Konferenciadöntők
10 hónapja
Oké, kösz a megerősítést.🙂Igen.Nah akkor most van vége...Biztos vagy benne?
Meg kellett próbálni
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
10 hónapja
Számít? Úgyis megkapjátok.Szabályos vagy szabálytalan?0,1 km/h-t se lassult le tőleNagyon akadályozta 🤣🤣🤣Húzta a karját.
warr_b
Greengo
warr_b
Greengo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
48 volt az over-underIlyen az, ha Bencsis Márk nem respektvv4lacival szakmázgat. 😀
4th&longban aszonták simán under 😀
Negritis, a vajda
10 hónapja
Hát nem tom, a Lions elég erősnek tűnt előzetesen.Közel sem volt ilyen szintű az ellenfél....Mé az előző 2 meccs még alapszakasz volt?Nah akkor most van vége...Összezuhant JD is....ez már PO....
Meg kellett próbálni
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Janice Griffithmer ki ő?Legenda a holgy. Aldja meg az IstenMihaszna némber
FloresR
zacknorb
Hendrix
Sixo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Barkley snapjeit most nem igazán értemMost se?
gamerkr
10 hónapja
Kaptak lassan 50 pontot. Hát ez nagy verés.
10 hónapja
Ott a mesterhármas. (Pls senki ne linkelje be a Fásy féle Mesterhármast ennek örömére. 😀)
10 hónapja
Az Oktogonnál hol lehet(ett) meccset nézni?Anno az oktogonnál 2 csatakanca nekem esett, hogy mertem az eaglesnek szurkolni azon a meccsen a pubban, amikor nekem aztán mind1 volt ki nyer.jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Nálam a 2 legutáltabb csapat....
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Eazzy
Sixo
10 hónapja
Igen.Nah akkor most van vége...Biztos vagy benne?
Meg kellett próbálni
warr_b
nagylaza, főpohárnok

10 hónapja
Szabályos vagy szabálytalan?0,1 km/h-t se lassult le tőleNagyon akadályozta 🤣🤣🤣Húzta a karját.
warr_b
Greengo
warr_b

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
48 volt az over-under4th&longban aszonták simán under 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Anno az oktogonnál 2 csatakanca nekem esett, hogy mertem az eaglesnek szurkolni azon a meccsen a pubban, amikor nekem aztán mind1 volt ki nyer.jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Nálam a 2 legutáltabb csapat....
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Eazzy
10 hónapja
Nolan Smith has arrived 📈
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) January 26, 2025
First 34 career games - 8 sacks
3 games this postseason - 4 sacks https://t.co/1v6asWLxBJ pic.twitter.com/TzmgLkywqX
Poloska vagyok.
10 hónapja
0,1 km/h-t se lassult le tőleNagyon akadályozta 🤣🤣🤣Húzta a karját.
warr_b
Greengo

10 hónapja
Aztán az új szériában feltámadt és légcsövön keresztül szívta slukkot. Szóval ma az ő státusza is tét az AFC döntőn.Az eredeti széria utolsó részében szétlőtték a háttérhatalmi vadászgépek az új-mexikói sivatagban.Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃Mi van, ha a cigarettás férfi meghalt és idén már bejuthat/nyerhet SB-t a Bills? 😀
Hanni
iktriad
Kampman
10 hónapja
Ez abszolút zászló volt.Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣Húzta a karját.
warr_b
Greengo
10 hónapja
A labda mindkét oldalán elit a phily. Mi a baj vele?
10 hónapja
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Közel sem volt ilyen szintű az ellenfél....Mé az előző 2 meccs még alapszakasz volt?Nah akkor most van vége...Összezuhant JD is....ez már PO....
Meg kellett próbálni
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣Húzta a karját.
warr_b

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣

10 hónapja
Mondjuk én nem azért utálom a Chiefst, mert nekik megyeget, hanem ahogy megyeget. Ha egy csapat jó, miért kell még tolni is? Mahomest meg alapból nem csíptem, de a múlt héten már kimondható, hogy ütöttem volna a fejét is, az már utálat 😊jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Nálam a 2 legutáltabb csapat....
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
A Pats is volt párszor tolva, de őket inkább azért utáltam (vagyis annyira nem is őket, inkább a hypeot), mert az itthoni bázisuk egy része rohadt irritáló volt.
10 hónapja
Akkor innen miért utálták Bradyt pedig sosem beszéltek vele.......jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Nálam a 2 legutáltabb csapat....
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018