Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
nah halvány fénysugár
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Spec team-ben bízhatunk
több mint 7 éve
Mondjuk ha rajta múlna, tuti McGloin kezdene.Igen, valamit kéne kezdeni ezekkel a srácokkal 😀😀 ezt a sok balfasztmintha te lennél arrafelé a GM
mustaine
Sixo
Chargers LT
több mint 7 éve
sokatmondó, hogy Brock is csak 5 outokat dobál
több mint 7 éve
kezdik a zebrak...
több mint 7 éve
Igen, valamit kéne kezdeni ezekkel a srácokkal 😀😀 ezt a sok balfasztmintha te lennél arrafelé a GM
mustaine
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Egyébként kis híján összejött egy posztmodern buttfumbleTiszta emberi százlábú. 😀
empty taxi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Egyébként kis híján összejött egy posztmodern buttfumbleMadden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
anyãtok
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
😀 ezt a sok balfasztmintha te lennél arrafelé a GM
mustaine
több mint 7 éve
punt coverage teams win championships..
több mint 7 éve
casaubon
2 391
pffffffff
több mint 7 éve
A harmadik ember sodorta be, amúgy nem lett volna touchback
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
ezért nagy kár...
több mint 7 éve
James007
1 854
De legalább megpróbálták 😀
több mint 7 éve
én személy szerint követem a tagot twitteren ill. redditen is elő szokott fordulni ilyen linkAkkor ti hunnét szerzitek meg a linket?nem, ha tesz bele saját kontentet, vagy pluszba valaki másét, akkor a youtube szabályzata alapján gyakorlatilag egy jogtulajdonos lázadása nem elég.Én ezt nem vágom, monitorozzák, hogy ugyanaz megy-e, és ha klippeket nyom bele, akkor nem veszik észre?Azért a youtube-s linket érdekes klipeket nyomnak 😊muszáj belefaszulnia a streamernek, hogy ne lőjék le
dande
shawnka
balintbaba
de nem véletlenül nem listázott a stream (tehát csak az láthatja, aki birtokolja a pontos linket), ez csak amolyan extra biztosítás.
shawnka
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
bazeg, már ketten mit mentettek pedig, erre elbasszák...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Akkor ti hunnét szerzitek meg a linket?nem, ha tesz bele saját kontentet, vagy pluszba valaki másét, akkor a youtube szabályzata alapján gyakorlatilag egy jogtulajdonos lázadása nem elég.Én ezt nem vágom, monitorozzák, hogy ugyanaz megy-e, és ha klippeket nyom bele, akkor nem veszik észre?Azért a youtube-s linket érdekes klipeket nyomnak 😊muszáj belefaszulnia a streamernek, hogy ne lőjék le
dande
shawnka
balintbaba
de nem véletlenül nem listázott a stream (tehát csak az láthatja, aki birtokolja a pontos linket), ez csak amolyan extra biztosítás.
shawnka
peach