NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 688
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Remélem nem komoly, Haden nélkül lenne baj hátul...Odaadjuk Claybrookst. 😊 Hiltont is tőlünk szedtétek fel.
Jan
több mint 4 éve
Luton egyelőre így szar,Surprising stat thus far: #Jaguars OL hadn't allowed a sack
— John Shipley (@_John_Shipley) November 22, 2020
több mint 4 éve
Remélem nem komoly, Haden nélkül lenne baj hátul...
több mint 4 éve
Eifert hogy-hogy nem sérült?Már volt. Most éppen más TE-k maródiak.
Szokol
több mint 4 éve
Vagyunk olyan jók, hogy ezt a meccset innen elbalfaszkodjuk?
több mint 4 éve
Gabor81
803
de nem csak ma, kb ev eleje ota lassan egyre kevesbe megy. ami most nem gaz, de kesobb.. po ban mar meleg lehet...az azert fura, hogy hova tunt a dominans futas. vagy legalabb is jo futo fal. bar gondolom a foster, rt, es a masik ol csere az oka? vagy mi?Szándék hiánya....
Gabor81
Spy
több mint 4 éve
Eifert hogy-hogy nem sérült?
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Basszus...Haden....
több mint 4 éve
Majd ha kell biztos elővesszükaz azert fura, hogy hova tunt a dominans futas. vagy legalabb is jo futo fal. bar gondolom a foster, rt, es a masik ol csere az oka? vagy mi?Szándék hiánya....
Gabor81
Spy
több mint 4 éve
Gabor81
803
de a vegen a srac kapott tole egy eredeti jh s szerelest. 😂 ingye...Csúnyán nézett benne, bár nem is tud másképp 😊nem lattam melyik reklam volt az, azert kerdeztem. de akkor az amire gondoltam. az ajandek tackle s. 🙃Több is van? 😊James Harrison-os reklám 😊melyik volt az? a jh s eredeti tackle-os?
Még sose láttam...
bcsarli
Gabor81
Ennek sack volt a vége
bcsarli
Gabor81
bcsarli
több mint 4 éve
Spy
2 337
az azert fura, hogy hova tunt a dominans futas. vagy legalabb is jo futo fal. bar gondolom a foster, rt, es a masik ol csere az oka? vagy mi?Szándék hiánya....
Gabor81
több mint 4 éve
Csúnyán nézett benne, bár nem is tud másképp 😊nem lattam melyik reklam volt az, azert kerdeztem. de akkor az amire gondoltam. az ajandek tackle s. 🙃Több is van? 😊James Harrison-os reklám 😊melyik volt az? a jh s eredeti tackle-os?
Még sose láttam...
bcsarli
Gabor81
Ennek sack volt a vége
bcsarli
Gabor81
több mint 4 éve
Gabor81
803
az azert fura, hogy hova tunt a dominans futas. vagy legalabb is jo futo fal. bar gondolom a foster, rt, es a masik ol csere az oka? vagy mi?
több mint 4 éve
Ezek a futások, wft?- Figyu, mi legyen a második félidő elején?
Jan
- Küldjük be a darálóba a két törpét.
- De az hülyeség, nem?
- De, de úgy sem hiszik el, hogy az első félidő után újra megpróbáljuk.
- Hmm, okos!
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Futásblokkolás belül továbbra is aggasztó sajnos....Puncinak ez soha nem volt erőssége, de Feilert ebben gyenge és idén DaCastro is nagyon alulteljesít. Ezzel kezdenünk kell valamit..Gyúrjanak, vazze!
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Futásblokkolás belül továbbra is aggasztó sajnos....Puncinak ez soha nem volt erőssége, de Feilert ebben gyenge és idén DaCastro is nagyon alulteljesít. Ezzel kezdenünk kell valamit..
több mint 4 éve
Ezek a futások, wft?
több mint 4 éve
Gabor81
803
nem lattam melyik reklam volt az, azert kerdeztem. de akkor az amire gondoltam. az ajandek tackle s. 🙃Több is van? 😊James Harrison-os reklám 😊melyik volt az? a jh s eredeti tackle-os?
Még sose láttam...
bcsarli
Gabor81
Ennek sack volt a vége
bcsarli
Szerkesztette: Gabor81
több mint 4 éve
Gabor81
803
Egyébként jó látni, hogy Big Ben még mindig INT-eket dobál a mi 20-asunkra (anno Ramsey játszott ebben nálunk).es ez majdnem td lett. ha ben nem er oda...
Daniel Thomasnak amúgy annyi pickje van, mint a hátfájósnak idén. És előbbinek van egy blokkolt punt TD-je.
iktriad
több mint 4 éve
Több is van? 😊James Harrison-os reklám 😊melyik volt az? a jh s eredeti tackle-os?
Még sose láttam...
bcsarli
Gabor81
Ennek sack volt a vége
több mint 4 éve
Egyébként jó látni, hogy Big Ben még mindig INT-eket dobál a mi 20-asunkra (anno Ramsey játszott ebben nálunk).Daniel Thomasnak amúgy annyi pickje van, mint a hátfájósnak idén. És előbbinek van egy blokkolt punt TD-je.
több mint 4 éve
James Harrison-os reklám 😊Még sose láttam...
több mint 4 éve
Ma Luton tankol a legjobban. Shad Khan remélem ad neki egy "köszi a 100. vereségemet Jax tulajként" emlékérmet. Jake Luton has a passer rating of 15 and a completion % of 38.9 today.
— John Shipley (@_John_Shipley) November 22, 2020
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Úgy értem Tomlin hülyeAz előzőt is majdnem fölérúgta 😊Üres kapura nem illikJogos. FG-t kellett volna rúgniNem kérdés, nagy kockázat ebben nem volt, de felesleges...nekünk a sérülés elkerülése a cél és minél nagyobb a lead annál nagyobb az esély arra, hogy a végén hosszítsuk a trash time-ot. Szóval 3 pontos, ha már ott van és látható, hogy az ellenfél QB-ját a RZ körül szépen terrorizálni tudjuk.Az megvan megkorát repült Ben a tackle-ért.... 😊Nem volt benne kockázat, picksix-re kicsi volt a sansz, így meg lefutott az óra.
Ez csúnya volt a végén....ha Ben újonc volna azt mondanám rookie mistake....
Klemó
bcsarli
Klemó
bcsarli
fcancellara
bcsarli