Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Nem akarok nagy szavakat hasznalni, de.
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Lehet nem Ebron volt szar az 1. driveban? drop drop hátán
több mint 5 éve
Mint Parkey? 😊Nem akarok nagy szavakat használni, de Mahomes az NFL Steph Curryje.kickerek az NFL Curryjei a 3 pontosaikkal 😀
iktriad
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Csakis TatumjaNem akarok nagy szavakat használni, de Mahomes az NFL Steph Curryje.Giannis Antetokounmpoja
iktriad
James007
több mint 5 éve
Nem akarok nagy szavakat használni, de Mahomes az NFL Steph Curryje.kickerek az NFL Curryjei a 3 pontosaikkal 😀
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
gyepcsere aktuális lesz a szezon után..
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Ahogy Bödőcs meséli a locsoló rokonok húsvéti ivászatát:Stez szokot inni gyerekek ?? 🤔🤔Soha nem iszik. Sert.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Nem, nem nem. Rövidet nem.
több mint 5 éve
James007
1 854
Nem akarok nagy szavakat használni, de Mahomes az NFL Steph Curryje.Giannis Antetokounmpoja
iktriad
több mint 5 éve
Nem akarok nagy szavakat használni, de Mahomes az NFL Steph Curryje.
több mint 5 éve
Stez szokot inni gyerekek ?? 🤔🤔Nem ő szomjan hal 😊
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Stez szokot inni gyerekek ?? 🤔🤔Hulyeseget beszel es iszik, ez a ket skillje alap.
Rózsa Sándor (betyár)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Stez szokot inni gyerekek ?? 🤔🤔Soha nem iszik. Sert.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Stez szokot inni gyerekek ?? 🤔🤔
több mint 5 éve
Összeállt ma a Colts...oh wait..Volt egy már egy Cheifs- Colts PO meccs, ahol eltemettük a Coltsot félidőben, aztán a végén Ricsi sírt, nem Stez vagy Höri. Amúgy nekik kéne ma bent lenni ezen a meccsen 😊
LeviPoki
több mint 5 éve
Olyen ez a Colts, mint a Chewbacca-vedelem. Ennek nincsen semmi ertelme.
több mint 5 éve
KC védelem mit csinál? PO forma? Hát ez olyannak tűnik mint a múlt heti Colts eddig csak most a Colta a HustonA Chiefs vedelem xar. De vannak kivalo jatekosai. Mindig mutatnak szep dolgokat. Csak hat az osszessegeben keves.
Sifur
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Előző nap, nem előző év. 😊jah, JMD a Coltsnalamilyen hülye vagyok én a sport tvs eseményeket fogom kommentálni szóval ne lepődjetek meg 😀Én is minden nap az előző napi híreket szoktam olvasni, azok már biztosak
Heisman Trophy
Kampman
Stez
több mint 5 éve
Sifur
1 118
KC védelem mit csinál? PO forma? Hát ez olyannak tűnik mint a múlt heti Colts eddig csak most a Colta a Huston
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Összeállt ma a Colts...oh wait..
több mint 5 éve
Out of Luck. Elishaval QB-ban már biztos nem.már a holnapi meccsre is ér jinxelni???Mi leszunk bameg az, ami az elozo heten a Texans volt.Tartok tőle azok mi leszünk holnap
Stez
dande
akkor mondjuk kár hogy mi már sosem nyerünk sb-t...😊
yooker