Konferenciadöntők

10 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Ertz még mindig komoly playa.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Szánalmas...
Hívjatok már egy normál playt ne ezt a fost
braxa88
Majd a super bowl-on elbasszák kulcs szituban aztan lejönnek róla. Talán.
gamerkr
Super Bowlban a menők egy yardrol passzt hívnak, nem ezt a buzisagot.
Duff
Nekem is ez jutott eszembe amikor mutatták a szünetben a filmje premierjét.

10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
JD feladta? Testbeszéde mint egy darab szar

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃
Hanni
Mi van, ha a cigarettás férfi meghalt és idén már bejuthat/nyerhet SB-t a Bills? 😀 Meg kell kérdezni Scully ügynököt, hogy mit tud a dologról.

Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
We use all four downs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.
Kurva kiváncsi vagyok mi lesz a Chiefs ellen…
Klaci79
Én tényleg nem értem mi baj volt.
Janek
Ezzel itt most semmi. Az oldalvonalas ítéletekkel, verekedések annál több.
Klaci79
mondjuk ott kettőn áll a vásár nem?

Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 973
Szánalmas...
braxa88
gamerkr
Duff
Mi egy Super Bowlt buktunk el úgy a Broncos ellen, hogy 4 TD-t csináltak, mindet 1 yardos futással.
Mondjuk egyik se tuspus volt.

10 hónapja
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 676 — playoffs???
Erre a Phillyre en sem vagyok kivancsi.
Sajnalom a Commanderst, de ok meg.fejlodni fognak.

10 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
Ez egyébként csacsiság…nem szabad 3 labdát elveszteni es most valahol x körül lenne. Sajnos ez az eagles meg a bírok nélkül is jobb lenne…
Klaci79
Előző meccsen 5 turnoverünk volt, mégis nyertünk. Ja, ott nem tudnak nyomakodni.
warr_b
Ott belefért, mert mindenki sérült a védelemben Detroitban. Itt talán 1 fontos sérült van, es máris nem férnek bele a hibák.
10 hónapja
Commanders még nem érett a PO-ra....
Egy makker mezőnygól, egy agyonsérült Lions....jön egy PO rutinos csapat és tessék azt sem tudják hol vannak
ThundersNFL a Paraszt
De legalább jövőre már úgy térhetnek vissza, hogy van rutin. Már ha bejutnak, márpedig az nfc eastben bohózat szokott menni évről évre. Talán ők nyerik a csoportot, mert az eagles esetén az duplázás lenne, ahhoz meg nem szoktunk hozzá. A másik 2 meg jelenleg arra alkalmatlan, hogy csoportot nyerjen.
shagi0206
Ebből szokott az lenni, hogy jövő PO sem lesz. Mint a Philly tavaly.

10 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 269 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
Semmi baj nincs a Phillyvel, a Mark Wahlberg-film óta kedvelem. Te azért haragszol, mert a saját csapatod kétbalkezes és béna meg lábon lövi magát, de hát semmi PO rutinjuk nincs. Az is szép, hogy eljutottak főcsoportdöntőig.
10 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Egy makker mezőnygól, egy agyonsérült Lions....jön egy PO rutinos csapat és tessék azt sem tudják hol vannak
ThundersNFL a Paraszt
De legalább jövőre már úgy térhetnek vissza, hogy van rutin. Már ha bejutnak, márpedig az nfc eastben bohózat szokott menni évről évre. Talán ők nyerik a csoportot, mert az eagles esetén az duplázás lenne, ahhoz meg nem szoktunk hozzá. A másik 2 meg jelenleg arra alkalmatlan, hogy csoportot nyerjen.
shagi0206
Kommandó is alkalmatlan volt szezon előtt, aztán látod.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 369
Szánalmas...
braxa88
gamerkr
10 hónapja
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
warr_b

10 hónapja
Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.
Klaci79
Janek
Ezzel itt most semmi. Az oldalvonalas ítéletekkel, verekedések annál több.
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 906 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
Ez egyébként csacsiság…nem szabad 3 labdát elveszteni es most valahol x körül lenne. Sajnos ez az eagles meg a bírok nélkül is jobb lenne…
Klaci79
Előző meccsen 5 turnoverünk volt, mégis nyertünk. Ja, ott nem tudnak nyomakodni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 976
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃
Hanni
Hurts ugy sem SB materia😀 nem hiszem le neki hogy ha eg a haz eloltja
Tdog
Egyszer már eltolta rajta nem múlt a SB win
dande2
Azota nem is lattam olyan jol jatszani😀
Tdog
Ő amúgy ilyen, amikor kell előlèp ha nem akkor nem erőlteti. Ilyen volt egyetemen is
10 hónapja
Mihaszna némber
FloresR

zacknorb
Legenda a holgy. Aldja meg az Isten
Hendrix
mer ki ő?

10 hónapja
Tdog Atlanta Falcons 814
Bradyt hogy beoltottak😀
10 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
warr_b
Nálam a 2 legutáltabb csapat....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Klaci79

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Klaci79
Nagy gondban lesznek

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
warr_b
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Paraszt
túl sok csöcsposzt miatt Cummanderst olvastam 😀😀

Poloska vagyok.