Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
fantasztikusan átlátszó játékokat hív Chud
több mint 8 éve
Veri meg magát a több mint 8 éve
kurva amik, hogy mindig a kajareklámokat nyomják, én meg éhezem itt AfrikábanVálts erre a streamre, itt nincsenek reklámok.
Stez
wiz1.net/channel47
több mint 8 éve
kurva amik, hogy mindig a kajareklámokat nyomják, én meg éhezem itt Afrikában
több mint 8 éve
Novák Laci meg velünk van, helyesJövő héten már ő rúg majd. Vagy Berényi Miki.
Stez
több mint 8 éve
Morrison akkora tacklet csinált Milleren az endzone-ban, mint a huzat. Megy ez nekünk, csak meg kell találni a jó helyet.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=tfslY_AvhLw
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Novák Laci meg velünk van, helyes
több mint 8 éve
na, a védelem hozta azt, amit tud
több mint 8 éve
Arthur Jones él, kedves nézőink
több mint 8 éve
Kéne egy Osweiler INT
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
ANnyira jó a védelem, hogy mi már Mathist küldjük az ellen első számú elkapójára xD
több mint 8 éve
Kívánxsi vagyok, a védőink mikor jönnek rá, hogy azt a csókát, aki a labdával fut, le kéne szerelni.
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hány szezonnyi videót kell Paganóéknak megnézniük Millerről, hogy rájöjjenek, csak szélre tud normálisan futniNeki 1-et. Monachinonak 10-et.
Stez
több mint 8 éve
Tök mindegy. Ha olyanunk van, középen is jön a 15 yard. És többnyire olyanunk van.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hány szezonnyi videót kell Paganóéknak megnézniük Millerről, hogy rájöjjenek, csak szélre tud normálisan futni
több mint 8 éve
Ez amúgy a Jaguars és főleg Gus Bradley theme songja is.Ez neked is jól állna 8Dszuper, Goodon el is ment a driveAzonnal változtassa meg a nevét erre!
Stez
www.youtube.com/watch?v=dsUXAEzaC3Q
iktriad
Stez
több mint 8 éve
Hát a remélt félidő végi és félidő eleji 2TD-ből lett egy INT meg egy 3&out. Mostantól inkább ne reméljünk semmit 😀Remélem kikapunk.
peterk2005
több mint 8 éve
Hát a remélt félidő végi és félidő eleji 2TD-ből lett egy INT meg egy 3&out. Mostantól inkább ne reméljünk semmit 😀
több mint 8 éve
Ez neked is jól állna 8Dszuper, Goodon el is ment a driveAzonnal változtassa meg a nevét erre!
Stez
iktriad
több mint 8 éve
szuper, Goodon el is ment a driveAzonnal változtassa meg a nevét erre!
Stez
több mint 8 éve
szuper, Goodon el is ment a drive
több mint 8 éve
jó ez a Dodgers-Cubs, a baj az, hogy fogalmam sincs, mi történikegyik dobálózik, másik üti a luftokat, a cserepadon mindenki köpköd és nyáltengert csinálnak
ja, és baszott sok a néző
több mint 8 éve
Fasza, latszik mennyire neztem a meccset 😀 csodalkoztam is, hogy mennyit dobal Hopkinsnak.... akkor in Braxton we trust.Fuller nem játszik, Hopkinsot eddig leszedi Davis. Fuller hiányában az is belefér, hogy duplázzák. Nem látom, hogy villanhat a Texans, valahogy Millerben sem érzem a dolgot, hiába jó az átlaga.Igazabol ettol felek en is.. de szerintem ha egy hosszu Fuller/Hopkins passzt sikerul benyelni a 3 negyedben, akkor mondjuk 16-3-rol lesz 16-10 es meg lehet meccs a dologbol.. de ez egyelore majdnem Stanton-szint Osweilertol.Most nem lesz. Annyira nulla a Texans-O, hogy szerintem az utolsó negyedben már futni fogunk kb. végig. De legyen igazad és jöjjön. Meg még további két TD-passz, csak ne ellenfélnek.kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)Egy 40+ yardos TD passznak en is orulnek meg Hilton iranyaba.. de altalaban az a 4. negyedben szokott jonni?
Stez
Igor
Stez
En vagyok tul kritikus, vagy a TNF/SNF/MNF meccseken mostanaban tenyleg csak gyalazatos QB teljesitmenyt mutat mindenki.
Igor
Stez
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)