Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 6 éve
DaddyBear
888
Elég magabiztosnak tűnik Trubisky.
több mint 6 éve
light version butt fumble
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Na ilyen is ritkan volt, higy 4. neki megyunkNagy okosság volt 10-0-nál
ricsiii83
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
McCarthy feje mindent elárult 😀 😀 😀 😀pánik indul
Pep71
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Hundley is hogy elmenekült a süllyedő hajórólVan másik
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Pep71
2 591
McCarthy feje mindent elárult 😀 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Mondjuk ahogy összerogyott utánna az nem nézett ki jól ...De ez lehet akár LCL is, ahogy nézem. Keresztszalagok sztem okék, de a két oldalszalag kapott.Huha. Ez nem néz ki jól. Csavarodni nem csavarodott, de egy MCL sérülés lehet belőle.Szünetben összedrótozzák...
tüsi91
Tomcsik
tüsi91
több mint 6 éve
Vagy a térdét rakják össze a kék sátorban, vagy Rodgers a szerződését tépi szét.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
nando89
3 894
védelemmel még nincs i annyi baj ..én optimista voltam de az O botrány..a fal vicc
több mint 6 éve
Pep71
2 591
meglátod, ez már nagyon a vége..itt van a liga legtehetségesebb és legjobban kereső QB-ja erre, az O fal közepe egy nagy szar, ez mindent elárul a csapatról..4-5 éve ebbe reménykedik mindenki.rendben, de szerintem idén sem lesz PO és remélem McCarthy végre repül..Folytassuk ezt majd a csapattopicba. 😊Bakh igen, Graham talán, Adams túl van fizetve, Bulaga meg túl sérülékeny..Martinez meg HaHa, plusz a DL-ben egyetértünk, de ez akkor is max bottom10Bakh, Bulaga, Adams, Graham - AR-en túl az O minőségi játékosai és van még 1-2 akkor jó nfl szint.ne már, ez a keret nagyon gyenge, bottom 5 ARod nélkül..McCarthy még mindig HC.Továbbra is tartom, hogy csak ezzel van gond.
Kampman
alatriste
Pep71
A full DL, Martinez, Haha a D-ből. Plusz ugye 3 db 1.-2. körös CB az utóbbi 2 évről és veteránok. Plusz van átlag ember mint Perry, Clay.
Nem egy Vikings roster ez, de a bottom 5 se ilyen. Egy rendes coachinggal ez elég lehet ha a csapat Rodgersel indul. Lehet erősebb, de a 3 3andoutnál (vagy talán 1*volt FD tudja fene) többet tud a csapat.
alatriste
Pep71
Adamst én többre tartom. Kevesebbért az ő statjaival WR nem ír alá jelenleg.
Egyébként úgy beszélünk itt mintha nem tudnánk, hogy valahogy év közben össze lesz kapva a csapat, 5.-6. helyen bejutunk a PO-ba, ott egy meccset heroikus küzdelemben még talán nyerünk is, hogy aztán újra kiessünk egy OT-s meccsen.
(Márha AR túléli a szezont)
alatriste
Pep71
Olyan ő mint az anyós karácsonykor. Ha egyszer megjött, sose megy el.
alatriste
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
De ez lehet akár LCL is, ahogy nézem. Keresztszalagok sztem okék, de a két oldalszalag kapott.Huha. Ez nem néz ki jól. Csavarodni nem csavarodott, de egy MCL sérülés lehet belőle.Szünetben összedrótozzák...
tüsi91
Tomcsik
több mint 6 éve
remélem nem.Huha. Ez nem néz ki jól. Csavarodni nem csavarodott, de egy MCL sérülés lehet belőle.Szünetben összedrótozzák...
tüsi91
Tomcsik
Ilyen fal mögött felelőtlenség lenne
több mint 6 éve
4-5 éve ebbe reménykedik mindenki.rendben, de szerintem idén sem lesz PO és remélem McCarthy végre repül..Folytassuk ezt majd a csapattopicba. 😊Bakh igen, Graham talán, Adams túl van fizetve, Bulaga meg túl sérülékeny..Martinez meg HaHa, plusz a DL-ben egyetértünk, de ez akkor is max bottom10Bakh, Bulaga, Adams, Graham - AR-en túl az O minőségi játékosai és van még 1-2 akkor jó nfl szint.ne már, ez a keret nagyon gyenge, bottom 5 ARod nélkül..McCarthy még mindig HC.Továbbra is tartom, hogy csak ezzel van gond.
Kampman
alatriste
Pep71
A full DL, Martinez, Haha a D-ből. Plusz ugye 3 db 1.-2. körös CB az utóbbi 2 évről és veteránok. Plusz van átlag ember mint Perry, Clay.
Nem egy Vikings roster ez, de a bottom 5 se ilyen. Egy rendes coachinggal ez elég lehet ha a csapat Rodgersel indul. Lehet erősebb, de a 3 3andoutnál (vagy talán 1*volt FD tudja fene) többet tud a csapat.
alatriste
Pep71
Egyébként úgy beszélünk itt mintha nem tudnánk, hogy valahogy év közben össze lesz kapva a csapat, 5.-6. helyen bejutunk a PO-ba, ott egy meccset heroikus küzdelemben még talán nyerünk is, hogy aztán újra kiessünk egy OT-s meccsen.
alatriste
Pep71
Olyan ő mint az anyós karácsonykor. Ha egyszer megjött, sose megy el.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Huha. Ez nem néz ki jól. Csavarodni nem csavarodott, de egy MCL sérülés lehet belőle.Szünetben összedrótozzák...
tüsi91
több mint 6 éve
Pep71
2 591
rendben, de szerintem idén sem lesz PO és remélem McCarthy végre repül..Folytassuk ezt majd a csapattopicba. 😊Bakh igen, Graham talán, Adams túl van fizetve, Bulaga meg túl sérülékeny..Martinez meg HaHa, plusz a DL-ben egyetértünk, de ez akkor is max bottom10Bakh, Bulaga, Adams, Graham - AR-en túl az O minőségi játékosai és van még 1-2 akkor jó nfl szint.ne már, ez a keret nagyon gyenge, bottom 5 ARod nélkül..McCarthy még mindig HC.Továbbra is tartom, hogy csak ezzel van gond.
Kampman
alatriste
Pep71
alatriste
Pep71
alatriste
több mint 6 éve
20 percig bírta AR emögött a fal mögött...15-el több mint gondoltam.
Mr.Breaker
Liverpool Fc
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Huha. Ez nem néz ki jól. Csavarodni nem csavarodott, de egy MCL sérülés lehet belőle.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
a PS a legjobb csapatrészük jelenleg
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
20 percig bírta AR emögött a fal mögött...
több mint 6 éve
Folytassuk ezt majd a csapattopicba. 😊Bakh igen, Graham talán, Adams túl van fizetve, Bulaga meg túl sérülékeny..Martinez meg HaHa, plusz a DL-ben egyetértünk, de ez akkor is max bottom10Bakh, Bulaga, Adams, Graham - AR-en túl az O minőségi játékosai és van még 1-2 akkor jó nfl szint.ne már, ez a keret nagyon gyenge, bottom 5 ARod nélkül..McCarthy még mindig HC.Továbbra is tartom, hogy csak ezzel van gond.
Kampman
alatriste
Pep71
alatriste
Pep71
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
a védelmet nézve nem sokáig pihenhet
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!