Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 3 éve
Én a vikings meccsen lattam aréna közvetítést, haaat kemény voltMivel Maka a kezdettől fogva fényesre szopja az Eaglest ne is várdMondjuk ennél kevésbé veszélyes playekre ment a zászló …Óriási +1, és s senki nem említi csak egy szóval se a kommentátoroktol sem, imádom ezt.
csebi
Proxyi
ThundersNFL a Jobbágy
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ahogy egèsz èvben fènyesre szoptak mindenhol, főleg ő. Aha. 😊Mivel Maka a kezdettől fogva fényesre szopja az Eaglest ne is várdMondjuk ennél kevésbé veszélyes playekre ment a zászló …Óriási +1, és s senki nem említi csak egy szóval se a kommentátoroktol sem, imádom ezt.
csebi
Proxyi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 3 éve
Faszért nem futunk és öljük az órát. ? Miért van beszarva ma Hurts? ezek a kérdések kavarognak a fejemben. Hátha valaki megválaszolja. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
Komolyan, az a vicc, ez a 49ers egy kezdő irányítóval lehet hozná a meccset és a SB is, nem elit, még egy Fitzmagic is elég lenneBocs, de Fitz miota nem elit?!
Sifur
több mint 3 éve
én nem utálom, játszott nálunk. suh meg wake elég jó páros volt emlékszem vmi brady sackre amikor a pályan azon pontján találkoztak ahol épp állt brady oldalirányban pörgöttKi ne utálná Suht?Ennyire utálod?Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
Kampman
Coolearie
több mint 3 éve
full homály hurtsŐt zavarja a legjobban szvsz...a baj hogy mert a Niners D is zavarja...
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Ali Abdul Aziz!!!!Na jó ezért a pokolban fogok égni, de mostmár elkezdtem a frisconak szorítani.
Hanni
akdestroyer
Milyen régen nem láttam!!!!
több mint 3 éve
Mar a streaming oldalak se a regiek. Amugy osztott kepernyon ment a meccs, lehalkitva.Vége a filmnek?Mert legalabb a snapet megfogja. Johnsonhoz kepest mar az is jo.Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Dobni nem tud “csak”
nagylaza, főpohárnok
casaubon
undisputedly
csebi
több mint 3 éve
Mivel Maka a kezdettől fogva fényesre szopja az Eaglest ne is várdMondjuk ennél kevésbé veszélyes playekre ment a zászló …Óriási +1, és s senki nem említi csak egy szóval se a kommentátoroktol sem, imádom ezt.
csebi
Proxyi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Ház szomorú, ez így nagyon síma lesz hogy már a vizes fiú melegít QB-nak
több mint 3 éve
nem vagyok egy haragtartó de Suh-től sajnálnám az újabb SB-t.Én se vagyok haragtartó. Kivéve Suh...
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Komolyan, az a vicc, ez a 49ers egy kezdő irányítóval lehet hozná a meccset és a SB is, nem elit, még egy Fitzmagic is elég lenne
több mint 3 éve
😀😀😀Na jó ezért a pokolban fogok égni, de mostmár elkezdtem a frisconak szorítani.
Hanni
akdestroyer
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 3 éve
azt én is megnézném ahogy ahogy a magyar válogatott irányító lábon próbálja meghosszabbítani a játékot pl egy all out blitz esetében...Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Na jó ezért a pokolban fogok égni, de mostmár elkezdtem a frisconak szorítani.
Hanni
több mint 3 éve
Hurts a 49ers legjobb eselye
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Kittle 😂
több mint 3 éve
Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?Bencsics Brady mániás... meg Patrióta, Mccaffrey kell!
balintbaba
több mint 3 éve
Ki ne utálná Suht?Ennyire utálod?Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 3 éve
Vége a filmnek?Mert legalabb a snapet megfogja. Johnsonhoz kepest mar az is jo.Ezt most végképp nem értem. Ha tud játszani, miért nem jött vissza korábban?Dobni nem tud “csak”
nagylaza, főpohárnok
casaubon
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ez most komoly? Mert viccnek durva volna.
több mint 3 éve
Ennyire utálod?Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?suh ellen? bencsicset
balintbaba
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Bencsicset küldenétek be QB-nak vagy Mccaffrey-t?Vizesnyócas nem játszhat?
balintbaba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!