Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
Az nagyon jó cucc, el kellene mennem venni pár zacskóval, csak itt kint van a fenében az IKEA.Kikaparták nekünk a gesztenyét a svédek, lehet ratifikálni a nato csatlakozásukatEzt egy IKEA húsgolyó menüvel kéne ünnepelni
r.baggio
zacknorb
több mint 1 éve
casaubon
2 391
A mult hetire gondolt szerintemMindjárt vége az 1. félidőnek, legutóbbi Bills meccs ilyenkor még az 1. negyedben tartott szerintem 😀Ez a Bills meccs 🙂
Kampman
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
nagyon jól játszik a BengalsRemélem jövő héten még jobban fog. 3 hét múlva meg még annál is jobban 😄
Szesze
több mint 1 éve
elnézést 😊de nem neked kell!Kikaparták nekünk a gesztenyét a svédek, lehet ratifikálni a nato csatlakozásukatpont most akartam írni
r.baggio
NB2
Tactful Cactus
több mint 1 éve
nagyon jól játszik a Bengals
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Mindjárt vége az 1. félidőnek, legutóbbi Bills meccs ilyenkor még az 1. negyedben tartott szerintem 😀
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
de nem neked kell!Kikaparták nekünk a gesztenyét a svédek, lehet ratifikálni a nato csatlakozásukatpont most akartam írni
r.baggio
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kikaparták nekünk a gesztenyét a svédek, lehet ratifikálni a nato csatlakozásukatpont most akartam írni
r.baggio
több mint 1 éve
Kikaparták nekünk a gesztenyét a svédek, lehet ratifikálni a nato csatlakozásukatEzt egy IKEA húsgolyó menüvel kéne ünnepelni
r.baggio
több mint 1 éve
na ilyen egy valódi eredménykövetőRégen minden jobb volt! 😀
Tactful Cactus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kikaparták nekünk a gesztenyét a svédek, lehet ratifikálni a nato csatlakozásukat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
na ilyen egy valódi eredménykövető
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De most hull a ho es hozik. Pici bills meg fazik.Bills *were* the No. 1 defense against tight ends during the regular season. Getting killed by them today. Already have given up more yards to TE than in the average game this year.
— Aaron Schatz 🏈 (@FO_ASchatz) January 22, 2023
empty taxi
több mint 1 éve
2 perc vissza, 4 a svédeknek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
jessz2-3juve vezet még?2-2
Löfli
Szesze
bogec7
több mint 1 éve
Bills *were* the No. 1 defense against tight ends during the regular season. Getting killed by them today. Already have given up more yards to TE than in the average game this year.
— Aaron Schatz 🏈 (@FO_ASchatz) January 22, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
jah, végeportugálok feljöttek -1-re.. mondjuk jobban megérdemelnék, mint mi az biztosMár megint négy.
Szesze
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
portugálok feljöttek -1-re.. mondjuk jobban megérdemelnék, mint mi az biztosMár megint négy.
Szesze
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Joeyn eddig nincs nyomás. Így nem lesz könnyű. És még a futás is megy.
több mint 1 éve
na épp most fordított az Atalantajuve vezet még?2-2
Löfli
Szesze
több mint 1 éve
bogjosi
1 491
2-3juve vezet még?2-2
Löfli
Szesze
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Vki már beírta: Sánta Klára kolléganő a kövi meccs házigazdája.Biztos. Artani mar nem art. De hol lesz a kovetkezo meccs? Helyileg? Ha mar mindent kiveseztunk.lehet kellene 😀Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
pálinkázzálamúgy eddig annyira lekötött a meccs, hogy sörért se mentem kiÉn se 😕
Tactful Cactus
r.baggio
jobbulást
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
juve vezet még?