Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha a tavalyi Veldheert verte meg kétszer, az azért nem nagy szó.mutat. kétszer megverte Veldheert eddig. csak így továbbdeyelljó estét! Clowney mutat valamit?Hörino offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus

több mint 10 éve
jó estét! Clowney mutat valamit?HöriLátom már jött válasz. Egyszerre nézek megint két meccset nem figyuzok.
Jó lesz Klón. Kár hogy a többiek nyelik a yardot hátul.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Dan Orlovsky's QB rating after his first half back in Detroit: 69.69ezhetne Caldwellel inkább egyet a szünetben.
Két debil.

több mint 10 éve
Azért Johnnynak adjunk esélyt még valami okosságra, 3 playt tudott csak játszani eddigChargers LTÖvé lesz a teljes 3. negyed.
több mint 10 éve
Azért Johnnynak adjunk esélyt még valami okosságra, 3 playt tudott csak játszani eddig
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Palmerünk meg 5/5ös TD drivot vezetett 😊no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
több mint 10 éve
De "izgis" lesz idén is az AFC South...no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
több mint 10 éve
mutat. kétszer megverte Veldheert eddig. csak így továbbjó estét! Clowney mutat valamit?Hörino offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus
sit back jollyin

több mint 10 éve
Semlegesként már pengét nyeltem volna.BazzaniSemlegesként már elmentél volna aludni.
több mint 10 éve
jó estét! Clowney mutat valamit?no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.ulpianus

több mint 10 éve
najólvan, a D is rendben lesz 😊
több mint 10 éve
no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriAki nem vak az látja.
Semlegesként már pengét nyeltem volna.

több mint 10 éve
A 2. negyed végére sikerült észrevenni h vannak elkapóink is
több mint 10 éve
no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lionsHöriGondolod Pickpatrick nem hozza a formáját a Texansban? Most dobott kettő olyan pick esélyt, hogy én kérek elnézést a Cards védők nevében.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Meglepően gyorsan eljutottunk a cserék cseréihez.
több mint 10 éve
no offense a szurkolóknak, de amúgy kiemelkedően gyenge meccs ez a browns-lions

több mint 10 éve
Remélem Broyles végre végig tud játszani egy szezont.Nagy szükség lenne rá.

több mint 10 éve
TE parádé
több mint 10 éve
Alig verte el az emberét. 😀andree😊
kár, hogy az előző TD-t nem adták meg... tán a csere center illegál kontaktolt, ha jól értettem...
több mint 10 éve
nekiment a védőnek, meg se próbálta kikerülniGeorge Winn vision 0HöriMiért?Bazzani

több mint 10 éve
Mekkora rangadó.Teddy és Bortles ennél jobban kezdett tegnap...iktriadma játszik Savage is Logan Thomas ellen. #cantwaitHöri
Egyébként azzal, hogy Manziel 3 & outtal nyitott, csak bebizonyította, hogy nagyon jól illik a Browns offensebe.
több mint 10 éve
Alig verte el az emberét. 😀
több mint 10 éve
FITZ TD jupppíííí 😀