfli
iktriad
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
egyedül a Bills nem nyert még SB-tMost mát tényleg mindegy ki nyer SB-t az fix nem tibiről fog szólni, megjött miden fronton az ifjúság 😊 😊ha kiesne a chiefs akkor új qb nyerne sb-t az nem rossz
prérifarkas
Negritis
több mint 2 éve
majd mondom a főnökömnek 😀De ha a WC ülsz, attól mások hirtelen produktívak lesznek. 😀amúgy ténylegmert egész nap csak ülsz és szart (se) csinálszrám szokták mondaniTehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
gabokocka
Löfli
briareos
Löfli
iktriad
több mint 2 éve
Most mát tényleg mindegy ki nyer SB-t az fix nem tibiről fog szólni, megjött miden fronton az ifjúság 😊 😊ha kiesne a chiefs akkor új qb nyerne sb-t az nem rossz
prérifarkas
több mint 2 éve
De ha a WC ülsz, attól mások hirtelen produktívak lesznek. 😀amúgy ténylegmert egész nap csak ülsz és szart (se) csinálszrám szokták mondaniTehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
gabokocka
Löfli
briareos
Löfli
több mint 2 éve
Tracy, eh, hun van Erin?lambeu fielden vigasztalja green bay védőket
warr_b
több mint 2 éve
prérifarkas
598
Most mát tényleg mindegy ki nyer SB-t az fix nem tibiről fog szólni, megjött miden fronton az ifjúság 😊 😊
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Tracy, eh, hun van Erin?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
amúgy ténylegmert egész nap csak ülsz és szart (se) csinálszrám szokták mondaniTehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
gabokocka
Löfli
briareos
több mint 2 éve
Gondoltam hogy lesz vendeg győzelem a héten, de 3/3?! És most jön az a meccs amin a legnagyobb esély volt rá előzetesen 🤣Beteg ez a hétvége
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=h3pZZQbFWj8chargers is lehetne nyugodtan 😀empty kedvenc csapatai ilyenek.
Negritis
ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
mert egész nap csak ülsz és szart (se) csinálszrám szokták mondaniTehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
gabokocka
Löfli
több mint 2 éve
Tehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Hányat tudsz mondani, akiből süt, hogy jó HC lesz azok közül, aki még nem volt, és most valószinű az lesz. Egyet se. Ez is egy crystal ball business. Mint a draft az esetek nagy részében.
Ez olyan mint a draft értékeles, minden prospect tremendous athlete, huge competitor, will be great pro football player.
Csak aztán a 70%a mégse...
gabokocka
Plusz ha ő jön, akkor Baalke 90% hogy ki lesz baszva, mert Lefty hozza a maga GM-jét. 😀
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
evvel nem csak a zenei de a filmes tudásodat is beáraztad 😀Azt se tudom, hogy ki az, de biztos 😊akkor ezt kellett volna elsőnek nézned, miért hagytad a végére, ekkora vanessa williams fan vagy?Nekem még be is kell ülnöm a gyerekkel valami zenés játszóházba 😀Én 3/4 6, vinni kell a kölkeket oviba, suliba...faszért kell holnap 6kor kelnem...az jó nekem ma 6 előtt
Löfli
Tactful Cactus
warr_b
Pedig ez a meccs érdekel a legjobban a négy közül
r.baggio
briareos
r.baggio
több mint 2 éve
mondjuk a broncost se kell félteni hogy őszinték legyünkchargers is lehetne nyugodtan 😀empty kedvenc csapatai ilyenek.
Negritis
ulpianus
több mint 2 éve
rám szokták mondaniTehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
gabokocka
több mint 2 éve
Azt se tudom, hogy ki az, de biztos 😊akkor ezt kellett volna elsőnek nézned, miért hagytad a végére, ekkora vanessa williams fan vagy?Nekem még be is kell ülnöm a gyerekkel valami zenés játszóházba 😀Én 3/4 6, vinni kell a kölkeket oviba, suliba...faszért kell holnap 6kor kelnem...az jó nekem ma 6 előtt
Löfli
Tactful Cactus
warr_b
r.baggio
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
mindenkinél vannak triád, mindenkinél vannak.De az csak Urban legend volt. Leftynél nincsenek csontvázak a szekrényben.városiról is ezt mondtákMindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
briareos
iktriad
ne essél megint szerelembe csak megsérülsz.
urbanra is megmondtam h nem fogja befelyezni a szezont
több mint 2 éve
Legrosszabb esetben délelőtt megnézés enefellfullhádén.Nekem még be is kell ülnöm a gyerekkel valami zenés játszóházba 😀Én 3/4 6, vinni kell a kölkeket oviba, suliba...faszért kell holnap 6kor kelnem...az jó nekem ma 6 előtt
Löfli
Tactful Cactus
warr_b
r.baggio
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Assurbanapli
1 355
faszért kell holnap 6kor kelnem...Már nem szabad lefeküdni. Ez az egyetlen megoldás.
Löfli
több mint 2 éve
chargers is lehetne nyugodtan 😀empty kedvenc csapatai ilyenek.
Negritis
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
POban?chargers is lehetne nyugodtan 😀
Vrij6
Negritis
😀