Konferenciadöntők

10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 651 — beers & Packers
Nah akkor most van vége...
Meg kellett próbálni
warr_b
Biztos vagy benne?
nagylaza, főpohárnok
Igen.
warr_b
Oké, kösz a megerősítést.🙂
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣
warr_b
Húzta a karját.
Greengo
0,1 km/h-t se lassult le tőle
warr_b
Szabályos vagy szabálytalan?
Greengo
Számít? Úgyis megkapjátok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
48 volt az over-under
4th&longban aszonták simán under 😀
Negritis, a vajda
Ilyen az, ha Bencsis Márk nem respektvv4lacival szakmázgat. 😀
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Meg kellett próbálni
warr_b
Összezuhant JD is....ez már PO....
ThundersNFL a Paraszt
Mé az előző 2 meccs még alapszakasz volt?
Sixo
Közel sem volt ilyen szintű az ellenfél....
ThundersNFL a Paraszt
Hát nem tom, a Lions elég erősnek tűnt előzetesen.

10 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 998
Mihaszna némber
FloresR

zacknorb
Legenda a holgy. Aldja meg az Isten
Hendrix
mer ki ő?
Sixo
Janice Griffith

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Barkley snapjeit most nem igazán értem
gamerkr
Most se?

10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 269 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Kaptak lassan 50 pontot. Hát ez nagy verés.
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ott a mesterhármas. (Pls senki ne linkelje be a Fásy féle Mesterhármast ennek örömére. 😀)
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
Nálam a 2 legutáltabb csapat....
ThundersNFL a Paraszt
jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...

Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Eazzy
Anno az oktogonnál 2 csatakanca nekem esett, hogy mertem az eaglesnek szurkolni azon a meccsen a pubban, amikor nekem aztán mind1 volt ki nyer.
Sixo
Az Oktogonnál hol lehet(ett) meccset nézni?
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Meg kellett próbálni
warr_b
Biztos vagy benne?
nagylaza, főpohárnok
Igen.

10 hónapja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣
warr_b
Húzta a karját.
Greengo
warr_b
Szabályos vagy szabálytalan?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 974 — The Mathematician
48 volt az over-under
4th&longban aszonták simán under 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...

Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Eazzy
Anno az oktogonnál 2 csatakanca nekem esett, hogy mertem az eaglesnek szurkolni azon a meccsen a pubban, amikor nekem aztán mind1 volt ki nyer.

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
10 hónapja
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣
warr_b
Húzta a karját.
Greengo

10 hónapja
Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃
Hanni
Mi van, ha a cigarettás férfi meghalt és idén már bejuthat/nyerhet SB-t a Bills? 😀
iktriad
Az eredeti széria utolsó részében szétlőtték a háttérhatalmi vadászgépek az új-mexikói sivatagban.
Kampman
Aztán az új szériában feltámadt és légcsövön keresztül szívta slukkot. Szóval ma az ő státusza is tét az AFC döntőn.
10 hónapja
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣
warr_b
Húzta a karját.
Greengo
Ez abszolút zászló volt.
10 hónapja
FunHun New England Patriots 1 782
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣
warr_b
Ez simán jogos DPI volt
10 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
A labda mindkét oldalán elit a phily.
Mi a baj vele?

10 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Meg kellett próbálni
warr_b
Összezuhant JD is....ez már PO....
ThundersNFL a Paraszt
Mé az előző 2 meccs még alapszakasz volt?
Sixo
Közel sem volt ilyen szintű az ellenfél....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣
warr_b
Húzta a karját.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Nagyon akadályozta 🤣🤣🤣

10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 976
warr_b
ThundersNFL a Paraszt

Eazzy
Mondjuk én nem azért utálom a Chiefst, mert nekik megyeget, hanem ahogy megyeget. Ha egy csapat jó, miért kell még tolni is? Mahomest meg alapból nem csíptem, de a múlt héten már kimondható, hogy ütöttem volna a fejét is, az már utálat 😊
A Pats is volt párszor tolva, de őket inkább azért utáltam (vagyis annyira nem is őket, inkább a hypeot), mert az itthoni bázisuk egy része rohadt irritáló volt.
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
warr_b
ThundersNFL a Paraszt

Eazzy
Akkor innen miért utálták Bradyt pedig sosem beszéltek vele.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018