NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
GNG
241
Adams lehet nem lesz megoldás punt returnre 😊
több mint 10 éve
ööö vagy mégsem??????????
több mint 10 éve
Ez a bíró miket beszél 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Klaci79
22 216
nem látunk ma Eli pick-et? 😥
több mint 10 éve
kell a labda, hadd menjen fel Johnny a 15-ös vonalraHöriÚristen ez az ítélet... Vicc. Síma fumble volt és CLE ball.
több mint 10 éve
Na Johnnynak könnyű lesz az első TD-t meg futnia 😛
több mint 10 éve
Klaci79
22 216
Valami link nincs ahol továbbra is Bob Papáék kommentálnak és nem pittsburghiek?Asbeemindenki pittsburghi 😀
több mint 10 éve
Beadom a papírjaim stírölz punterànak, ijen huszasokat nyomni sorozatba nekemesmenne
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Valami link nincs ahol továbbra is Bob Papáék kommentálnak és nem pittsburghiek?
több mint 10 éve
Klaci79
22 216
Nem ügyetlen...Ádi jól beárazza majd jövőre 😀Az jó jel a jövőre nézve. Nálam van a fickó GM Gameben. 😀iktriadMàn vót egy fèlpàlyàsa 😉sutianapa 2-es meccseket senki se nézi? 😊HöriMindeni Johhnyt várja, aki meg nem a Giants drukker (a Steelersek már kiugrottak az ablakon, mert pályára kerülhet Dri Archer. 😀).iktriad
több mint 10 éve
Fel vagyok készülve rá.Majd megszokod, erről fog szólni az egész év. 😀StezKVN FFHöriBamba Jabba Caldwell csak állt mint egy rakás szar ahelyett, hogy rádobta volna a zászlót.Bazzani
Az a csávó egy
több mint 10 éve
Szusi banyek....
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
No, most cseréltek.Engem csak az lepett meg, hogy CM átment a vakoldalra.LNGyakorlatilag a kezdő a Defence volt most a pályán. Össze kell még ennek állnia, de a Titans jó lesz gyakorlásnak.GNGFigyeled? CM a vakoldalon, Peppers meg szemben az LT-velLNJobb is, ebben az ítéletidőben minek. Meg hát ha így megy a futás...GNGa 2-es meccseket senki se nézi? 😊Höridede
Packers - Titans 7-0, Starks futás
Az eső szakad.
Rodgers és Nelson ma nem öltöztek beLN
Capers kevergeti a kulimászt
több mint 10 éve
Majd megszokod, erről fog szólni az egész év. 😀KVN FFHöriBamba Jabba Caldwell csak állt mint egy rakás szar ahelyett, hogy rádobta volna a zászlót.Bazzani
több mint 10 éve
Na Paysinger is kezdő akar lenni
több mint 10 éve
Az jó jel a jövőre nézve. Nálam van a fickó GM Gameben. 😀Màn vót egy fèlpàlyàsa 😉sutianapa 2-es meccseket senki se nézi? 😊HöriMindeni Johhnyt várja, aki meg nem a Giants drukker (a Steelersek már kiugrottak az ablakon, mert pályára kerülhet Dri Archer. 😀).iktriad
több mint 10 éve
Előbb akar hazamenni, mint hogy a challenggel szenvedjen itt a preseasonban.KVN FFHöriBamba Jabba Caldwell csak állt mint egy rakás szar ahelyett, hogy rádobta volna a zászlót.Bazzani
több mint 10 éve
Egymás után 3rd & longra futást hívni, ezért aztán kurvára nem kéne fenn lennie az első csapatnakAsbeeIgen , ezt mondjuk én sem értem. Volt eddig 8 futás és 3 passz (abból 1 sack lett, a másik 2 incomplite)...
több mint 10 éve
Szegény Van Noyt szívatják a zebrák.iktriadPedig ez elég tiszta volt és szép védekezés...nem is értem, adtak 3 pontot a Brownsnak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Engem csak az lepett meg, hogy CM átment a vakoldalra.Gyakorlatilag a kezdő a Defence volt most a pályán. Össze kell még ennek állnia, de a Titans jó lesz gyakorlásnak.GNGFigyeled? CM a vakoldalon, Peppers meg szemben az LT-velLNJobb is, ebben az ítéletidőben minek. Meg hát ha így megy a futás...GNGa 2-es meccseket senki se nézi? 😊Höridede
Packers - Titans 7-0, Starks futás
Az eső szakad.
Rodgers és Nelson ma nem öltöztek beLN
több mint 10 éve
KVN FFHöriBamba Jabba Caldwell csak állt mint egy rakás szar ahelyett, hogy rádobta volna a zászlót.