Divisional vasárnap
több mint 1 éve
meme
2 102
Kiváncsi leszek, mennyire lesznek konzekvensek....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
De melyik varosban jatszak? Lett volna a kerdes. Bar mar mindent tudok. Csak azt nem ki a hazigazda csapat.Vki már beírta: Sánta Klára kolléganő a kövi meccs házigazdája.Biztos. Artani mar nem art. De hol lesz a kovetkezo meccs? Helyileg? Ha mar mindent kiveseztunk.lehet kellene 😀Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
empty taxi
gabor25
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Nem tud valtoztatni, nem hiába követeli a fejét minden szurkoló 3 éveLeslie Frazier needs to change things up a little here. It’s too obvious when he’s sending pressure, and Burrow is just going to cut that up (he’ll probably cut you up anyway). They need to get more creative with disguising pressure and putting the interior of this line in binds
— Ollie Connolly (@OllieConnolly) January 22, 2023
empty taxi
több mint 1 éve
meme
2 102
Menjenek az anyjukba......
több mint 1 éve
jobban járt volna Milano, a lök egyet rajta
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De melyik varosban jatszak? Lett volna a kerdes. Bar mar mindent tudok. Csak azt nem ki a hazigazda csapat.Vki már beírta: Sánta Klára kolléganő a kövi meccs házigazdája.Biztos. Artani mar nem art. De hol lesz a kovetkezo meccs? Helyileg? Ha mar mindent kiveseztunk.lehet kellene 😀Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
empty taxi
több mint 1 éve
meme
2 102
Ilyen időben csúszik stb....
több mint 1 éve
szerintem elkiabáltam
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Mozog a laszti, sajna
több mint 1 éve
Leslie Frazier needs to change things up a little here. It’s too obvious when he’s sending pressure, and Burrow is just going to cut that up (he’ll probably cut you up anyway). They need to get more creative with disguising pressure and putting the interior of this line in binds
— Ollie Connolly (@OllieConnolly) January 22, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Ez nem td sztem
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Ez szerintem nem lesz meg
több mint 1 éve
miért az LB kell, hogy védekezzen rajta?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Ez nem lesz td
több mint 1 éve
meme
2 102
Ha ezt elveszik menjenek anyjukba
több mint 1 éve
hoppá, nem kontrollálta rendesen a leérkezés után
több mint 1 éve
Ha incomplete a passz akk a 2 csk elkezd kőpapírollózni h ez most catch vagy interception.el kell törölni az incomplete passzokatMindjárt vége az 1. félidőnek, legutóbbi Bills meccs ilyenkor még az 1. negyedben tartott szerintem 😀Iszonyat gyors félidő. Az meg iszonyat kínszenvedősen lassú volt. 😀
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
csak megcsinálták így is, szép volt
több mint 1 éve
most akciós az étteremben family kártyával hétköznapAz nagyon jó cucc, el kellene mennem venni pár zacskóval, csak itt kint van a fenében az IKEA.Kikaparták nekünk a gesztenyét a svédek, lehet ratifikálni a nato csatlakozásukatEzt egy IKEA húsgolyó menüvel kéne ünnepelni
r.baggio
zacknorb
Lúdas Solymi
féláron
so pénteken sztem megyek oda
több mint 1 éve
el kell törölni az incomplete passzokatMindjárt vége az 1. félidőnek, legutóbbi Bills meccs ilyenkor még az 1. negyedben tartott szerintem 😀Iszonyat gyors félidő. Az meg iszonyat kínszenvedősen lassú volt. 😀
Kampman
Zsellértelkes Vrij
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Igen, a legutóbbi fölött átsiklottam, töröltem a hsz t 😀A mult hetire gondolt szerintemMindjárt vége az 1. félidőnek, legutóbbi Bills meccs ilyenkor még az 1. negyedben tartott szerintem 😀Ez a Bills meccs 🙂
Kampman
shagi0206
casaubon
több mint 1 éve
Mindjárt vége az 1. félidőnek, legutóbbi Bills meccs ilyenkor még az 1. negyedben tartott szerintem 😀Iszonyat gyors félidő. Az meg iszonyat kínszenvedősen lassú volt. 😀
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv