Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Még a felpattanó labdára írtamEhh, Minka lemaradt...az edmunds volt ha jol lattam 🙃
bcsarli
Gabor81
több mint 5 éve
Uhhh.....mondjuk egy zászló elmaradt itt.....pofánverésért....
több mint 5 éve
Az idei Jags-el szemben nincsenek elvárásaim, de a Steelers-től többet vártam 😀Több mit? Mi nem csinálunk ilyen running up the score meccseket, akkor sem ha lehetne.
dioadam
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ehh, Minka lemaradt...
több mint 5 éve
Lütyőt ki fogjuk ütni ilyen fal mellett...Akkor egy jobb QB jön be. 😉 De ti tudjátok.
Szokol
több mint 5 éve
J-Rob megint NFL történelmet írt. RB @Robinson_jamess has now totaled 1,004 scrimmage yards this season, becoming the first undrafted rookie in NFL history to record 1,000-plus scrimmage yards through their first 10 career games.
— JaguarsPR (@JaguarsPr) November 22, 2020
több mint 5 éve
Lütyőt ki fogjuk ütni ilyen fal mellett...
több mint 5 éve
Az idei Jags-el szemben nincsenek elvárásaim, de a Steelers-től többet vártam 😀Naív! 😀
dioadam
több mint 5 éve
Az idei Jags-el szemben nincsenek elvárásaim, de a Steelers-től többet vártam 😀
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Megint a reklámok a leglátványosabbak a meccsünkön.A cheerleaderek se voltak rosszak
Szokol
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Megint a reklámok a leglátványosabbak a meccsünkön.Észre sem vettem, hogy kinyomtam a streamet
Szokol
több mint 5 éve
Olyan Jags elleni forma ez...volt egy-egy drive...momentum...de egyébként szürkék vagyunk....Az O-nál az a gond, hogy mivel nem megy a futás, ezért nem tudjuk ölni az időt sem igazán. Futnánk, de látványosan szarul megy...bár 100 yard felett hoztunk most kivételesen.
több mint 5 éve
Megint a reklámok a leglátványosabbak a meccsünkön.
több mint 5 éve
Ritmustalanok vagyunkLesüllyedtetek a mi szintünkre. 😊
Willie Parker
több mint 5 éve
images.app.goo.gl/mKjPNmDZFA9T2ZWu6Hât meg ugye ő Sámuel L. Jackson fia!Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
bcsarli
steelwolf
Azért ez a drive egy maxi szerencsétlenkedés volt....Nálunk ez egy jó drive ezen a meccsen....
Klemó
iktriad
több mint 5 éve
Megint hozzák a kötelezőt, de semmi plusz
több mint 5 éve
Ritmustalanok vagyunk
több mint 5 éve
Esküszöm jobb lenne ha Bent felmentenek az edzések alól. Múlt héten jobban ment
több mint 5 éve
Utálom Ebront.De igazából ha elkapja, akkor is mi van? Eléggé értékelhetetlen a második félidő eddig.
több mint 5 éve
Hât meg ugye ő Sámuel L. Jackson fia!Ja, őt is. Mikrofonfej 😊Burrow-t sztem mind bírjuk. Akkor is ha cica. Én leglábbis szurkolok neki nagyon.Én pl Lamart is bírom
Spy
Willie Parker
bcsarli
steelwolf

Azért ez a drive egy maxi szerencsétlenkedés volt....Nálunk ez egy jó drive ezen a meccsen....
Klemó
több mint 5 éve
Hát szó-szó, az O olyan középsz.r ma
P.Kirby BBC 2026.04.13.