NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
elég sokat játszik az első OL
több mint 10 éve
Szusi kezd Meskósodni...
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Teddy és Bortles ennél jobban kezdett tegnap...iktriadma játszik Savage is Logan Thomas ellen. #cantwait
több mint 10 éve
Jughead
5 194
És pont bekapcsoltam a streamet Johnny első passzára, tagja vagyok egy igen szűk, de annál szerencsésebb klubnak itt Magyarországon. 😉
több mint 10 éve
Toto21
5 949
Bortles eddig jobb mint a másik 3 ( Teddy, Johnny, Carr)Ezt is eljinxeltem.iktriadna Johnny, Luck elsőre TD passzt adott, szóval hajráHöriŐ fut egy 70 yardos TDt. Vagy turnover lesz. Köztes megoldás kizárva!iktriad
több mint 10 éve
andree
1 736
JJ sack... picsába... 😕CardinalisRáadásul Cooper mintha ott se lett volna. A többi viszont jónak tűnik eddig. 😊
több mint 10 éve
Teddy és Bortles ennél jobban kezdett tegnap...
több mint 10 éve
Igazából nem volt ő annyira gány, de hát az a csapat teljesen szétesett Manning sérülése után. 😊Stezkhm 😊
több mint 10 éve
Ezt is eljinxeltem.na Johnny, Luck elsőre TD passzt adott, szóval hajráHöriŐ fut egy 70 yardos TDt. Vagy turnover lesz. Köztes megoldás kizárva!iktriad
több mint 10 éve
Igazából nem volt ő annyira gány, de hát az a csapat teljesen szétesett Manning sérülése után. 😊Kellett nekik Luck, tudták kivel szerezhetik meg 😀Toto21Na, neki köszönhetően nem lett 0-16os a Colts 2011ben.iktriadOrlovsky elég jól halad, a sporiknak köszönhetően már ment vagy 1o yardot....Toto21Nem tudom, hogy mit látnak benne egyszerűen alkalmatlan még padmelegítőnek is.Bazzani
több mint 10 éve
na Johnny, Luck elsőre TD passzt adott, szóval hajráHöriŐ fut egy 70 yardos TDt. Vagy turnover lesz. Köztes megoldás kizárva!
több mint 10 éve
na Johnny, Luck elsőre TD passzt adott, szóval hajráHöriDzsoninak nincsen Donald kacsája.
több mint 10 éve
Toto21
5 949
Kellett nekik Luck, tudták kivel szerezhetik meg 😀Na, neki köszönhetően nem lett 0-16os a Colts 2011ben.iktriadOrlovsky elég jól halad, a sporiknak köszönhetően már ment vagy 1o yardot....Toto21Nem tudom, hogy mit látnak benne egyszerűen alkalmatlan még padmelegítőnek is.Bazzani
több mint 10 éve
Na, neki (is) köszönhetően nem lett 0-16os a Colts 2011ben.Orlovsky elég jól halad, a sporiknak köszönhetően már ment vagy 1o yardot....Toto21Nem tudom, hogy mit látnak benne egyszerűen alkalmatlan még padmelegítőnek is.Bazzani
több mint 10 éve
Orlovsky elég jól halad, a sporiknak köszönhetően már ment vagy 1o yardot....Toto21Nem tudom, hogy mit látnak benne egyszerűen alkalmatlan még padmelegítőnek is.
több mint 10 éve
Persze merèn kihúztam draftgame-en, le is lettem húzva jólAz jó jel a jövőre nézve. Nálam van a fickó GM Gameben. 😀iktriadMàn vót egy fèlpàlyàsa 😉sutianapa 2-es meccseket senki se nézi? 😊HöriMindeni Johhnyt várja, aki meg nem a Giants drukker (a Steelersek már kiugrottak az ablakon, mert pályára kerülhet Dri Archer. 😀).iktriad
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Toto21
5 949
Orlovsky elég jól halad, a sporiknak köszönhetően már ment vagy 1o yardot....
több mint 10 éve
A sporik be vannak tépve.mustainePedig nem is Coloradóban van a meccs.
több mint 10 éve
Nem akarták, hogy Mancika első playre TD-t fusson 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Beadom a papírjaim stírölz punterànak, ijen huszasokat nyomni sorozatba nekemesmennesutianapElküldtük Meskót, de ezt még ő is hozná 😊
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.