Houston Texans - Indianapolis Colts

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
fantasztikusan átlátszó játékokat hív Chud

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Veri meg magát a ColtsTexans.
több mint 8 éve
Fleener ma is állat

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
kurva amik, hogy mindig a kajareklámokat nyomják, én meg éhezem itt Afrikában
Stez
Válts erre a streamre, itt nincsenek reklámok.
 wiz1.net/channel47
több mint 8 éve
kurva amik, hogy mindig a kajareklámokat nyomják, én meg éhezem itt Afrikában

több mint 8 éve
Novák Laci meg velünk van, helyes
Stez
Jövő héten már ő rúg majd. Vagy Berényi Miki.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Morrison akkora tacklet csinált Milleren az endzone-ban, mint a huzat. Megy ez nekünk, csak meg kell találni a jó helyet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
 www.youtube.com/watch?v=tfslY_AvhLw

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Novák Laci meg velünk van, helyes

több mint 8 éve
na, a védelem hozta azt, amit tud

több mint 8 éve
Arthur Jones él, kedves nézőink

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kéne egy Osweiler INT

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
ANnyira jó a védelem, hogy mi már Mathist küldjük az ellen első számú elkapójára xD

több mint 8 éve
Kívánxsi vagyok, a védőink mikor jönnek rá, hogy azt a csókát, aki a labdával fut, le kéne szerelni.

több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hány szezonnyi videót kell Paganóéknak megnézniük Millerről, hogy rájöjjenek, csak szélre tud normálisan futni
Stez
Neki 1-et. Monachinonak 10-et.
több mint 8 éve
Tök mindegy. Ha olyanunk van, középen is jön a 15 yard. És többnyire olyanunk van.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Kíváncsi vagyok, hány szezonnyi videót kell Paganóéknak megnézniük Millerről, hogy rájöjjenek, csak szélre tud normálisan futni

több mint 8 éve
szuper, Goodon el is ment a drive
Stez
Azonnal változtassa meg a nevét erre!
 www.youtube.com/watch?v=dsUXAEzaC3Q
iktriad
Ez neked is jól állna 8D
Stez
Ez amúgy a Jaguars és főleg Gus Bradley theme songja is.
több mint 8 éve
Hát a remélt félidő végi és félidő eleji 2TD-ből lett egy INT meg egy 3&out. Mostantól inkább ne reméljünk semmit 😀
peterk2005
Remélem kikapunk.

több mint 8 éve
Hát a remélt félidő végi és félidő eleji 2TD-ből lett egy INT meg egy 3&out. Mostantól inkább ne reméljünk semmit 😀

több mint 8 éve
Stez
iktriad
Ez neked is jól állna 8D

több mint 8 éve
Stez
több mint 8 éve

több mint 8 éve
jó ez a Dodgers-Cubs, a baj az, hogy fogalmam sincs, mi történik
egyik dobálózik, másik üti a luftokat, a cserepadon mindenki köpköd és nyáltengert csinálnak
ja, és baszott sok a néző

több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
kukifejű Luck miatt kinyalok fantasyben (és mert 30+ pontot hagytam a padon)
Stez
Egy 40+ yardos TD passznak en is orulnek meg Hilton iranyaba.. de altalaban az a 4. negyedben szokott jonni?
Igor
Most nem lesz. Annyira nulla a Texans-O, hogy szerintem az utolsó negyedben már futni fogunk kb. végig. De legyen igazad és jöjjön. Meg még további két TD-passz, csak ne ellenfélnek.
Stez
Igazabol ettol felek en is.. de szerintem ha egy hosszu Fuller/Hopkins passzt sikerul benyelni a 3 negyedben, akkor mondjuk 16-3-rol lesz 16-10 es meg lehet meccs a dologbol.. de ez egyelore majdnem Stanton-szint Osweilertol.

En vagyok tul kritikus, vagy a TNF/SNF/MNF meccseken mostanaban tenyleg csak gyalazatos QB teljesitmenyt mutat mindenki.
Igor
Fuller nem játszik, Hopkinsot eddig leszedi Davis. Fuller hiányában az is belefér, hogy duplázzák. Nem látom, hogy villanhat a Texans, valahogy Millerben sem érzem a dolgot, hiába jó az átlaga.
Stez
Fasza, latszik mennyire neztem a meccset 😀 csodalkoztam is, hogy mennyit dobal Hopkinsnak.... akkor in Braxton we trust.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)