Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
Majd holnap parádé lesz az MNF-en! 😊 😊 😊Igazabol ettol felek en is.. de szerintem ha egy hosszu Fuller/Hopkins passzt sikerul benyelni a 3 negyedben, akkor mondjuk 16-3-rol lesz 16-10 es meg lehet meccs a dologbol.. de ez egyelore majdnem Stanton-szint Osweilertol.Most nem lesz. Annyira nulla a Texans-O, hogy szerintem az utolsó negyedben már futni fogunk kb. végig. De legyen igazad és jöjjön. Meg még további két TD-passz, csak ne ellenfélnek.kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)Egy 40+ yardos TD passznak en is orulnek meg Hilton iranyaba.. de altalaban az a 4. negyedben szokott jonni?
Stez
Igor
Stez
En vagyok tul kritikus, vagy a TNF/SNF/MNF meccseken mostanaban tenyleg csak gyalazatos QB teljesitmenyt mutat mindenki.
Igor
több mint 8 éve
Fuller nem játszik, Hopkinsot eddig leszedi Davis. Fuller hiányában az is belefér, hogy duplázzák. Nem látom, hogy villanhat a Texans, valahogy Millerben sem érzem a dolgot, hiába jó az átlaga.Igazabol ettol felek en is.. de szerintem ha egy hosszu Fuller/Hopkins passzt sikerul benyelni a 3 negyedben, akkor mondjuk 16-3-rol lesz 16-10 es meg lehet meccs a dologbol.. de ez egyelore majdnem Stanton-szint Osweilertol.Most nem lesz. Annyira nulla a Texans-O, hogy szerintem az utolsó negyedben már futni fogunk kb. végig. De legyen igazad és jöjjön. Meg még további két TD-passz, csak ne ellenfélnek.kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)Egy 40+ yardos TD passznak en is orulnek meg Hilton iranyaba.. de altalaban az a 4. negyedben szokott jonni?
Stez
Igor
Stez
En vagyok tul kritikus, vagy a TNF/SNF/MNF meccseken mostanaban tenyleg csak gyalazatos QB teljesitmenyt mutat mindenki.
Igor
több mint 8 éve
Igazabol ettol felek en is.. de szerintem ha egy hosszu Fuller/Hopkins passzt sikerul benyelni a 3 negyedben, akkor mondjuk 16-3-rol lesz 16-10 es meg lehet meccs a dologbol.. de ez egyelore majdnem Stanton-szint Osweilertol.Most nem lesz. Annyira nulla a Texans-O, hogy szerintem az utolsó negyedben már futni fogunk kb. végig. De legyen igazad és jöjjön. Meg még további két TD-passz, csak ne ellenfélnek.kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)Egy 40+ yardos TD passznak en is orulnek meg Hilton iranyaba.. de altalaban az a 4. negyedben szokott jonni?
Stez
Igor
Stez
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Most nem lesz. Annyira nulla a Texans-O, hogy szerintem az utolsó negyedben már futni fogunk kb. végig. De legyen igazad és jöjjön. Meg még további két TD-passz, csak ne ellenfélnek.kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)Egy 40+ yardos TD passznak en is orulnek meg Hilton iranyaba.. de altalaban az a 4. negyedben szokott jonni?
Stez
Igor
több mint 8 éve
kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)Egy 40+ yardos TD passznak en is orulnek meg Hilton iranyaba.. de altalaban az a 4. negyedben szokott jonni?
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)
több mint 8 éve
Ezt nem tudom miért nem nézték meg, ennyire egyértelmű volt? Elvileg kötelező lenne...A lassítás alapján igen. 😊
peterk2005
több mint 8 éve
Ezt nem tudom miért nem nézték meg, ennyire egyértelmű volt? Elvileg kötelező lenne...az volt
peterk2005
több mint 8 éve
a rohadt életbe már, de kár ezért a pickért
több mint 8 éve
Ezt nem tudom miért nem nézték meg, ennyire egyértelmű volt? Elvileg kötelező lenne...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
hová futsz, Töki?Picket dobni.
Stez
több mint 8 éve
hová futsz, Töki?www.nemzetisport.hu/data/cikk/5/37/68/cikk_53768/d0001FE6E73e5c12dd3cb.jpg
Stez
több mint 8 éve
jól van, csak hogy legyen egy idióta passz ma is
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/Cu7wu6OXEAEf0zU.jpgBesegítenek, ha már nekünk nem megy.
Höri
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/Cu7wu6OXEAEf0zU.jpgThey are the most dangerous players of the NFL.
Höri
több mint 8 éve
remek play volt, még szerencse, hogy h.marko elment aludni 2 play alapján
több mint 8 éve
De ha mindig Xelsz, veretlen maradsz.1 pontokkal nem lehet bennmaradniJó volna FG-ra védekezni. Lesz kb. két percünk visszatámadni, a második félidőben is mi támadunk először. Két TD jöhetne a két drive-ból. 8)De úgy, hogy mind a két csapat szerez 1-1-et, hogy igazságos legyen.
Stez
iktriad
Höri
több mint 8 éve
A 33%-a pedig már megvan 8DJó volna FG-ra védekezni. Lesz kb. két percünk visszatámadni, a második félidőben is mi támadunk először. Két TD jöhetne a két drive-ból. 8)El ne jinxeld nekem, elég baj, hogy Ik is itt van 😀
Stez
peterk2005
több mint 8 éve
1 pontokkal nem lehet bennmaradniJó volna FG-ra védekezni. Lesz kb. két percünk visszatámadni, a második félidőben is mi támadunk először. Két TD jöhetne a két drive-ból. 8)De úgy, hogy mind a két csapat szerez 1-1-et, hogy igazságos legyen.
Stez
iktriad
több mint 8 éve
AFC South primetime csoportmeccs. Össz-vissz 2 lesz ilyenből idén, ha minden igaz.Jó volna FG-ra védekezni. Lesz kb. két percünk visszatámadni, a második félidőben is mi támadunk először. Két TD jöhetne a két drive-ból. 8)El ne jinxeld nekem, elég baj, hogy Ik is itt van 😀
Stez
peterk2005