NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 346
95
21:00-től, ARENA4
Divisional vasárnap
1 feliratkozó
5 órája
Stroud probalja uberelni a mult heti produktumat???
5 órája
EZT AZ ANYÁD PICSÁJÁÉRT DOBTAD EL, NYELD BE A SACKET
5 órája
Stroudra és a falára számíthatunk, ha már Maye gyenge ma.
5 órája
AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzések
Poloska vagyok.
5 órája
lassiter amúgy szarrá volt verve, nemtom minek örült annyira 😀 Nyomott egy tomlint 😀cbknek kötelező minden incomplete után indokolatlanul örülni, ezt már az első edzésen megtanítják
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 órája
atyaeg
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
Jééézusom...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 órája
lassiter amúgy szarrá volt verve, nemtom minek örült annyira 😀 Nyomott egy tomlint 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 órája
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.Nem azert mondom, de vannak olyan csapatok meg a rajatszasban akik miatt nem kelnek fel iden SB-t nezni.
zacknorb
5 órája
Ez, szerintem is ennyi. Pl. van aki vizsgázni is szeret, mert adrenalin, van aki meg leblokkol.mindenkire más hatással vanMert az mikor előny ha behúz a meccs hangulata?Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?Egyéni preferencia. Szvsz ha fent vagy akkor kevésbé húz be a meccs hangulata, és tisztábban tudsz gondolkozni, de nyilván ez hátrány is lehet.
bobi0092
tenorx
bobi0092
Negritis, a vajda
Itt is eltudom képzelni, hogy az adrenaline rush működhet.
5 órája
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.én egy jó kis 4-2t várnék azon a meccsen
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.5-3 safetyvel...
zacknorb
5 órája
mindenkire más hatással vanMert az mikor előny ha behúz a meccs hangulata?Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?Egyéni preferencia. Szvsz ha fent vagy akkor kevésbé húz be a meccs hangulata, és tisztábban tudsz gondolkozni, de nyilván ez hátrány is lehet.
bobi0092
tenorx
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.
Poloska vagyok.
5 órája
Mert az mikor előny ha behúz a meccs hangulata?Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?Egyéni preferencia. Szvsz ha fent vagy akkor kevésbé húz be a meccs hangulata, és tisztábban tudsz gondolkozni, de nyilván ez hátrány is lehet.
bobi0092
tenorx
5 órája
10-7 oda... Ez eldőlt....Volt az 28-3 is...
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 órája
Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?Egyéni preferencia. Szvsz ha fent vagy akkor kevésbé húz be a meccs hangulata, és tisztábban tudsz gondolkozni, de nyilván ez hátrány is lehet.
bobi0092
5 órája
Jé! TB jobban áll?
5 órája
10-7 oda... Ez eldőlt....Henry serult nalatok? Vagy miert hanyagoljatok?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 órája
Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?
5 órája
10-7 oda... Ez eldőlt....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 órája
Ha Maye nem kapcsol ket fokozattal feljebb, akkor meg aludhatok egyet a Bears meccs elottAdná az ég
Toto21
5 órája
Ha Maye nem kapcsol ket fokozattal feljebb, akkor meg aludhatok egyet a Bears meccs elott
5 órája
Maye is vakon dobta ezt. ugy latszik, ha a qb bal oldalara megy a labda akkor az homaly ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 órája
Fú mi corner play volt ez