Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
Miller fut majd 160-170 yardot jo atlaggal, 2 TD-vel, es ugy kap ki a csapata, hogy semmi eselyuk nem volt... ez eleg nonszensz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Még kb. 25 yard kéne Gorenak a 100-hoz.Már csak 2.
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
ez már a madden, amikor Swoope elkaphat egy labdát, ott el kell gondolkozni xD
több mint 8 éve
Még kb. 25 yard kéne Gorenak a 100-hoz.
több mint 8 éve
Ne is mondd.Az a jó ebben, hogy az ellenkezőjére pont ott van a garancia, Bradley személyében.7-9 még talán összejöhet. meg kell nyerni az összes hátralévő dívmeccset. 😊kár, hogy 6-10-zel nem lehet csoportot nyerniTegnap láttam valahol az AFC south csapatok div győzelemre vonatkozó oddsait. A Texans volt valami 1.70-en, a többiek mind bőven 3 fölött. Meg kéne gyorsan rakni a másik hármat, tuti pénz lenne.Kijelenthető, hogy olyan szar a divízió, hogy bármelyik csapat nyerhet idén. Még a Jags is.
peterk2005
iktriad
Löfli
iktriad
Stez
több mint 8 éve
Az a jó ebben, hogy az ellenkezőjére pont ott van a garancia, Bradley személyében.7-9 még talán összejöhet. meg kell nyerni az összes hátralévő dívmeccset. 😊kár, hogy 6-10-zel nem lehet csoportot nyerniTegnap láttam valahol az AFC south csapatok div győzelemre vonatkozó oddsait. A Texans volt valami 1.70-en, a többiek mind bőven 3 fölött. Meg kéne gyorsan rakni a másik hármat, tuti pénz lenne.Kijelenthető, hogy olyan szar a divízió, hogy bármelyik csapat nyerhet idén. Még a Jags is.
peterk2005
iktriad
Löfli
iktriad
több mint 8 éve
7-9 még talán összejöhet. meg kell nyerni az összes hátralévő dívmeccset. 😊kár, hogy 6-10-zel nem lehet csoportot nyerniTegnap láttam valahol az AFC south csapatok div győzelemre vonatkozó oddsait. A Texans volt valami 1.70-en, a többiek mind bőven 3 fölött. Meg kéne gyorsan rakni a másik hármat, tuti pénz lenne.Kijelenthető, hogy olyan szar a divízió, hogy bármelyik csapat nyerhet idén. Még a Jags is.
peterk2005
iktriad
Löfli
több mint 8 éve
Matematikailag lehetseges. Meg 3-13-mal is... na jo, iden ez mar nem jatszik, de a 6-10 meg igen.kár, hogy 6-10-zel nem lehet csoportot nyerniTegnap láttam valahol az AFC south csapatok div győzelemre vonatkozó oddsait. A Texans volt valami 1.70-en, a többiek mind bőven 3 fölött. Meg kéne gyorsan rakni a másik hármat, tuti pénz lenne.Kijelenthető, hogy olyan szar a divízió, hogy bármelyik csapat nyerhet idén. Még a Jags is.
peterk2005
iktriad
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Halkan jegyzem meg, Vontae eddig általában csak az egyik oldalon védekezett, most végig megy Hopkinsszal, és mindkét szélen remekel.
több mint 8 éve
kár, hogy 6-10-zel nem lehet csoportot nyerniTegnap láttam valahol az AFC south csapatok div győzelemre vonatkozó oddsait. A Texans volt valami 1.70-en, a többiek mind bőven 3 fölött. Meg kéne gyorsan rakni a másik hármat, tuti pénz lenne.Kijelenthető, hogy olyan szar a divízió, hogy bármelyik csapat nyerhet idén. Még a Jags is.
peterk2005
iktriad
több mint 8 éve
Ez az Osweiler tényleg kurva hülye, és továbbra is mindent Davisre dobál, totál leszarja, hogy folyton veri Hopkinsot.
több mint 8 éve
Tegnap láttam valahol az AFC south csapatok div győzelemre vonatkozó oddsait. A Texans volt valami 1.70-en, a többiek mind bőven 3 fölött. Meg kéne gyorsan rakni a másik hármat, tuti pénz lenne.Kijelenthető, hogy olyan szar a divízió, hogy bármelyik csapat nyerhet idén. Még a Jags is.
peterk2005
több mint 8 éve
Tegnap láttam valahol az AFC south csapatok div győzelemre vonatkozó oddsait. A Texans volt valami 1.70-en, a többiek mind bőven 3 fölött. Meg kéne gyorsan rakni a másik hármat, tuti pénz lenne.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Na, látod Stez, Luck gondol rád. Inkább 6 pontot szerez neked 4 helyett 😊7-et szerzett 7 helyett, már fantasyben, de én jobban örültem volna passzolt TD-nek, a QB ratingje szempontjából.
peterk2005
több mint 8 éve
Na, látod Stez, Luck gondol rád. Inkább 6 pontot szerez neked 4 helyett 😊
több mint 8 éve
Game Over.
több mint 8 éve
Töki, mit futsz? Pagano csúnyán fog rád nézni
több mint 8 éve
Ja, aszittem a sneakre írtad.Köze nem volt a sneaknek hozzá, jóval előtte írtam eztfantasztikusan átlátszó játékokat hív ChudEgy 3 inches QB sneaken nincs mit bonyolítani. Ha nem tudják megcsinálni, az végrehajtási probléma.
Stez
peterk2005
Csupa checkdown játék, rövid útvonalon rendre a legimpotensebb Dorsett, lószar az egész, nem ebben a drive-ban, kb. egész meccsen.. teszem hozzá, nem az első meccs, ahol komoly playcall-gondok vannak
Stez
A checkdownra szükség van, ezzel a fallal nem lehet ennél több mélyet hívni, mert vagy szétütik Luckot vagy holding. Dorsett meg erre nem jó, Amíg nincs Moncrief, Doyle használható egyedül. Meg Allen lenne, ha úgy döntene, hogy elkezd játszani.
több mint 8 éve
Hopkinsnak az összes elkapása szinte bravúr, Osweiler passzai kivétel nélkül pontatlanok"A Texans legjobb döntése volt őt leszerződtetni!" Az AFC South másik 3 csapata
Stez
több mint 8 éve
Hopkinsnak az összes elkapása szinte bravúr, Osweiler passzai kivétel nélkül pontatlanok
több mint 8 éve
Köze nem volt a sneaknek hozzá, jóval előtte írtam eztfantasztikusan átlátszó játékokat hív ChudEgy 3 inches QB sneaken nincs mit bonyolítani. Ha nem tudják megcsinálni, az végrehajtási probléma.
Stez
peterk2005
Csupa checkdown játék, rövid útvonalon rendre a legimpotensebb Dorsett, lószar az egész, nem ebben a drive-ban, kb. egész meccsen..
teszem hozzá, nem az első meccs, ahol komoly playcall-gondok vannak
több mint 8 éve
Igazi AFC South slugfest.
több mint 8 éve
Na ez volt a rossz playhívás 😊
több mint 8 éve
fantasztikusan átlátszó játékokat hív ChudEgy 3 inches QB sneaken nincs mit bonyolítani. Ha nem tudják megcsinálni, az végrehajtási probléma.
Stez