Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Kocsival vitték le, nem túl jó előjel 😕twitter.com/i/status/1330601457045868548Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Mi történt?
Szokol
bcsarli
Szokol
több mint 5 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Ne ennek szurkolj
Szokol
több mint 5 éve
Nekünk most nem egy CTE-s AB-nk van, hanem 4db WR2-nk...gud lákk.+ Ebron, + Conner. Kiegyensúlyozottabbak vagyunk. Kérdés, mi lesz ebből Dec-Jan-ban.igen. igy legyen.Azért ha jó a csapatod, és sérülésmentes (kop-kop) akkor sok jó dologra számíthatsz, más mint ha van egy killer B-dezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
Gabor81
Spy
Gabor81
több mint 5 éve
twitter.com/i/status/1330601457045868548Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Mi történt?
Szokol
bcsarli
több mint 5 éve
Azért a kezdő RT is hiányzik. Futojatekban Okorafor szarjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
több mint 5 éve
Gabor81
803
igen. igy legyen.Azért ha jó a csapatod, és sérülésmentes (kop-kop) akkor sok jó dologra számíthatsz, más mint ha van egy killer B-dezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
Gabor81
Spy
több mint 5 éve
Josh Allen is lehalt. Viszlát minimális pass rush.
több mint 5 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Csak tankolnak a college WR-ért. 😊
Szokol
több mint 5 éve
Azért ha jó a csapatod, és sérülésmentes (kop-kop) akkor sok jó dologra számíthatsz, más mint ha van egy killer B-dezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
Gabor81
több mint 5 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Mi történt?
Szokol
több mint 5 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...Burrow lesérült?
Szokol
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Gabor81
803
hala istennek h igy van. de azert ev vegen meg lehet hianyzik. mert ha mas is picit kiesik lb teren kozepen vekonykak vagyunk igy most.Érzed a hiányát? Max létszámban.Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Klemó
Szokol
több mint 5 éve
Na pl ha az 1/1 irányítód lesérül, az befolyásolja a szezonod. Mint most Burrow...
több mint 5 éve
Gabor81
803
ezt mindig hallom. de nem jottunk ki eddig belole jol. marmint hogy mindig contenderek voltunk killer b s el. stb. bar jo hallani. de jo par csapat igy van altalaban. hogy eselyes.Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Spy
több mint 5 éve
Jinxtriad Strikes Again... Luton egyelőre így szar,
Surprising stat thus far: #Jaguars OL hadn't allowed a sack
— John Shipley (@_John_Shipley) November 22, 2020
iktriad
több mint 5 éve
Coach Dunbar the unsug hero of the the team...
több mint 5 éve
Érzed a hiányát? Max létszámban.Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 5 éve
1 offside, 1 fals start. Így sose lesz vége2 fals start. Nyugi a W nincs veszélyben. Mindjárt puntolunk, ha Luton el nem adja addig.
bcsarli
több mint 5 éve
Gabor81
803
te k ma. pl egy van ep. hilton. stb.Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 5 éve
Ezért vagyunk mi a kontenderekjól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
több mint 5 éve
1 offside, 1 fals start. Így sose lesz vége
több mint 5 éve
Bush picsafüst....jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
Szokol
több mint 5 éve
jól van...a lábán...Műbalhé. Kíváncsi vagyok amúgy ki lesz az első, eddig feltűnően nincs sérültünk idén.
Klemó
több mint 5 éve
Norwell kiszállt az O-falból. És Daniel Thomas játéka is kérdéses.
több mint 5 éve
jól van...a lábán...