Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Na, 3 drive előny, jöhet majd Rudolf.
több mint 5 éve
Juju nem boldog 😕
több mint 5 éve
Ezzel a játékkal még hízelgő is a Power Ranking 4.Most le is csúszunk, figyeld meg.
bcsarli
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Juju megbotlott a zászlóban?én is azt néztem mintha rálépett volna és abba sérült bele
Reggio1914
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
Lájonsznál vajon ez a Dagi utolsó meccse?Szerintem kihúzza a szezont.
Szokol
több mint 5 éve
JuJu szerintem viszont lesérült.....és ahogy látom ez combhajlító lehet....
több mint 5 éve
Gabor81
803
juju nem nezett meg mindik ki jol. fajdalmas volt ez a nezes.
több mint 5 éve
😊Jaj de szar ezt nézni.....nem vagyunk ott fejben....10-0-ás mérleg, 17-3 nektek. Tényleg szar ezt nézni...
Klemó
iktriad
Jóhátna...jó dolgunk van...
több mint 5 éve
Ezzel a játékkal még hízelgő is a Power Ranking 4.
több mint 5 éve
Gabor81
803
2 es 1 re ertem a hosszut. aztan mivel ha nem jon be megint a passzt. bar nem kell mindig hosszu. de ezzel farasztjuk le oket. es hogy szamitsanak ra barmikor. bar nem mindig jo otlet. de legalabb a cb k mashogy vedekeznek. stb.2&1-re is hosszú, meg 3&10-re is. Érti valaki? Kicsit erőltethetnénk a futást, mikor ha nem most?minden meccsen ezt nyomatjuk
Reggio1914
pfefe8
több mint 5 éve
Juju megbotlott a zászlóban?
több mint 5 éve
Jaj de szar ezt nézni.....nem vagyunk ott fejben....10-0-ás mérleg, 17-3 nektek. Tényleg szar ezt nézni...
Klemó
több mint 5 éve
3 és 2......meg sem próbáljuk futva....
több mint 5 éve
Lájonsznál vajon ez a Dagi utolsó meccse?
több mint 5 éve
Jaj de szar ezt nézni.....nem vagyunk ott fejben....
több mint 5 éve
2&1-re is hosszú, meg 3&10-re is. Érti valaki? Kicsit erőltethetnénk a futást, mikor ha nem most?minden meccsen ezt nyomatjuk
Reggio1914
Steelers fan
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=w72Ivqj5W6gAzért Lutonról lassan kiderül, hogy inkább Tanner Lee ő, mint Minshew a 6. körös Jags QB pickek közül. Viszont tökéletes TANK QB. Csak olyan nézni, mint Zuzu Petázzal beszélgetni. Mintha sajtreszelővel rejszolnál.Eleinte szórakoztató, aztán inkább fájdalmas. Ahogy FF mondta 😀
iktriad
Jan
több mint 5 éve
Van még CB ott??
több mint 5 éve
Mint ahogy mindegyik ilyem meccsünkön....szétesik a playcalling.....dehát eddig mindig összeállt egy-egy drive-ra.....ne károgjunk...