Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Szoval a csodalatos Colts-WR es TE-sor keptelen tisztara jatszani magat tiz perce a liga egyik legrosszabb vedelme ellen.Hiába veri meg a Pats a Chargerst, nem lesz ebből meccs jövő héten Foxboroughban. 😕 Azért ez most beárazza a Colts múlt heti szárnyalását is.
Eric Ebron, a Pro Bowler zseni.
Stez
több mint 5 éve
Spielbergnek jó lenne valamit kitalálni a vonal mellettHagyd, biztos most gondolkodik egy új blockbusteren.
flzoli
több mint 5 éve
Szoval a csodalatos Colts-WR es TE-sor keptelen tisztara jatszani magat tiz perce a liga egyik legrosszabb vedelme ellen.Múltkor még dicsérted, be légy negatív. 😀
Eric Ebron, a Pro Bowler zseni.
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Hát ez a csoda Colts most megkapja szárazon könyörtelenül az ánuszukba az áldást és még csak nem is ellenkeznek..Van aki dúrván szereti 😀
ParadSEC
több mint 5 éve
Spielbergnek jó lenne valamit kitalálni a vonal mellett
több mint 5 éve
😀 mindenki szeme elött van 😉Hát ez a csoda Colts most megkapja szárazon könyörtelenül az ánuszukba az áldást és még csak nem is ellenkeznek..Túl szemléletes volt ez, mintha csak a szemed előtt lenne az egész
ParadSEC
flzoli
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Úgy tűnik, gyorsan lefőtt a kv a Coltsnak...nem ezt vártamsztem a Chiefs szurkereken kívül senki
Chargers LT
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Luck csak a 28 plusszos comebackre gyúr, nyugi jó lesz ez. 😀
több mint 5 éve
Szoval a csodalatos Colts-WR es TE-sor keptelen tisztara jatszani magat tiz perce a liga egyik legrosszabb vedelme ellen. Eric Ebron, a Pro Bowler zseni.
több mint 5 éve
Miért van az hogy az AFCbe max 3 jó csapat van és a PO kb unalmas, az NFC meg sokkal erősebbmert nincs így
Sifur
több mint 5 éve
Luck kiégett?Inkább lefagyott.
LeviPoki
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Luck kiégett?
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Miért van az hogy az AFCbe max 3 jó csapat van és a PO kb unalmas, az NFC meg sokkal erősebb
több mint 5 éve
Hát ez a csoda Colts most megkapja szárazon könyörtelenül az ánuszukba az áldást és még csak nem is ellenkeznek..Túl szemléletes volt ez, mintha csak a szemed előtt lenne az egész
ParadSEC
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Az alapszakasz 2. legjobb gyépé harca volt az utolsó fordulós Packers-Lions mögöttA 6-0-ra gondolsz? Azon én is. 😊Ne szomorkodjatok Colts fanok - lesz még idén Chiefs - Colts az Arrowheadben, ahol majd vissza lehet vágni...Nem szomorkodom en, sot, azota szakadok, miota raneztem az elobb a Jaguars 2018-as szezonjara.
iktriad
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Breki
278
Úgy tűnik, gyorsan lefőtt a kv a Coltsnak...nem ezt vártamVártam én is, ez a Hill gyerek nagyon durva, párszor elátkoztam anno 😀
Chargers LT
több mint 5 éve
Hát ez a csoda Colts most megkapja szárazon könyörtelenül az ánuszukba az áldást és még csak nem is ellenkeznek..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ú az FNL zenéje a texasi hs-eknél. Előtört belőlem a nosztalgia feeling
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
A 6-0-ra gondolsz? Azon én is. 😊Ne szomorkodjatok Colts fanok - lesz még idén Chiefs - Colts az Arrowheadben, ahol majd vissza lehet vágni...Nem szomorkodom en, sot, azota szakadok, miota raneztem az elobb a Jaguars 2018-as szezonjara.
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez hatalmas😂😂😂😂😂😂😂Szegény Colts játsza a ministráns fiút....Akkora egy segghulye fasz banda ez, komolyan mondom, ilyen fegyelmezetlen tarsasagot, mint ez, nem letezik. Es de.Nyugi Stez
Stez
Gondolj arra ,hogy a "Misének addig nincs vége ameddig az orgona szól ☝"
Rózsa Sándor (betyár)
flzoli
több mint 5 éve
Úgy tűnik, gyorsan lefőtt a kv a Coltsnak...nem ezt vártam
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Meg egy 100-0-val is elorebb lennenk a Jaxnel, szoval tovabbra is minden tokely. Indianapolisban.Lehet ti nagyobb verést kaptok itt, mint mi októberben...Ne szomorkodjatok Colts fanok - lesz még idén Chiefs - Colts az Arrowheadben, ahol majd vissza lehet vágni...Nem szomorkodom en, sot, azota szakadok, miota raneztem az elobb a Jaguars 2018-as szezonjara.
iktriad
Stez
iktriad
több mint 5 éve
De most mâr január van 😉Lehet ti nagyobb verést kaptok itt, mint mi októberben...Ne szomorkodjatok Colts fanok - lesz még idén Chiefs - Colts az Arrowheadben, ahol majd vissza lehet vágni...Nem szomorkodom en, sot, azota szakadok, miota raneztem az elobb a Jaguars 2018-as szezonjara.
iktriad
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Breki
278
Sziasztok! Remélem nagyszerű meccs lesz ! 😉 Sajnos már tét nélkül nézelődök 😕