NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 277
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
4 órája
Maye is vakon dobta ezt. ugy latszik, ha a qb bal oldalara megy a labda akkor az homaly ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
Fú mi corner play volt ez
4 órája
Charlie!Kirkify
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
A ferfi birotarsnak segit, hogy ö tudjon figyelni es sarga zaszlot dobni.es amikor holgy spori van? akkor o mit vakargat?Jo de ha viszket, akkor nincs mese meg kel vakarni. Ezt megertik a birok is, hisz ok is ferfiak! Ezert nincs zaszloAkkor kb minden offensive snapnél dobhatnák mert valaki vakarja a tökét. Annál több mozdulat nem voltJogos volt az. Sas szemü biro elvtarsak mindent kiszurnak.Stroud bazdmeg legyél egy jó game manager QB és szép lassan haladjatok, mert ez a defense nem érdemli a balfaszkodást.Már menedzselt egy tdt csak egy full kamu zaszlóval elvették
tenorx
kapitnono
Toto21
kapitnono
Toto21
csebi
4 órája
akkor a nőio bírók dobálhatják?Jo de ha viszket, akkor nincs mese meg kel vakarni. Ezt megertik a birok is, hisz ok is ferfiak! Ezert nincs zaszloAkkor kb minden offensive snapnél dobhatnák mert valaki vakarja a tökét. Annál több mozdulat nem voltJogos volt az. Sas szemü biro elvtarsak mindent kiszurnak.Stroud bazdmeg legyél egy jó game manager QB és szép lassan haladjatok, mert ez a defense nem érdemli a balfaszkodást.Már menedzselt egy tdt csak egy full kamu zaszlóval elvették
tenorx
kapitnono
Toto21
kapitnono
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
Vannak ám nők is kérem! 😊Jo de ha viszket, akkor nincs mese meg kel vakarni. Ezt megertik a birok is, hisz ok is ferfiak! Ezert nincs zaszloAkkor kb minden offensive snapnél dobhatnák mert valaki vakarja a tökét. Annál több mozdulat nem voltJogos volt az. Sas szemü biro elvtarsak mindent kiszurnak.Stroud bazdmeg legyél egy jó game manager QB és szép lassan haladjatok, mert ez a defense nem érdemli a balfaszkodást.Már menedzselt egy tdt csak egy full kamu zaszlóval elvették
tenorx
kapitnono
Toto21
kapitnono
Toto21
4 órája
Sokba került a fumble.Nem az első Mayenel,reméljük kinövi. Nekem nagyon idegesnek tűnik. Mondjuk azt eddig is tudtuk,hogy ha ő nem játszik jól,akkor nincs esélyünk.
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
4 órája
a fideszben nertársak vannakSorry én nem vagyok Fideszes, ergo elvtárs sem.És ez kb a Pats legkomolyabb meccse és így mennek SuperbowlbaVárjunk még azzal elvtárs…
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
4 órája
amúgy eddig nagyot játszik ez a lesajnált OLMarmint melyik? Mert szerintem mind a ketto eleg rosszul nez ki.
eaglesmcnabb
4 órája
es amikor holgy spori van? akkor o mit vakargat?Jo de ha viszket, akkor nincs mese meg kel vakarni. Ezt megertik a birok is, hisz ok is ferfiak! Ezert nincs zaszloAkkor kb minden offensive snapnél dobhatnák mert valaki vakarja a tökét. Annál több mozdulat nem voltJogos volt az. Sas szemü biro elvtarsak mindent kiszurnak.Stroud bazdmeg legyél egy jó game manager QB és szép lassan haladjatok, mert ez a defense nem érdemli a balfaszkodást.Már menedzselt egy tdt csak egy full kamu zaszlóval elvették
tenorx
kapitnono
Toto21
kapitnono
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
Darnold Stidham?Mondjuk az is kurva vicces lenne, hogy ha nyerni tud a Texans akkor Stroud/Stidham Super Bowl kezdő lesz 😀2001-ben volt egy nagyon sexy Trent Dilfer - Kerry Collins QB csata a Super Bowlon.
tenorx
Kampman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 órája
Sorry én nem vagyok Fideszes, ergo elvtárs sem.És ez kb a Pats legkomolyabb meccse és így mennek SuperbowlbaVárjunk még azzal elvtárs…
zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 órája
Jo de ha viszket, akkor nincs mese meg kel vakarni. Ezt megertik a birok is, hisz ok is ferfiak! Ezert nincs zaszloAkkor kb minden offensive snapnél dobhatnák mert valaki vakarja a tökét. Annál több mozdulat nem voltJogos volt az. Sas szemü biro elvtarsak mindent kiszurnak.Stroud bazdmeg legyél egy jó game manager QB és szép lassan haladjatok, mert ez a defense nem érdemli a balfaszkodást.Már menedzselt egy tdt csak egy full kamu zaszlóval elvették
tenorx
kapitnono
Toto21
kapitnono
4 órája
amúgy eddig nagyot játszik ez a lesajnált OLvagy a pats passrush ennyit tud
eaglesmcnabb
valszeg a 2 között
4 órája
Akkor most roló le mint múlt héten.
4 órája
amúgy eddig nagyot játszik ez a lesajnált OL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Sokba került a fumble.
4 órája
Charlie!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 órája
Akkor kb minden offensive snapnél dobhatnák mert valaki vakarja a tökét. Annál több mozdulat nem voltJogos volt az. Sas szemü biro elvtarsak mindent kiszurnak.Stroud bazdmeg legyél egy jó game manager QB és szép lassan haladjatok, mert ez a defense nem érdemli a balfaszkodást.Már menedzselt egy tdt csak egy full kamu zaszlóval elvették
tenorx
kapitnono
Toto21

4 órája
akartam a 6-7 memet berakni, hát így elmarad
4 órája
Nem tudom miért akarunk ilyen agreszívek lenni..
4 órája
Stroud elit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
ez szép volt charlienak
4 órája
KirkAz nagy játék volt
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal