Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
azért tehetség kellett ehhez, 2&1-ről
több mint 8 éve
12 yardos átlaggal futunk, erre erőltetjük a passzot :-/mi -12-essel szoktunk, mégse adjuk fel!
H_Marko
több mint 8 éve
12 yardos átlaggal futunk, erre erőltetjük a passzot :-/BoB hozzásilányult a többi AFC South vezetőedző szintjére.
H_Marko
több mint 8 éve
imádom Osweilert, igazi tök 8D
több mint 8 éve
11 FBS kezdő a houstonban , iktriad velünk vanNagyon vacillálok kinek drukkoljak. Ha nyertek szorosabb a csoport. Ha vesztetek, nem mi vagyunk az utolsók. Nehéz ügy.
Höri
több mint 8 éve
lol, geathers elejtette a picket, aztán még bele is sérül
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=6YMPAH67f4omindig csak a helyszínelők!2 perce megy a himnusz és sehol egy kúrnám hsz, hová tart az eredménykövetés? 😥a fél topik az NLCS-t nézi párhuzamosan
Höri
Kampman
Höri
több mint 8 éve
ugyanez van a Buccaaneers meccsekre is meg szerintem majd' mindenhol az USA-ban, aminek környékén müködik major franchiseaz este legfontosabb kérdése szerintem, hogy rendeljek-e pizzátKár, hogy már nem tart az MLB alapszakasz, hiszen a Papa John's minden Diamondbacks győzelem utáni nap 50 %-os engedményt adott a pizzáira, | ha online rendeltél délután 4 és 6 között arizonai IP-címről úgy, hogy legalább egy diétás üdítőt is rendeltél mellé, a meccs pedig nem extra inningekkel ért véget. |
Löfli
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mindig csak a helyszínelők!2 perce megy a himnusz és sehol egy kúrnám hsz, hová tart az eredménykövetés? 😥a fél topik az NLCS-t nézi párhuzamosan
Höri
Kampman
több mint 8 éve
2 perce megy a himnusz és sehol egy kúrnám hsz, hová tart az eredménykövetés? 😥Ez egy szofisztikáltabb közösség.
Höri
Jövőre Pápa néni átveheti Carrie munkáját az SNF intróban. Underwood meg mehet turnézni a Brazzershöz.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
2 perce megy a himnusz és sehol egy kúrnám hsz, hová tart az eredménykövetés? 😥a fél topik az NLCS-t nézi párhuzamosan
Höri
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
jobb volt a himnusz, mint a SNF intro
több mint 8 éve
2 perce megy a himnusz és sehol egy kúrnám hsz, hová tart az eredménykövetés? 😥
több mint 8 éve
az idei snf intróban miért úgy mozog carrie(?) mint aki lopni megy?Mert lenyúlta ezt az állást Faith Hilltől. Esetleg sokat hallgatta ezt a felvétel előtt.
Höri
www.youtube.com/watch?v=I5JMu3MwvIY
több mint 8 éve
a legszebb, hogy pár nappal később Haribó elugrott oda kajálni 😀valami michigani étterem meg a szezon alatt akkora engedményt ad, amennyivel nyert a Wolverines. mármint százalékban. A 78-0 után viszont nem volt 78%, csak 50 😀 a getszikaz este legfontosabb kérdése szerintem, hogy rendeljek-e pizzátKár, hogy már nem tart az MLB alapszakasz, hiszen a Papa John's minden Diamondbacks győzelem utáni nap 50 %-os engedményt adott a pizzáira, | ha online rendeltél délután 4 és 6 között arizonai IP-címről úgy, hogy legalább egy diétás üdítőt is rendeltél mellé, a meccs pedig nem extra inningekkel ért véget. |
Löfli
Kampman
Höri
több mint 8 éve
Go Texans, Osweiler ma lecsap!
több mint 8 éve
az idei snf intróban miért úgy mozog carrie(?) mint aki lopni megy?
több mint 8 éve
valami michigani étterem meg a szezon alatt akkora engedményt ad, amennyivel nyert a Wolverines. mármint százalékban. A 78-0 után viszont nem volt 78%, csak 50 😀 a getszikaz este legfontosabb kérdése szerintem, hogy rendeljek-e pizzátKár, hogy már nem tart az MLB alapszakasz, hiszen a Papa John's minden Diamondbacks győzelem utáni nap 50 %-os engedményt adott a pizzáira, | ha online rendeltél délután 4 és 6 között arizonai IP-címről úgy, hogy legalább egy diétás üdítőt is rendeltél mellé, a meccs pedig nem extra inningekkel ért véget. |
Löfli
Kampman
több mint 8 éve
az este legfontosabb kérdése szerintem, hogy rendeljek-e pizzátTartogasd ezt holnap éjjelre a Cards meccsére.
Löfli
több mint 8 éve
jó lesz, hogy beleélik magukat majd a csapatok itt a nagy csoportdöntőbe, aztán simán elviszi majd az Afc south-t a TennesseeOlyan furcsán írod a Jacksonvillet. 😊 :
Höri
több mint 8 éve
Kampman
28 290
az este legfontosabb kérdése szerintem, hogy rendeljek-e pizzátKár, hogy már nem tart az MLB alapszakasz, hiszen a Papa John's minden Diamondbacks győzelem utáni nap 50 %-os engedményt adott a pizzáira, | ha online rendeltél délután 4 és 6 között arizonai IP-címről úgy, hogy legalább egy diétás üdítőt is rendeltél mellé, a meccs pedig nem extra inningekkel ért véget. |
Löfli