Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Elvagyok en a streammel, de mindent elmond a Sport Tv-rol, hogy sima 2-0-as Juve-fornal a 90. percben baszik atkapcsolni az igazi sportra.a nézettség nagy úr ...
Stez
több mint 5 éve
Én meg nem írtam végig.kiemeltem valamit 😊Sajnos a Chargers-nek muszáj lesz!Meccs nélküli meccskövetés!Megértem, hogy nem szurkolsz csoportellenfélnek az AFC döntőben 😊
Amúgy hajrá Colts (most és jövő héten meg főleg)!
♉gaben♉
shagi0206
♉gaben♉
shagi0206
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
kiemeltem valamit 😊Sajnos a Chargers-nek muszáj lesz!Meccs nélküli meccskövetés!Megértem, hogy nem szurkolsz csoportellenfélnek az AFC döntőben 😊
♉gaben♉
shagi0206
♉gaben♉
több mint 5 éve
Elvagyok en a streammel, de mindent elmond a Sport Tv-rol, hogy sima 2-0-as Juve-fornal a 90. percben baszik atkapcsolni az igazi sportra.
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Igazán lefújhatná már a zebra ezt a rendkívül színvonalas moslékot.
több mint 5 éve
Addig is:az ugye megvan, hogy a sport2 nem ér oda a kezdésre, mert olasz kupa van?Akkor basszák meg. No meg szopják le roncit!!!
NB2
shagi0206
topstreams.info/nfl/chiefs
több mint 5 éve
Sajnos a Chargers-nek muszáj lesz holnap!Meccs nélküli meccskövetés!Megértem, hogy nem szurkolsz csoportellenfélnek az AFC döntőben 😊
♉gaben♉
shagi0206
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Meccs nélküli meccskövetés!Megértem, hogy nem szurkolsz csoportellenfélnek az AFC döntőben 😊
♉gaben♉
több mint 5 éve
Meccs nélküli meccskövetés!Amúgy hajrá Colts (most és jövő héten meg főleg)!
több mint 5 éve
hajrá ricsiék
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ne káromkodjál légyszíves, a betegségeitekre meg nem vagyunk kíváncsiak.az iktriad pokemonja, en csarmanderrel nyomulokA lényeg hogy legyen jó meccs..az a baj hogy nem tudomk egyik csapat ellen sem szurkolni egyelore mindkét inkább szimpi de talán Stez miatt majd sikerül megutálni valamelyiket 😀Stez jinxel
yooker
Solymi
Stez
több mint 5 éve
az iktriad pokemonja, en csarmanderrel nyomulokA lényeg hogy legyen jó meccs..az a baj hogy nem tudomk egyik csapat ellen sem szurkolni egyelore mindkét inkább szimpi de talán Stez miatt majd sikerül megutálni valamelyiket 😀Stez jinxel
yooker
Solymi
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 012
A lényeg hogy legyen jó meccs..az a baj hogy nem tudomk egyik csapat ellen sem szurkolni egyelore mindkét inkább szimpi de talán Stez miatt majd sikerül megutálni valamelyiket 😀Stez jinxel
yooker
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
az ugye megvan, hogy a sport2 nem ér oda a kezdésre, mert olasz kupa van?Akkor basszák meg. No meg szopják le roncit!!!
NB2
több mint 5 éve
A lényeg hogy legyen jó meccs..az a baj hogy nem tudomk egyik csapat ellen sem szurkolni egyelore mindkét inkább szimpi de talán Stez miatt majd sikerül megutálni valamelyiket 😀
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ahogy a Metró/Zorán megénekelte: Coltsos kis ördögök voltunk...
több mint 5 éve
Hajrá Colts, ne basszuk el a turnover csatát plíz.
több mint 5 éve
az ugye megvan, hogy a sport2 nem ér oda a kezdésre, mert olasz kupa van?
több mint 5 éve
Mindig a Colts ellenfelének a logóját rakja ki. Próbálkozik 😊Te régebben nem Colts fán voltál?🤔ne izgulj stez, simán kikap a kis colts, nem kell félnedmenjel vissza az urad melle, buzzancs
ano92
Stez
yooker
több mint 5 éve
Kampman
28 290
A 2014-es Colts-Chiefs sokáig tartotta a rekordot, pedig jó meccs voltMég el se kezdődött a meccs de má 40 hsz jó lesz ez 😊Azért remélem nem lesz túlzottan sok. Az azt jelentené, hogy megint egy szar meccset látunk.
dande
shagi0206
több mint 5 éve
Annak szurkol aki nyer!Te régebben nem Colts fán voltál?🤔ne izgulj stez, simán kikap a kis colts, nem kell félnedmenjel vissza az urad melle, buzzancs
ano92
Stez
yooker
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
A helyi erok bekeszitettek a vedoitalokat. Kezdodhet a honvedo haboru.
Állat vagyok, ami enni kér...