Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.Sajnos elég rövid ideig volt kompetitív a meccs, playoffban ez ide vezet.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
QM a POba azèrt megvannak az INTek. Mèg a SBba párat 😀
több mint 1 éve
Soha nem voltam hálásabb még youtube reklámért. Elolvastam a videó címét és egyből elkattintottam az oldalról. 😀nyuszi vagy?Inkább nem nyitom meg. 😀Ott a mesterhármas. (Pls senki ne linkelje be a Fásy féle Mesterhármast ennek örömére. 😀)oké
iktriad
helyette ez 😀
youtu.be/VRI7HxElr-4?si=yBUtnQHRs3f2Lf1V
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Abella <3Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.Akkor tessék:
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nah alszok egy kicsit, 5kor kelésSB-n leccgó AFC, akármelyik jut be

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Az nem is lesz meg😀48 volt az over-underIlyen az, ha Bencsis Márk nem respektvv4lacival szakmázgat. 😀
4th&longban aszonták simán under 😀
Negritis, a vajda
iktriad
mondjuk azt se látták hogy eléri a washington a 30at 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.Akkor ezt neked küldöm speciálba
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
.30kor elkezdik amúgy?40 szokott lenni mindig
vagy megint csúsztatnak
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
.30kor elkezdik amúgy?Talán 40-kor
vagy megint csúsztatnak
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.Akkor tessék:
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
.30kor elkezdik amúgy?vagy megint csúsztatnak
több mint 1 éve
még mindig nem annyira gáz mint Lisa Ann vagy Ariella FerraraHa már nyert az Ígölsz lássunk jó dolgokat is:ez a kurva sok műanyag hogy tetszhet valakinek
zacknorb
petey
több mint 1 éve
Finnyáskodsz itt nekem. 😀Ha már nyert az Ígölsz lássunk jó dolgokat is:ez a kurva sok műanyag hogy tetszhet valakinek
zacknorb
petey

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Unom a csöcsöket. Igen, buzi vagyok.
több mint 1 éve
Ha már nyert az Ígölsz lássunk jó dolgokat is:ez a kurva sok műanyag hogy tetszhet valakinek
zacknorb
több mint 1 éve
jahőt dobta le a tetőről a medencébe nem?mondjuk együtt volt Dan Bilzerannal szal izlése nincs 😀Igazi sportszerető a Művésznő 😀Janice Griffithmer ki ő?Legenda a holgy. Aldja meg az IstenMihaszna némber
FloresR
zacknorb
Hendrix
Sixo
Hendrix
FunHun
Negritis, a vajda
Eazzy
több mint 1 éve
őt dobta le a tetőről a medencébe nem?mondjuk együtt volt Dan Bilzerannal szal izlése nincs 😀Igazi sportszerető a Művésznő 😀Janice Griffithmer ki ő?Legenda a holgy. Aldja meg az IstenMihaszna némber
FloresR
zacknorb
Hendrix
Sixo
Hendrix
FunHun
Negritis, a vajda
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Belőle kiindulva fake az egész, csak eljátsszák.mondjuk együtt volt Dan Bilzerannal szal izlése nincs 😀Igazi sportszerető a Művésznő 😀Janice Griffithmer ki ő?Legenda a holgy. Aldja meg az IstenMihaszna némber
FloresR
zacknorb
Hendrix
Sixo
Hendrix
FunHun
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
😀48 volt az over-underIlyen az, ha Bencsis Márk nem respektvv4lacival szakmázgat. 😀
4th&longban aszonták simán under 😀
Negritis, a vajda
iktriad
mondjuk azt se látták hogy eléri a washington a 30at 😀
több mint 1 éve
Ez esetben ne akard látni, hogy miben érkezett meg a párja. 😀Még a sapka is Louis Vuitton?AFC döntő előzetes.Ez szar, nincs villantás
iktriad
zacknorb
Burkus
több mint 1 éve
Akkor egyről beszélünk. Ja, mégsem!🙂Nem tudom a nevét. Délkeleti sarkon van/volt a keleti felé, az OTP-vel szemben. A 10es években semmi sem zárt 11kor, ez covid óta van. De csak SB-re jártam ott ,nem tudom, hogy meddig volt nyitva normál napon.A Ribster? Nem is tudtam, hogy ott lehet meccset nézni. És 11-kor bezár.Ott van/volt a sarkon egy amerikai étterem, ott minden évben adták, ilyen 8-10k volt a beugró.Az Oktogonnál hol lehet(ett) meccset nézni?Anno az oktogonnál 2 csatakanca nekem esett, hogy mertem az eaglesnek szurkolni azon a meccsen a pubban, amikor nekem aztán mind1 volt ki nyer.jólvan, amikor 17-ben mindenki azt énekelte, hogy just not the Pats 😀 és mindenki Eagles szurkoló volt...Én komolyan nem értem, hogy képes bárki ennek a csapatnak drukkolni. Ezeknél még a Chiefs is százszor szimpatikusabb...Nálam a 2 legutáltabb csapat....
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
Szimplán divat utálni akinek megyeget. Full szimpatikus játékosokkal van tele a csapat, de még azt kell mondja innen rendesen nem is tudom hogy lehet utálni olyat akivel életedbe két szót nem váltottál 😀
Eazzy
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Még a sapka is Louis Vuitton?AFC döntő előzetes.Ez szar, nincs villantás
iktriad
zacknorb
több mint 1 éve
mondjuk együtt volt Dan Bilzerannal szal izlése nincs 😀Igazi sportszerető a Művésznő 😀Janice Griffithmer ki ő?Legenda a holgy. Aldja meg az IstenMihaszna némber
FloresR
zacknorb
Hendrix
Sixo
Hendrix
FunHun