Konferenciadöntők

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 691 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez szar, nincs villantás
zacknorb
Lemeccselhetnék ők bírók nélkül, mindenki jobban járna. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 017 — LIGHTS OUT!
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
Nálam a 2 legutáltabb csapat....
ThundersNFL a Paraszt
jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...

Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Eazzy
Anno az oktogonnál 2 csatakanca nekem esett, hogy mertem az eaglesnek szurkolni azon a meccsen a pubban, amikor nekem aztán mind1 volt ki nyer.
Sixo
Az Oktogonnál hol lehet(ett) meccset nézni?
nagylaza, főpohárnok
Ott van/volt a sarkon egy amerikai étterem, ott minden évben adták, ilyen 8-10k volt a beugró.
Sixo
A Ribster? Nem is tudtam, hogy ott lehet meccset nézni. És 11-kor bezár.
nagylaza, főpohárnok
Nem tudom a nevét. Délkeleti sarkon van/volt a keleti felé, az OTP-vel szemben. A 10es években semmi sem zárt 11kor, ez covid óta van. De csak SB-re jártam ott ,nem tudom, hogy meddig volt nyitva normál napon.

több mint 1 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Mihaszna némber
FloresR

zacknorb
Legenda a holgy. Aldja meg az Isten
Hendrix
mer ki ő?
Sixo
Janice Griffith
Hendrix
Igazi sportszerető a Művésznő 😀

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 767
A Tippmixpro szerda reggel az Eagles-??? Bowlra lehetett fogadni, nem történt semmi extra.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 368 — The Mathematician
AFC döntő előzetes.

iktriad
Ez szar, nincs villantás
zacknorb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 532 — Kinek mit intézett a kormánya
AFC döntő előzetes.

iktriad
Ez szar, nincs villantás

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 691 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
AFC döntő előzetes.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 208 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ertz jó meccsènek azèrt örülök
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 263 — beers & Packers
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...

Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Eazzy
Anno az oktogonnál 2 csatakanca nekem esett, hogy mertem az eaglesnek szurkolni azon a meccsen a pubban, amikor nekem aztán mind1 volt ki nyer.
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Ott van/volt a sarkon egy amerikai étterem, ott minden évben adták, ilyen 8-10k volt a beugró.
Sixo
A Ribster? Nem is tudtam, hogy ott lehet meccset nézni. És 11-kor bezár.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 28 851 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na, megtudtam, hogy túlértékelt az offense falunk.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ott a mesterhármas. (Pls senki ne linkelje be a Fásy féle Mesterhármast ennek örömére. 😀)
iktriad
oké
helyette ez 😀
 youtu.be/VRI7HxElr-4?si=yBUtnQHRs3f2Lf1V
Negritis, a vajda
Inkább nem nyitom meg. 😀
iktriad
nyuszi vagy?
Negritis, a vajda
McFly illik az Eagles meccshez.

több mint 1 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 862 — Apu ökölbeszorított keze
Az is sci fi hogy a panthers nek van aalegtöbb pontja . Eddig

több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick

zacknorb

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 224 — No one likes us, cause no one like us
warr_b
ThundersNFL a Paraszt

Eazzy
Akkor innen miért utálták Bradyt pedig sosem beszéltek vele.......
ThundersNFL a Paraszt
ugyanígy faszság volt/van az is. a goat az goat.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ott a mesterhármas. (Pls senki ne linkelje be a Fásy féle Mesterhármast ennek örömére. 😀)
iktriad
oké
helyette ez 😀
Negritis, a vajda
Inkább nem nyitom meg. 😀
iktriad
nyuszi vagy?

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 208 — Így remélem megfelelek nektek.....
Titkon bíztam egy Vikings elleni fèle meccsben, annyival mas hogy itt azèrt az Otól vègig lehetett tartani ha nem lettek volna a TOk. Nekem innentől minden ajandèk bárki jön a SBban.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 636 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nah akkor most van vége...
Meg kellett próbálni
warr_b
Összezuhant JD is....ez már PO....
ThundersNFL a Paraszt
Mé az előző 2 meccs még alapszakasz volt?
Sixo
Közel sem volt ilyen szintű az ellenfél....
ThundersNFL a Paraszt
Hát nem tom, a Lions elég erősnek tűnt előzetesen.
Sixo
Nekik pont bejött az balfaszkodás amit most a Commanders művelt.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 532 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 28 851 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah akkor most van vége...
Meg kellett próbálni
warr_b
Biztos vagy benne?
nagylaza, főpohárnok
Igen.
warr_b
Oké, kösz a megerősítést.🙂
nagylaza, főpohárnok
Nagyon szívesen 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
iktriad
oké
helyette ez 😀
Negritis, a vajda
Inkább nem nyitom meg. 😀
több mint 1 éve
iktriad
pddig annak több verziója is alapmű

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 759 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Barkley snapjeit most nem igazán értem
gamerkr
Most se?
Janek
Minek van a pályán egy megnyert meccsen? A mesterhármas megér ennyit?

Fölösleges kockáztatás.

több mint 1 éve
warr_b
ThundersNFL a Paraszt

Eazzy
Sixo
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
iktriad
oké
helyette ez 😀