Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
Lehet az a baj, hogy Broki is folyton baszni akarja a nőket az edzések helyett.pbs.twimg.com/media/Cu7qOj1UAAArFii.jpgSzerintem Brock jobb game/pokemon manager volt....
Höri
Igor
több mint 8 éve
Nekem nem volt ennyire rémes.imgflip.com/s/meme/I-See-Dead-People.jpgÉn is láttam a Jaguars - Colts meccset. 😊Eldőlt.Ezzel várjál még. Tudunk mi 15-20 yardosával is benyalni playeket, meg 40mp alatt TD-t kapni. És még Osweiler se kell hozzá, elég egy futó 😊
iktriad
peterk2005
iktriad
Höri
Jövőre TCU-s játékosokat kell neki draftolni, hátha Osinak is megjön az önbizalma.pbs.twimg.com/media/Cu7qOj1UAAArFii.jpgSzerintem Brock jobb game/pokemon manager volt....
Höri
Igor
több mint 8 éve
a szünetben még szólhat a stadion DJ-nek, hogy jöhet az Onyxpbs.twimg.com/media/Cu7qOj1UAAArFii.jpgSzerintem Brock jobb game/pokemon manager volt....
Höri
Igor
több mint 8 éve
mondtam én, hogy ez a védelem a 30. helyről még akár 26-ra is feljöhetAhhoz nem szabadna ma pontot kapnunk
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Én is láttam a Jaguars - Colts meccset. 😊Eldőlt.Ezzel várjál még. Tudunk mi 15-20 yardosával is benyalni playeket, meg 40mp alatt TD-t kapni. És még Osweiler se kell hozzá, elég egy futó 😊
iktriad
peterk2005
iktriad
több mint 8 éve
pbs.twimg.com/media/Cu7qOj1UAAArFii.jpgSzerintem Brock jobb game/pokemon manager volt....
Höri
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Én is láttam a Jaguars - Colts meccset. 😊Eldőlt.Ezzel várjál még. Tudunk mi 15-20 yardosával is benyalni playeket, meg 40mp alatt TD-t kapni. És még Osweiler se kell hozzá, elég egy futó 😊
iktriad
peterk2005
több mint 8 éve
mondtam én, hogy ez a védelem a 30. helyről még akár 26-ra is feljöhet
több mint 8 éve
Eldőlt.Ezzel várjál még. Tudunk mi 15-20 yardosával is benyalni playeket, meg 40mp alatt TD-t kapni. És még Osweiler se kell hozzá, elég egy futó 😊
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
secure.ce-tescoassets.com/assets/HU/364/5998421102364/ShotType1_328x328.jpgFLEENER!!!Mi van ma veled, csak nem szereztél abból az Irsay / Pagano féle cuccból? 😊
Stez
peterk2005
több mint 8 éve
Bárcsak így lenne.FLEENER!!!Mi van ma veled, csak nem szereztél abból az Irsay / Pagano féle cuccból? 😊
Stez
peterk2005
több mint 8 éve
FLEENER!!!Mi van ma veled, csak nem szereztél abból az Irsay / Pagano féle cuccból? 😊
Stez
több mint 8 éve
Eldőlt. 3 Papa Johns pizzáért viheti aki akarja.mi nem tudjuk eladni osweilert, ő a houstonéaz a jó, hogyha véletlen összejönne egy normális drive, büntikkel rögtön kinyírjákAhogy ma Osweiler játszik, az a lényeg, hogy ne adjátok el, és csak Vina FGivel meg is lehet a meccs.
Stez
iktriad
Höri
több mint 8 éve
mi nem tudjuk eladni osweilert, ő a houstonéaz a jó, hogyha véletlen összejönne egy normális drive, büntikkel rögtön kinyírjákAhogy ma Osweiler játszik, az a lényeg, hogy ne adjátok el, és csak Vina FGivel meg is lehet a meccs.
Stez
iktriad
több mint 8 éve
******* ebbe a sok büntibe már 😕óvatosan, ne add ki a PIN-kódod
peterk2005
több mint 8 éve
******* ebbe a sok büntibe már 😕
több mint 8 éve
az a jó, hogyha véletlen összejönne egy normális drive, büntikkel rögtön kinyírják
több mint 8 éve
😀 😀 😀 😀 😀Roger Chesters! a 80-as szám hatalma. tavaly Andréval se bírtak"He is the most DANGEROUS player in the NFL."
Höri
iktriad
Gore ma is fut huszat az első félidőben aztán elfárad és vége
több mint 8 éve
Roger Chesters! a 80-as szám hatalma. tavaly Andréval se bírtak"He is the most DANGEROUS player in the NFL."
Höri