Divisional vasárnap
több mint 2 éve
Tehát ha a barátaim és a kollegáim dícsérnének remek edzőjelölt lennék?Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
Amúgy van olyan akire azt mondják a körülötte állók hogy egy pöcs és nem viszi semmire?
Ez olyan mint a draft értékeles, minden prospect tremendous athlete, huge competitor, will be great pro football player.
Csak aztán a 70%a mégse...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
De az csak Urban legend volt. Leftynél nincsenek csontvázak a szekrényben.városiról is ezt mondtákMindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
briareos
több mint 2 éve
akkor ezt kellett volna elsőnek nézned, miért hagytad a végére, ekkora vanessa williams fan vagy?Nekem még be is kell ülnöm a gyerekkel valami zenés játszóházba 😀Én 3/4 6, vinni kell a kölkeket oviba, suliba...faszért kell holnap 6kor kelnem...az jó nekem ma 6 előtt
Löfli
Tactful Cactus
warr_b
Pedig ez a meccs érdekel a legjobban a négy közül
r.baggio
több mint 2 éve
chargers is lehetne nyugodtan 😀
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nekem még be is kell ülnöm a gyerekkel valami zenés játszóházba 😀Én 3/4 6, vinni kell a kölkeket oviba, suliba...faszért kell holnap 6kor kelnem...az jó nekem ma 6 előtt
Löfli
Tactful Cactus
warr_b
Pedig ez a meccs érdekel a legjobban a négy közül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Super Bowl, junóAFC divisional körben.Jah, bills ellen jól szok' menni.Nah akkor az ingyánok lenyilazzák a bölényeket, vagy a bölények eltapossák az ingyánokat?Ti játszotok?
warr_b
Vrij6
warr_b
Tactful Cactus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
városiról is ezt mondtákMindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
iktriad
több mint 2 éve
Én 3/4 6, vinni kell a kölkeket oviba, suliba...faszért kell holnap 6kor kelnem...az jó nekem ma 6 előtt
Löfli
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
AFC divisional körben.Jah, bills ellen jól szok' menni.Nah akkor az ingyánok lenyilazzák a bölényeket, vagy a bölények eltapossák az ingyánokat?Ti játszotok?
warr_b
Vrij6
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
lehet az lesz, eléggé érdekel ez a meccs 😀faszért kell holnap 6kor kelnem...egyszerű: le se feküdj 😊
Löfli
shagi0206
több mint 2 éve
Jah, bills ellen jól szok' menni.Nah akkor az ingyánok lenyilazzák a bölényeket, vagy a bölények eltapossák az ingyánokat?Ti játszotok?
warr_b
Vrij6
több mint 2 éve
közbe rájöttem h elbasztam ravens ellen rosszabb a mérlegetekhát ha AROd meg Wilson is offolnak akkor értelmét is veszti a dolog a jövőre nézve 😀ti behivtátok volna a seahawkst h tolja helyettetek easy win, örökmérleg alapjánAz a jó, hogy nekünk hívni se kell a Ninerst, jönnek maguktól.vicc amúgy amit rádobtak kuppra vagy higbeere minden ült kb, ezek a balfaszok meg nekiálltak futtatni az órát faszom futásokkal, beszarás hogy brady ellen mindenkinek elkezdenek remegni a golyói, és fullba nyomják a kreténtezért mondom h nekünk kellett volna menni.
eaglesmcnabb
tag team PO rendszer kell, minden résztvevő behivhat 1 kriptonit csapatot egyszer
briareos
Kampman
briareos
petey
madár madár
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
faszért kell holnap 6kor kelnem...az jó nekem ma 6 előtt
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Nah akkor az ingyánok lenyilazzák a bölényeket, vagy a bölények eltapossák az ingyánokat?A zergemozgású bölény lelőhetetlen #bölge
warr_b
több mint 2 éve
faszért kell holnap 6kor kelnem...Mármint ma...
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Nah akkor az ingyánok lenyilazzák a bölényeket, vagy a bölények eltapossák az ingyánokat?Aki több pontot szerez nyer
warr_b
# zombori
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Mindenki akit mostanság megkérdeztek róla és dolgozott vele/csapattársa volt szerint megérett arra, hogy HC legyen és megvannak a vezetői kvalitásai hozzá.Amúgy Leftwich mit mutatott ami alapjan jo HC lenne, azon kivul hogy a Jags QB-ja volt?A 27-3 az új 28-3.iktriadSzívesen Rams. Lefty meg jöhet hozzánk 2. HC interjúra a héten. 😀
iktriad
gabokocka
több mint 2 éve
Nah akkor az ingyánok lenyilazzák a bölényeket, vagy a bölények eltapossák az ingyánokat?Ti játszotok?
warr_b
több mint 2 éve
faszért kell holnap 6kor kelnem...
több mint 2 éve
hát ha AROd meg Wilson is offolnak akkor értelmét is veszti a dolog a jövőre nézve 😀ti behivtátok volna a seahawkst h tolja helyettetek easy win, örökmérleg alapjánAz a jó, hogy nekünk hívni se kell a Ninerst, jönnek maguktól.vicc amúgy amit rádobtak kuppra vagy higbeere minden ült kb, ezek a balfaszok meg nekiálltak futtatni az órát faszom futásokkal, beszarás hogy brady ellen mindenkinek elkezdenek remegni a golyói, és fullba nyomják a kreténtezért mondom h nekünk kellett volna menni.
eaglesmcnabb
tag team PO rendszer kell, minden résztvevő behivhat 1 kriptonit csapatot egyszer
briareos
Kampman
briareos
több mint 2 éve
Így a végjáték után asszem érkezzen Kimberly KuppsMi ez a birodalmi lépegető?
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
Így a végjáték után asszem érkezzen Kimberly Kuppsjujj ez csúnyább mint a tegnapi meccsünk
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Nah akkor az ingyánok lenyilazzák a bölényeket, vagy a bölények eltapossák az ingyánokat?