Houston Texans - Indianapolis Colts
több mint 8 éve
Jó volna FG-ra védekezni. Lesz kb. két percünk visszatámadni, a második félidőben is mi támadunk először. Két TD jöhetne a két drive-ból. 8)El ne jinxeld nekem, elég baj, hogy Ik is itt van 😀
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
meglepődtem volna, ha Broki eltalálja a célpontját, TD lett volnaA kommentátor szerint left knee, a műtött a jobb térde volt.
btw Anderson knee, a műtött
Stez
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Jó volna FG-ra védekezni. Lesz kb. két percünk visszatámadni, a második félidőben is mi támadunk először. Két TD jöhetne a két drive-ból. 8)De úgy, hogy mind a két csapat szerez 1-1-et, hogy igazságos legyen.
Stez
több mint 8 éve
Jó volna FG-ra védekezni. Lesz kb. két percünk visszatámadni, a második félidőben is mi támadunk először. Két TD jöhetne a két drive-ból. 8)
több mint 8 éve
meglepődtem volna, ha Broki eltalálja a célpontját, TD lett volnabtw Anderson knee, a műtött
több mint 8 éve
Beundultak a 15 yardos play benyalások. Feltéve, ha nem rontunk tackle-t.
több mint 8 éve
Walden már Green Bayben is imádta az ilyen homályra futásokat 8D
több mint 8 éve
Csákvárki ellen rúgta?Nem figyeltem, ki tartja a FG streak rekordot? Vanderjagt?Vinatieri. A 2016-os szezonban állította fel a rekordot.
peterk2005
Stez
Höri
több mint 8 éve
ki ellen rúgta?Nem figyeltem, ki tartja a FG streak rekordot? Vanderjagt?Vinatieri. A 2016-os szezonban állította fel a rekordot.
peterk2005
Stez
több mint 8 éve
Ajaj, bad karma. Szólni kéne Vina-nak, hogy gyorsan rontson egyet, még most alapszakaszban. 😊Nem figyeltem, ki tartja a FG streak rekordot? Vanderjagt?ki más 😀
peterk2005
Höri
több mint 8 éve
Nem figyeltem, ki tartja a FG streak rekordot? Vanderjagt?Vinatieri. A 2016-os szezonban állította fel a rekordot.
peterk2005
több mint 8 éve
Nem figyeltem, ki tartja a FG streak rekordot? Vanderjagt?Most consecutive? Jah.
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nem figyeltem, ki tartja a FG streak rekordot? Vanderjagt?ki más 😀
peterk2005
több mint 8 éve
Nem figyeltem, ki tartja a FG streak rekordot? Vanderjagt?
több mint 8 éve
És Clevelandben.a WR coach mottója nálunkTD kellett volnaSok kicsi sokra mehet.
Stez
iktriad
Höri
több mint 8 éve
Lehet, hogy az ilyen minimalista hozzáállás miatt tartanak ott a Medencések, ahol. 8DTD kellett volnaSok kicsi sokra mehet.
Stez
iktriad
több mint 8 éve
a WR coach mottója nálunkTD kellett volnaSok kicsi sokra mehet.
Stez
iktriad
több mint 8 éve
TD kellett volnaSok kicsi sokra mehet.
Stez
több mint 8 éve
úgy látom T.Y.Frank Gore is the most dangerous player in the N.F.L.Azt hittem Jack Doyle az.
Höri
iktriad
több mint 8 éve
Ha nem vigyázunk, Gore még megfutja a 100 yardot ma. Hozzuk le hamar.Most fogadok ra hogy 18/80, 20/85, 22/90, stb (adj hozza 2 carryt 5 yardert) koruli statjai lesznek... tehat ha megvan a 26 cipeles, meglesz a century.
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
na végre, ezeket a plusz elkapásoakt várom Hiltontól, a legfontosabb pillanatokban, emberrel a seggében
több mint 8 éve
Frank Gore is the most dangerous player in the N.F.L.Azt hittem Jack Doyle az.
Höri
több mint 8 éve
Ha nem vigyázunk, Gore még megfutja a 100 yardot ma. Hozzuk le hamar.