Green Bay Packers - Minnesota Vikings
több mint 4 éve
Z. viccelni akart?
több mint 4 éve
SBL
2 213
Így fair
több mint 4 éve
oda-vissza penalty
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Most jön a 4. drive a meccsen...😊
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Barnes megy, altalaban hangja van.
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Idoegetesben nincs parunk a ligaban. 2 tamadas 30 jatek, 17 perc (ja, es 2 TD)Csak a jovo heten is igy menne...
több mint 4 éve
DevanTD Adams! 😀Utólérte Tonyant a TD-k számában 😊 epic 😀
Pep71
több mint 4 éve
nice
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Pep71
2 591
Harrison Smith tényleg mindenütt ott vanigen, mint Martinez nálunk tavaly, ott van, de kicsit későn, nem is mennek vele semmire..
gamerkr
több mint 4 éve
Harrison Smith tényleg mindenütt ott van
több mint 4 éve
nando89
3 894
valahogy nem olyan gördülékeny a dolog
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
most valami fickós hívást ha lehetne
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Biztos igazad lesz, bocs, most nem kezdem kikeresni, orultem, h kezdem elfelejteniIdén az első meccsünk az egyből minyben volt , semmilyen edző meccs nem volt ,talán egymás közti játékra gondolhatsz.Akkor vmit behaluztam. De aug-ban volt, emlekszem baratsagos edzomeccs v mi. Akkor idegesitettem fel magam rajta iszonyuan. Majd kikeresem.Sztm ő még packersben az aktiv keret tagja sem voltHat azon az 1 meccsen, na...Melyik elő szezonban ? 😊Neked szurkolok, de lattad amit az eloszezonban muvelt?Majd érteni fogjátok, mikor 3 év múlva ő lesz a kezdő, Aaron meg a Jetsnél fog levezetni.Mennyit is jelentett volna egy Patrick Queen aki elérhető volt mikor jött a Szerelem jordana passz ellen vállalható is az egység. Az 5 játékosból Clark kivételével egy átlagos felállásból 3-4 yardnál előbb nem érnek oda a futásra. Nincs aki LB szinten ott legyen. Múlt héten Martin, előtt Barnes is mutatott valamit, de egyelőre kevés.van egy Top pass rusher(Zada), egy shutdown corner(Jaire), Clark is top a posztján, Savage és Amos is jók.vicc ez a védelem...küldjék már el Pettine-tPettine abból dolgozik ami van.. nincs rendes LB...
Pep71
LN
ebből azért többet ki lehetne hozni..
Pep71
LN
nando89
Kampman
Van olyan sz.. amibol nem lehet varat epiteni...
jossbeaumont
nando89
Talan 1/7 es 3yard v. ilyesmi...
jossbeaumont
nando89
jossbeaumont
nando89
😊
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Azt mondtak, mozgatta az ujjait.sajnos nyaksérülés elvilegplusz agyrázkódás
Pep71
😕
LN
Remelem lesz sulyos...
több mint 4 éve
nando89
3 894
Idén az első meccsünk az egyből minyben volt , semmilyen edző meccs nem volt ,talán egymás közti játékra gondolhatsz.Akkor vmit behaluztam. De aug-ban volt, emlekszem baratsagos edzomeccs v mi. Akkor idegesitettem fel magam rajta iszonyuan. Majd kikeresem.Sztm ő még packersben az aktiv keret tagja sem voltHat azon az 1 meccsen, na...Melyik elő szezonban ? 😊Neked szurkolok, de lattad amit az eloszezonban muvelt?Majd érteni fogjátok, mikor 3 év múlva ő lesz a kezdő, Aaron meg a Jetsnél fog levezetni.Mennyit is jelentett volna egy Patrick Queen aki elérhető volt mikor jött a Szerelem jordana passz ellen vállalható is az egység. Az 5 játékosból Clark kivételével egy átlagos felállásból 3-4 yardnál előbb nem érnek oda a futásra. Nincs aki LB szinten ott legyen. Múlt héten Martin, előtt Barnes is mutatott valamit, de egyelőre kevés.van egy Top pass rusher(Zada), egy shutdown corner(Jaire), Clark is top a posztján, Savage és Amos is jók.vicc ez a védelem...küldjék már el Pettine-tPettine abból dolgozik ami van.. nincs rendes LB...
Pep71
LN
Pep71
LN
nando89
Kampman
jossbeaumont
nando89
jossbeaumont
nando89
jossbeaumont
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Dillon, azok a lábak baszkiBrutalis sonkakon tolja.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Pep71
2 591
sajnos nyaksérülés elvileg
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Akkor vmit behaluztam. De aug-ban volt, emlekszem baratsagos edzomeccs v mi. Akkor idegesitettem fel magam rajta iszonyuan. Majd kikeresem.Sztm ő még packersben az aktiv keret tagja sem voltHat azon az 1 meccsen, na...Melyik elő szezonban ? 😊Neked szurkolok, de lattad amit az eloszezonban muvelt?Majd érteni fogjátok, mikor 3 év múlva ő lesz a kezdő, Aaron meg a Jetsnél fog levezetni.Mennyit is jelentett volna egy Patrick Queen aki elérhető volt mikor jött a Szerelem jordana passz ellen vállalható is az egység. Az 5 játékosból Clark kivételével egy átlagos felállásból 3-4 yardnál előbb nem érnek oda a futásra. Nincs aki LB szinten ott legyen. Múlt héten Martin, előtt Barnes is mutatott valamit, de egyelőre kevés.van egy Top pass rusher(Zada), egy shutdown corner(Jaire), Clark is top a posztján, Savage és Amos is jók.vicc ez a védelem...küldjék már el Pettine-tPettine abból dolgozik ami van.. nincs rendes LB...
Pep71
LN
Pep71
LN
nando89
Kampman
jossbeaumont
nando89
jossbeaumont
nando89
több mint 4 éve
de mélyre ment, ez igen