Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 6 éve
elkapás utáni yardok egy tight end-től!!!!!!!!!
több mint 6 éve
SBL
2 213
Danica nem nyugodt. Én sem.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Túl kevés Jordan Howard... Inside zone működik, még is kevés JH. Idén ez lesz a vesszőparipám.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
hát, nem tudom mennyit lehet ebből a meccsből levonni, olyan fos ez a GB, de én a maciknak most megelőlegezek egy minimum 8-8-as szezont.8-szor nem játszunk velük.
Cruyffista
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
nando89
3 894
Faszomért ülje csak ki ezt a meccsett..
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha így megy most az OL vesz Tv-t Rodgersnek? Nézheti a kórházi ágyon.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Cruyffista
3 346
hát, nem tudom mennyit lehet ebből a meccsből levonni, olyan fos ez a GB, de én a maciknak most megelőlegezek egy minimum 8-8-as szezont.
több mint 6 éve
Ezt a sacket ki nem tudta behúzni?nem tudom, de az első jó hívás volt a védelemtől a meccsen
alatriste
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Van elképzelés az O-ban de kell még pár meccs mite minden klappol, még nem elég olajozott a dolog
több mint 6 éve
ricsiii83
1 339
Inkabb tobja igy ki truby, minthogy olyan homály ic-ket dobjon mint kizer meg anno Cutler
több mint 6 éve
Cypress
3 228
És a draft hogy alkult, sikerült valami Jolyt megkaparintani? (nem követtem idén a draftot...) Van némi remény?Csináltunk egy félszívvel végrehajtott nagytakarítást, mert azért érezték felül, hogy ez így nem mehet tovább, de csak a segédedzőket söpörték ki, plusz Thompsont felfelé buktatták, mert teljesen nem mertek mindent felrobbantani.És a vezetőség ilyenkor mit csinál? Mert már tavalyi is ordító problémák voltak a szezon alatt. Vagy megvárjuk, amíg Giants szintű égés lesz a szezonból (szerintem az lesz a AR kiesik már a szezon elején) és majd utána küldjük el MM-et alkalmatlanságra hivatkozva???Nem úgy volt hogy MM megy a rákba és jön helyette egy potens, sokkal kreatívabb és produktívabb HC?Ez kellett volna
Cypress
Kampman
Cypress
Így most van egy HC teljesen új segédekkel és volt egy thompsoni offseasonünk Thompson nélkül
Kampman
több mint 6 éve
Ezt a sacket ki nem tudta behúzni?
Liverpool Fc
több mint 6 éve
A zászlók színét is emgváltoztathatnák rószaszínre, sokkal jobban illene "ehhez" a játékhoz.nem lep meg, hogy főleg a tapasztaltabb játékosok kerülnek bajba a zászlókkal az irányító körül
PEEtör
több mint 6 éve
SBL
2 213
Ennyi rontott szerelést
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Most az utsó bejött. Long szépen takarítottNa kicsit most már leállhatnánk a screenekkelPedig működik
Tomcsik
Tactful Cactus
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
A zászlók színét is emgváltoztathatnák rószaszínre, sokkal jobban illene "ehhez" a játékhoz.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Na kicsit most már leállhatnánk a screenekkelPedig működik
Tomcsik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Ja, értem. Hát ha egy száz éves múlttal rendelkező legendás csapatot akarnak villámgyorsan a földbe szántani elég jó úton járnak. Sajnálom, mert a vasason kívül a Saints meg a GB a kedvenc csapatom. Szomorú látni ez az agóniát. 😕Körülbelül. Csak az elvesztegetett meccsekkel, hónapokkal van bajom.És a vezetőség ilyenkor mit csinál? Mert már tavalyi is ordító problémák voltak a szezon alatt. Vagy megvárjuk, amíg Giants szintű égés lesz a szezonból (szerintem az lesz a AR kiesik már a szezon elején) és majd utána küldjük el MM-et alkalmatlanságra hivatkozva???Nem úgy volt hogy MM megy a rákba és jön helyette egy potens, sokkal kreatívabb és produktívabb HC?Ez kellett volna
Cypress
Kampman
Cypress
gamerkr
Szerkesztette: Cypress
több mint 6 éve
Jöhetne az első labdaszerzésünk.majdnem, kövi meglesz
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Ha Rodgers visszajön akkor azért, de a jövőre való tekintettel ilyenkor a támadóknak ki kell jönnie és pontot rakni a táblára. Mutatni, hogy igen Te vagy a jobb csapat. Nem vagyok elégedett az első drive után látotakkal.Félek, hogy fog és vagy belülről nagyjából bárki, vagy Mack kiüti végleg.
Nagy respekt, ha Rodgers visszatér.
tüsi91
Oda kéne szigetelőszalagozni Bakhtiari hátára.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Csináltunk egy félszívvel végrehajtott nagytakarítást, mert azért érezték felül, hogy ez így nem mehet tovább, de csak a segédedzőket söpörték ki, plusz Thompsont felfelé buktatták, mert teljesen nem mertek mindent felrobbantani.És a vezetőség ilyenkor mit csinál? Mert már tavalyi is ordító problémák voltak a szezon alatt. Vagy megvárjuk, amíg Giants szintű égés lesz a szezonból (szerintem az lesz a AR kiesik már a szezon elején) és majd utána küldjük el MM-et alkalmatlanságra hivatkozva???Nem úgy volt hogy MM megy a rákba és jön helyette egy potens, sokkal kreatívabb és produktívabb HC?Ez kellett volna
Cypress
Kampman
Cypress
Így most van egy HC teljesen új segédekkel és volt egy thompsoni offseasonünk Thompson nélkül