Divisional vasárnap
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Biztos. Artani mar nem art. De hol lesz a kovetkezo meccs? Helyileg? Ha mar mindent kiveseztunk.lehet kellene 😀Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
amúgy eddig annyira lekötött a meccs, hogy sörért se mentem kielőre kell azt bekészíteni, hűtött pohárral
Tactful Cactus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ez a meccs.Szerintem meg dontetlenre. De van uj hired roluk?legközelebb meg majd beírod, hogy áll a meccs?Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Tactful Cactus
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
amúgy eddig annyira lekötött a meccs, hogy sörért se mentem kiÉn se 😕
Tactful Cactus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Szerintem meg dontetlenre. De van uj hired roluk?legközelebb meg majd beírod, hogy áll a meccs?Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
amúgy eddig annyira lekötött a meccs, hogy sörért se mentem ki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
portugálok feljöttek -1-re.. mondjuk jobban megérdemelnék, mint mi az biztos
több mint 1 éve
lehet kellene 😀Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Az tul gyenge. Mar kemenyebbet is meguntam.Kokó heroinnal kevervetechnokol.szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
Ventura
shagi0206
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
legközelebb meg majd beírod, hogy áll a meccs?Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem. Csak nem tudom hol jatszak a masik meccset. Es erdekel. Miert? Te? 🙃szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
27-26
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Kokó heroinnal kevervetechnokol.szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
Ventura
több mint 1 éve
ok, de azért az a 3. kísérletes futás nem volt szokványos 😀Allen ezekbe a playekbe most beleállt rendesen 😊14 pontos hátrányban sok opciód nincs
Szesze
ThySoul
több mint 1 éve
technokol.szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Lesz itt meccs, no para
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Allen Most felpumpalta magat
több mint 1 éve
Kampman
28 290
trollkodikszedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Allen masodszor robbant ki balhet, majd lep le elsonek 😊Hat nem a legerosebb a tomegben. Meg o veszthet a legtobbet. Mikor volt a masik?
beltazor
több mint 1 éve
Allen masodszor robbant ki balhet, majd lep le elsonek 😊miami ellen is ilyen volt a wild card első körében.
beltazor
több mint 1 éve
ThySoul
1 618
Allen ezekbe a playekbe most beleállt rendesen 😊14 pontos hátrányban sok opciód nincs
Szesze
több mint 1 éve
szedsz valamit apám?Meanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
a Wall Street-en, ja bocs az a Super Bowl leszMeanwhile a másik meccsre meg kurva erős szélt várnak.Hol jatszak?
empty taxi
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Allen masodszor robbant ki balhet, majd lep le elsonek 😊Tüzel mindenkit is 😀
beltazor