Konferenciadöntők
10 hónapja
Ertz még mindig komoly playa.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Nekem is ez jutott eszembe amikor mutatták a szünetben a filmje premierjét.Super Bowlban a menők egy yardrol passzt hívnak, nem ezt a buzisagot.Szánalmas...Majd a super bowl-on elbasszák kulcs szituban aztan lejönnek róla. Talán.
Hívjatok már egy normál playt ne ezt a fost
braxa88
gamerkr
Duff
10 hónapja
JD feladta? Testbeszéde mint egy darab szar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Az a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃Mi van, ha a cigarettás férfi meghalt és idén már bejuthat/nyerhet SB-t a Bills? 😀 Meg kell kérdezni Scully ügynököt, hogy mit tud a dologról.
Hanni
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
We use all four downs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
mondjuk ott kettőn áll a vásár nem?Ezzel itt most semmi. Az oldalvonalas ítéletekkel, verekedések annál több.Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.Én tényleg nem értem mi baj volt.
Kurva kiváncsi vagyok mi lesz a Chiefs ellen…
Klaci79
Janek
Klaci79
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Mi egy Super Bowlt buktunk el úgy a Broncos ellen, hogy 4 TD-t csináltak, mindet 1 yardos futással.Super Bowlban a menők egy yardrol passzt hívnak, nem ezt a buzisagot.Szánalmas...Majd a super bowl-on elbasszák kulcs szituban aztan lejönnek róla. Talán.
braxa88
gamerkr
Duff
Mondjuk egyik se tuspus volt.
10 hónapja
Erre a Phillyre en sem vagyok kivancsi.Sajnalom a Commanderst, de ok meg.fejlodni fognak.

10 hónapja
Ott belefért, mert mindenki sérült a védelemben Detroitban. Itt talán 1 fontos sérült van, es máris nem férnek bele a hibák.Előző meccsen 5 turnoverünk volt, mégis nyertünk. Ja, ott nem tudnak nyomakodni.Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Ez egyébként csacsiság…nem szabad 3 labdát elveszteni es most valahol x körül lenne. Sajnos ez az eagles meg a bírok nélkül is jobb lenne…
warr_b
Klaci79
warr_b
10 hónapja
Ebből szokott az lenni, hogy jövő PO sem lesz. Mint a Philly tavaly.Commanders még nem érett a PO-ra....De legalább jövőre már úgy térhetnek vissza, hogy van rutin. Már ha bejutnak, márpedig az nfc eastben bohózat szokott menni évről évre. Talán ők nyerik a csoportot, mert az eagles esetén az duplázás lenne, ahhoz meg nem szoktunk hozzá. A másik 2 meg jelenleg arra alkalmatlan, hogy csoportot nyerjen.
Egy makker mezőnygól, egy agyonsérült Lions....jön egy PO rutinos csapat és tessék azt sem tudják hol vannak
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Semmi baj nincs a Phillyvel, a Mark Wahlberg-film óta kedvelem. Te azért haragszol, mert a saját csapatod kétbalkezes és béna meg lábon lövi magát, de hát semmi PO rutinjuk nincs. Az is szép, hogy eljutottak főcsoportdöntőig.
warr_b
10 hónapja
Kommandó is alkalmatlan volt szezon előtt, aztán látod.Commanders még nem érett a PO-ra....De legalább jövőre már úgy térhetnek vissza, hogy van rutin. Már ha bejutnak, márpedig az nfc eastben bohózat szokott menni évről évre. Talán ők nyerik a csoportot, mert az eagles esetén az duplázás lenne, ahhoz meg nem szoktunk hozzá. A másik 2 meg jelenleg arra alkalmatlan, hogy csoportot nyerjen.
Egy makker mezőnygól, egy agyonsérült Lions....jön egy PO rutinos csapat és tessék azt sem tudják hol vannak
ThundersNFL a Paraszt
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Super Bowlban a menők egy yardrol passzt hívnak, nem ezt a buzisagot.Szánalmas...Majd a super bowl-on elbasszák kulcs szituban aztan lejönnek róla. Talán.
braxa88
gamerkr
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...
warr_b
10 hónapja
Ezzel itt most semmi. Az oldalvonalas ítéletekkel, verekedések annál több.Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.Én tényleg nem értem mi baj volt.
Klaci79
Janek
10 hónapja
Előző meccsen 5 turnoverünk volt, mégis nyertünk. Ja, ott nem tudnak nyomakodni.Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Ez egyébként csacsiság…nem szabad 3 labdát elveszteni es most valahol x körül lenne. Sajnos ez az eagles meg a bírok nélkül is jobb lenne…
warr_b
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Commanders még nem érett a PO-ra....De legalább jövőre már úgy térhetnek vissza, hogy van rutin. Már ha bejutnak, márpedig az nfc eastben bohózat szokott menni évről évre. Talán ők nyerik a csoportot, mert az eagles esetén az duplázás lenne, ahhoz meg nem szoktunk hozzá. A másik 2 meg jelenleg arra alkalmatlan, hogy csoportot nyerjen.
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Ő amúgy ilyen, amikor kell előlèp ha nem akkor nem erőlteti. Ilyen volt egyetemen isAzota nem is lattam olyan jol jatszani😀Egyszer már eltolta rajta nem múlt a SB winAz a baj basszameg, hogy az a kurva kansas nem fogja 4x eladni a labdát, szal pusholgathatják majd haza a biciklit 😃Hurts ugy sem SB materia😀 nem hiszem le neki hogy ha eg a haz eloltja
Hanni
Tdog
dande2
Tdog
10 hónapja
mer ki ő?Legenda a holgy. Aldja meg az IstenMihaszna némber
FloresR
zacknorb
Hendrix
10 hónapja
Bradyt hogy beoltottak😀
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Nálam a 2 legutáltabb csapat....
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.Én tényleg nem értem mi baj volt.
Klaci79
10 hónapja
Szerintem beírnák a főzebrának a TD-t. Nem lennék meglepve, egyik-másik ítéletük után így is járna már nekik.Nagy gondban lesznek
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Ez egyébként csacsiság…nem szabad 3 labdát elveszteni es most valahol x körül lenne. Sajnos ez az eagles meg a bírok nélkül is jobb lenne…
warr_b
10 hónapja
Commanders még nem érett a PO-ra....túl sok csöcsposzt miatt Cummanderst olvastam 😀😀
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.