Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
braxa88
12 534
1.drive, hova sikítozik ez a csávó?!
több mint 5 éve
Hülye védő incomplete-ot mutogat a pick helyett
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
jah, JMD a Coltsnalamilyen hülye vagyok én a sport tvs eseményeket fogom kommentálni szóval ne lepődjetek meg 😀Én is minden nap az előző napi híreket szoktam olvasni, azok már biztosak
Heisman Trophy
Kampman
több mint 5 éve
de addig is...amilyen hülye vagyok én a sport tvs eseményeket fogom kommentálni szóval ne lepődjetek meg 😀Mindjárt egybeér a kettő.
Heisman Trophy
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kampman
28 290
amilyen hülye vagyok én a sport tvs eseményeket fogom kommentálni szóval ne lepődjetek meg 😀Én is minden nap az előző napi híreket szoktam olvasni, azok már biztosak
Heisman Trophy
több mint 5 éve
amilyen hülye vagyok én a sport tvs eseményeket fogom kommentálni szóval ne lepődjetek meg 😀Mindjárt egybeér a kettő.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
már a holnapi meccsre is ér jinxelni???Mi leszunk bameg az, ami az elozo heten a Texans volt.Tartok tőle azok mi leszünk holnap
Stez
dande
akkor mondjuk kár hogy mi már sosem nyerünk sb-t...😊
több mint 5 éve
amilyen hülye vagyok én a sport tvs eseményeket fogom kommentálni szóval ne lepődjetek meg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mi leszunk bameg az, ami az elozo heten a Texans volt.hát nem vagy egy fekete lovag basszus azért...
Stez
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Ez az első TD nagyon sima volt és a Colts nagyon impotens volt
több mint 5 éve
Mi leszunk bameg az, ami az elozo heten a Texans volt.Tartok tőle azok mi leszünk holnap
Stez
több mint 5 éve
Mi leszunk bameg az, ami az elozo heten a Texans volt.A jinxelést hagyd meg nekem. Amúgy ja. 😊
Stez
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Mit csinál a Colts védelem, ez Probowl? vagy ez mi?futásra készültek mert esik a hó
Sifur
gordon
És sima futott td t kaptak viccMit csinál a Colts védelem, ez Probowl? vagy ez mi?futásra készültek mert esik a hó
Sifur
gordon
több mint 5 éve
Mit csinál a Colts védelem, ez Probowl? vagy ez mi?Ennyit tudnak.
Sifur
több mint 5 éve
Mi leszunk bameg az, ami az elozo heten a Texans volt.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Szerintem sokan elszámították magukat, és ez ma inkább egy passzokra épülő meccs lesz mind a két oldalon, mintsem futás futás hátán.
több mint 5 éve
Mit csinál a Colts védelem, ez Probowl? vagy ez mi?futásra készültek mert esik a hó
Sifur
több mint 5 éve
A magyar Gus Johnsont nem lehet kioltani.Ráadásul Gyulát kell hallganunk 😓szépen kioltják majd egymást Makával...😊
Alastor
yooker
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Na nézzük a Chiefs 1. támadását. 😀😀😀
több mint 5 éve
Sifur
1 118
Mit csinál a Colts védelem, ez Probowl? vagy ez mi?
több mint 5 éve
Oke, ennyi volt. Szep ideny volt ez.Várjá majd ha túl lesz a KC a 60 ponton talán 😊
Stez
több mint 5 éve
Ráadásul Gyulát kell hallganunk 😓szépen kioltják majd egymást Makával...😊
Alastor
több mint 5 éve
Eddig fasza. De lehet lesz meg ma par TD.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Oke, ennyi volt. Szep ideny volt ez.