Divisional vasárnap
1 hónapja
De könyörgöm annyi jó megoldást lehet látni amikor tehermentesítik a QBt meg a rossz pass protectiont... Jövőhéten Sean Payton elő fogja venni a deep playbookot és kiállítást tart majd belőle a ligának...De a rookie szezonjában is a legrosszabb között volt egyébként.Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?Eleg szar a fala. Bottom 5 tamadofal, Bar ez nem magyarazza a hulye donteseket
remontada
Toto21
Chef a'la Laci pecsenyés
1 hónapja
Flakon háborúkat nyert annóEz a Stroud max. úgy lesz SB MVP, mint Trump Nobel-díjas.ezt tudod, hogy fejedre fogjuk olvasni ha vhogy nyom egy Flakon PO-t vmikor ...
Dzsokijuing
csebi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Jah, de akkor nem lattam ennyi felelmet a szemeben. Ugy tunik, mintha nem bizna magaban.De a rookie szezonjában is a legrosszabb között volt egyébként.Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?Eleg szar a fala. Bottom 5 tamadofal, Bar ez nem magyarazza a hulye donteseket
remontada
Toto21
Chef a'la Laci pecsenyés
1 hónapja
Ha Stroud így folytatja egy esetleges L után szerintem reális veszély, hogy megverik az öltözőben a védőjátékosok.
1 hónapja
neee 😀😀😀de miért nem nyeli be a sacket??Mert akkor meg elejti a labdát. 😀
peach
Tarsi
1 hónapja
Amikor az offense több pontot ad az ellenfélnek mint a védelem benyal... 😀
1 hónapja
Ennyire csak Bo Nix zsenije a Broncos, a többi 52 játékoson semmi se múlik?AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzésekEz nem a felvezető, ez a döntő. Jövő héten SB előtti edzőmeccset kap a mai győztes.
zacknorb
Assurbanapli
1 hónapja
De a rookie szezonjában is a legrosszabb között volt egyébként.Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?Eleg szar a fala. Bottom 5 tamadofal, Bar ez nem magyarazza a hulye donteseket
remontada
Toto21
Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Stroud egyébkent hatalmas csalódás az első szezonja után, az általánosság az, hogy ha mutatsz egy ilyet akkor van feljebb de én egyre kevésbé sőt semennyire nem hiszek abban hogy ő valaha is Top 10 lesz.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
Ez a Stroud max. úgy lesz SB MVP, mint Trump Nobel-díjas.ezt tudod, hogy fejedre fogjuk olvasni ha vhogy nyom egy Flakon PO-t vmikor ...
Dzsokijuing
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Kicsit off de B Young röhögve nyerne ezzel a texanssal
1 hónapja
Azt mondod ott nem tud a védelem ilyeneket tolni CJ ellen?AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzésekEz nem a felvezető, ez a döntő. Jövő héten SB előtti edzőmeccset kap a mai győztes.
zacknorb
Assurbanapli
Poloska vagyok.
1 hónapja
de miért nem nyeli be a sacket??
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Vajon ezt így gyakorolták? Ha bemásznak az arcodba nagy ívben kell középre dobni a labdát hogy tuti legyen.végignézve a szezont Stroud tud még újat mutatni
Nemes samu09
Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Szerintem jöhet Mills.Ha tovabbmentek akkor hozzatok el Riverst!
Nemes samu09
1 hónapja
AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzésekEz nem a felvezető, ez a döntő. Jövő héten SB előtti edzőmeccset kap a mai győztes.
zacknorb
1 hónapja
Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?Senki nem érti
remontada
1 hónapja
Szerintem jöhet Mills.
1 hónapja
Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?Eleg szar a fala. Bottom 5 tamadofal, Bar ez nem magyarazza a hulye donteseket
remontada
1 hónapja
Minél tovább nézem ezt a meccset,annál inkább elhiszem hogy jövő héten Stidham kicsipkézi a továbbjutót.... 😊
1 hónapja
gedam
6 478
idióta stroud
1 hónapja
Ez a Stroud max. úgy lesz SB MVP, mint Trump Nobel-díjas.Aranyköpésbe
Dzsokijuing