Konferenciadöntők
10 hónapja
Lehetővel vörös hajú.Arra visszatérve, hogy miért lehet szimpatikus az Eagles: 2 fehér kezdő db van náluk, az ritka 😊DB az vagy kurva nagy raszta hajú feka legyen vagy fehér. Az összes többi opció szuboptimális.
shagi0206
balintbaba
10 hónapja
Na Hurts legalább hozta a számokat amiket kellett. Féltem, hog csak a földön megnyerik, de egész korrekt meccset hozott. Jött legalább egy kis vígaszpénz 😊
10 hónapja
Nah akkor most van vége...Biztos vagy benne?
Meg kellett próbálni
warr_b
10 hónapja
Barkley snapjeit most nem igazán értem
10 hónapja
Mé az előző 2 meccs még alapszakasz volt?Nah akkor most van vége...Összezuhant JD is....ez már PO....
Meg kellett próbálni
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Arra visszatérve, hogy miért lehet szimpatikus az Eagles: 2 fehér kezdő db van náluk, az ritka 😊Mi ez a rasszizmus, Iktriadtól tanultad?
shagi0206
10 hónapja
Nah akkor most van vége...Összezuhant JD is....ez már PO....
Meg kellett próbálni
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Szinte csak a gyors, rovid passzok mukodtekMi a francnak futnak bohóc KliffElvesztegetett down-ok...
FloresR
gamerkr
10 hónapja
Ha már nyert az Ígölsz lássunk jó dolgokat is:
Poloska vagyok.
10 hónapja
jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Nálam a 2 legutáltabb csapat....
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Arra visszatérve, hogy miért lehet szimpatikus az Eagles: 2 fehér kezdő db van náluk, az ritka 😊DB az vagy kurva nagy raszta hajú feka legyen vagy fehér. Az összes többi opció szuboptimális.
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Ott van
10 hónapja
FloresR
320
Kliff inasba van téve
10 hónapja
Daniels statjaira azé' kíváncsi leszek.Jókor írtam...
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Mi a francnak futnak bohóc KliffHát mert ő KK. Ez az, akit én megismertem 😊
FloresR
10 hónapja
Game-Set-Match
10 hónapja
Nah akkor most van vége...Meg kellett próbálni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Mi a francnak futnak bohóc KliffElvesztegetett down-ok...
FloresR
10 hónapja
Csak az ítélet mindig ugyanazt a csapatot segíti. Pont mint Kansas-ben. Persze nem ezen múlik, csak így extrán bosszantó. Jobb csapat is, segítik is a bírok…most is DPI lett volna, szemmel azonnal látható…mondjuk ott kettőn áll a vásár nem?Ezzel itt most semmi. Az oldalvonalas ítéletekkel, verekedések annál több.Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.Én tényleg nem értem mi baj volt.
Kurva kiváncsi vagyok mi lesz a Chiefs ellen…
Klaci79
Janek
Klaci79
Eazzy
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Most inasba vagytok teve de amugy jo brigad az Eagles.
warr_b
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Az eredeti széria utolsó részében szétlőtték a háttérhatalmi vadászgépek az új-mexikói sivatagban.Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃Mi van, ha a cigarettás férfi meghalt és idén már bejuthat/nyerhet SB-t a Bills? 😀
Hanni
iktriad
10 hónapja
Arra visszatérve, hogy miért lehet szimpatikus az Eagles: 2 fehér kezdő db van náluk, az ritka 😊
10 hónapja
Daniels statjaira azé' kíváncsi leszek.
10 hónapja
FloresR
320
Mi a francnak futnak bohóc Kliff