Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
akkor is holdingez mi volt. 😑Ugyanaz, mint 3 play-jel előbb. Visszahúzás. Az lehetett volna, hogy messze a laszti....talán ezért nem dobtam volna be...
Gabor81
Klemó
Steelers fan
több mint 5 éve
Az első meccsen az első sikeres passza egy 73 yardos TD volt. Azóta 1-2 dolgot leszámítva mintha Gabbertöt látnám.Azért Lutonról lassan kiderül, hogy inkább Tanner Lee ő, mint Minshew a 6. körös Jags QB pickek közül. Viszont tökéletes TANK QB. Csak olyan nézni, mint Zuzu Petázzal beszélgetni. Mintha sajtreszelővel rejszolnál.Eleinte szórakoztató, aztán inkább fájdalmas. Ahogy FF mondta 😀
iktriad
Jan
több mint 5 éve
ez mi volt. 😑Ugyanaz, mint 3 play-jel előbb. Visszahúzás. Az lehetett volna, hogy messze a laszti....talán ezért nem dobtam volna be...
Gabor81
több mint 5 éve
Gabor81
803
kb sima focis mind a ketten leserultek. a semmin.
több mint 5 éve
Csóri megsérült, inkább letépte Deadpoolt a DPI-ért, hogy ne legyen TD.
több mint 5 éve
2&1-re is hosszú, meg 3&10-re is. Érti valaki? Kicsit erőltethetnénk a futást, mikor ha nem most?
több mint 5 éve
Claypool legyakja a fél Jags secondaryt
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 5 éve
ez mi volt. 😑Elkaphatatlan
Gabor81
több mint 5 éve
Azért Lutonról lassan kiderül, hogy inkább Tanner Lee ő, mint Minshew a 6. körös Jags QB pickek közül. Viszont tökéletes TANK QB. Csak olyan nézni, mint Zuzu Petázzal beszélgetni. Mintha sajtreszelővel rejszolnál.Eleinte szórakoztató, aztán inkább fájdalmas. Ahogy FF mondta 😀
iktriad
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Claypool nem semmi....most már van híre megy a fogás folyamatosan....és most már ismerik a sporik és be is dobják többször....
több mint 5 éve
Gabor81
803
ez mi volt. 😑
több mint 5 éve
Szokol tudja.... 😊EBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!Azt hittem 75 yardos TD. Erre 5 yardos 1st down...
Klemó
iktriad
több mint 5 éve
Azért Lutonról lassan kiderül, hogy inkább Tanner Lee ő, mint Minshew a 6. körös Jags QB pickek közül. Viszont tökéletes TANK QB. Csak olyan nézni, mint Zuzu Petázzal beszélgetni. Mintha sajtreszelővel rejszolnál.Mondjuk a Steelers D ellen nem leányálom
iktriad
több mint 5 éve
EBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!Azt hittem 75 yardos TD. Erre 5 yardos 1st down...
Klemó
több mint 5 éve
EBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!
több mint 5 éve
Azért Lutonról lassan kiderül, hogy inkább Tanner Lee ő, mint Minshew a 6. körös Jags QB pickek közül. Viszont tökéletes TANK QB. Csak olyan nézni, mint Zuzu Petázzal beszélgetni. Mintha sajtreszelővel rejszolnál.
több mint 5 éve
Szép DPi volt...okos húzással a CB-től...de ezt el kell kapni no....
több mint 5 éve
Mindjárt adunk egy pixsix-et, hogy izgi legyen
több mint 5 éve
Jujut miért csak slotra használjuk?
több mint 5 éve
Hadenről valami hír?Még él.
pfefe8
több mint 5 éve
Gabor81
803
juju j.