Konferenciadöntők
10 hónapja
Azota nem is lattam olyan jol jatszani😀Egyszer már eltolta rajta nem múlt a SB winAz a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃Hurts ugy sem SB materia😀 nem hiszem le neki hogy ha eg a haz eloltja
Hanni
Tdog
dande2
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...de miért?
warr_b
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Egyszer már eltolta rajta nem múlt a SB winAz a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃Hurts ugy sem SB materia😀 nem hiszem le neki hogy ha eg a haz eloltja
Hanni
Tdog
10 hónapja
Vágás nyomokat tetkóval eltakarni, klasszik.Mihaszna némber
FloresR
zacknorb
10 hónapja
Commanders még nem érett a PO-ra....Egy makker mezőnygól, egy agyonsérült Lions....jön egy PO rutinos csapat és tessék azt sem tudják hol vannak
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.Kurva kiváncsi vagyok mi lesz a Chiefs ellen…
10 hónapja
remélem tush push marad örökre, nagyszerű szórakozás a kiakadásokat olvasni 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃Hurts ugy sem SB materia😀 nem hiszem le neki hogy ha eg a haz eloltja
Hanni
10 hónapja
FloresR
320
Ne mutogasd magad
10 hónapja
FloresR
320
Mihaszna némber
10 hónapja
Nem gereblye, ENBER!!!mint egy egyszerű hetero, fehér, kersztény eNber kérdezem 😀Pont egy Niners fantól nem vártam ilyen derogáló megjegyzést. 😀 😀 😀 😀 😀de miért kellenek mindig bumzi nők? 😀Liftes lányok voltak a top eddigNa most van végleg térden a Commando.végre egy átlagos nő
iktriad
petey
Janek
petey
iktriad
petey
10 hónapja
Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃
10 hónapja
Aztán ha a Phillynél megszólal a tűzjelző a hotelban a SB előtti este hajnal 2kor... 😀
10 hónapja
Szánalmas...Majd a super bowl-on elbasszák kulcs szituban aztan lejönnek róla. Talán.
Hívjatok már egy normál playt ne ezt a fost
braxa88
10 hónapja
mint egy egyszerű hetero, fehér, kersztény eNber kérdezem 😀Pont egy Niners fantól nem vártam ilyen derogáló megjegyzést. 😀 😀 😀 😀 😀de miért kellenek mindig bumzi nők? 😀Liftes lányok voltak a top eddigNa most van végleg térden a Commando.végre egy átlagos nő
iktriad
petey
Janek
petey
iktriad
10 hónapja
És akkor kinek a neve mellé írják a td-t? Ez viccA center kezéből indul a labda, szóval biztos neki 😀
gamerkr
10 hónapja
“Ha nem engeditek be akkor mi meg ítéljük “
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Mivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan?????Újabb Phily TD.
NB2
10 hónapja
Szemét bírók megfenyegették a védőinket, booo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta