Divisional vasárnap
1 hónapja
Vajon ezt így gyakorolták? Ha bemásznak az arcodba nagy ívben kell középre dobni a labdát hogy tuti legyen.Vicc baszdmeg
Nemes samu09
1 hónapja
sztem meg kb 28-29 lenne, mind vedo TD, es a vegen vhogy Darnold megcsinal egy 2 pontost ...Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.én egy jó kis 4-2t várnék azon a meccsen
zacknorb
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Amikor tudod, hogy bármi is lesz a Texans akkor sem nyer ma 😀 😀 😀 😀
1 hónapja
Ezt a Stroud gyereket megerőszakolta valaki vagy mi a bánat történt vele a rookie szezon óta?
1 hónapja
sziasztok. nem rosszból, de jó lenne ha a Texans valahogy megnyerné. na nem a Pecc miatt, de ellenünk lehet még egy kis esélyünk is a döntőben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Ez a Stroud max. úgy lesz SB MVP, mint Trump Nobel-díjas.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Vajon ezt így gyakorolták? Ha bemásznak az arcodba nagy ívben kell középre dobni a labdát hogy tuti legyen.
1 hónapja
Jobban jár a Pats, ha hagyja Stroudot passzolni, mintha Mayetől várnák a TD-t.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Stroud probalja uberelni a mult heti produktumat???
1 hónapja
EZT AZ ANYÁD PICSÁJÁÉRT DOBTAD EL, NYELD BE A SACKET
1 hónapja
Stroudra és a falára számíthatunk, ha már Maye gyenge ma.
1 hónapja
AFC döntő felvezető, csomó nagy védőplay és pontszerzések
Poloska vagyok.
1 hónapja
lassiter amúgy szarrá volt verve, nemtom minek örült annyira 😀 Nyomott egy tomlint 😀cbknek kötelező minden incomplete után indokolatlanul örülni, ezt már az első edzésen megtanítják
eaglesmcnabb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
atyaeg
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Jééézusom...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
lassiter amúgy szarrá volt verve, nemtom minek örült annyira 😀 Nyomott egy tomlint 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.Nem azert mondom, de vannak olyan csapatok meg a rajatszasban akik miatt nem kelnek fel iden SB-t nezni.
zacknorb
1 hónapja
Ez, szerintem is ennyi. Pl. van aki vizsgázni is szeret, mert adrenalin, van aki meg leblokkol.mindenkire más hatással vanMert az mikor előny ha behúz a meccs hangulata?Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?Egyéni preferencia. Szvsz ha fent vagy akkor kevésbé húz be a meccs hangulata, és tisztábban tudsz gondolkozni, de nyilván ez hátrány is lehet.
bobi0092
tenorx
bobi0092
Negritis, a vajda
Itt is eltudom képzelni, hogy az adrenaline rush működhet.
1 hónapja
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.én egy jó kis 4-2t várnék azon a meccsen
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.5-3 safetyvel...
zacknorb
1 hónapja
mindenkire más hatással vanMert az mikor előny ha behúz a meccs hangulata?Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?Egyéni preferencia. Szvsz ha fent vagy akkor kevésbé húz be a meccs hangulata, és tisztábban tudsz gondolkozni, de nyilván ez hátrány is lehet.
bobi0092
tenorx
bobi0092
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Tegnap óta tele van az X-em a Seahawks-Texans SB a meme-ek szerint ilyen OT 6-3 lenne postokkal.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mert az mikor előny ha behúz a meccs hangulata?Amúgy az min múlik hogy az Offense playcaller (ha nem a HC hívja a playeket) a pálya mellől vagy fentről hívja be a játékokat? Van előny - hátrány?Egyéni preferencia. Szvsz ha fent vagy akkor kevésbé húz be a meccs hangulata, és tisztábban tudsz gondolkozni, de nyilván ez hátrány is lehet.
bobi0092
tenorx