Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
az este legfontosabb kérdése szerintem, hogy rendeljek-e pizzát
Löfli
több mint 8 éve
az este legfontosabb kérdése szerintem, hogy rendeljek-e pizzát
több mint 8 éve
Ehhez az szükséges, hogy a sok kidolgozott helyzetünkből minél többet gólra váltsanak a játékosaink.Dehogyis, ez egy igazi háromesélyes, hatpontos meccs, ahol nüanszok fognak dönteni, na meg persze az, hogy ki lesz ott fejben és melyik edző tudja jobban meglepni a másikat.tehát a döntetlent lassan kizárhatjuk!Véleményem szerint befuthat egy vendég győzelem is!Sziasztok!mivel Luck houstoni, így kicsit igen
Mondhatni hogy hazai győzelem lesz?
lazardani92
Höri
lazardani92
Höri
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Dehogyis, ez egy igazi háromesélyes, hatpontos meccs, ahol nüanszok fognak dönteni, na meg persze az, hogy ki lesz ott fejben és melyik edző tudja jobban meglepni a másikat.tehát a döntetlent lassan kizárhatjuk!Véleményem szerint befuthat egy vendég győzelem is!Sziasztok!mivel Luck houstoni, így kicsit igen
lazardani92
Höri
lazardani92
Höri
több mint 8 éve
Vannak sérültek mindkét oldalon, de az elmult 5 meccs eredményeit tekintve szeintem Houston be fogja húzni a mai meccset!tehát a döntetlent lassan kizárhatjuk!Véleményem szerint befuthat egy vendég győzelem is!Sziasztok!mivel Luck houstoni, így kicsit igen
lazardani92
Höri
lazardani92
Höri
több mint 8 éve
tehát a döntetlent lassan kizárhatjuk!Véleményem szerint befuthat egy vendég győzelem is!Sziasztok!mivel Luck houstoni, így kicsit igen
lazardani92
Höri
lazardani92
több mint 8 éve
Véleményem szerint befuthat egy vendég győzelem is!Sziasztok!mivel Luck houstoni, így kicsit igen
lazardani92
Höri
több mint 8 éve
jó lesz, hogy beleélik magukat majd a csapatok itt a nagy csoportdöntőbe, aztán simán elviszi majd az Afc south-t a Tennessee
több mint 8 éve
Sziasztok!mivel Luck houstoni, így kicsit igen
lazardani92
több mint 8 éve
az nem a felcsút - siófok volt?Én azt hittem a North Dakota State - South Dakota State volt az.
Löfli
több mint 8 éve
az nem a felcsút - siófok volt?
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A nap meccse 😀