NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
10
5
2:15, Arena4
New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 4 éve
Ha ez nem DPI akkor mi nem???
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Na akkor fordítsuk meg ezt a szart most már!!👊😎
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
A legrosszabb, hogy mindenki tiszta ideg, es mennek a hulye trallalla karacsonyi reklamok.Xanax reklám helyett
ulpianus
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
igaz!az a szokás, hogy a new-val kezdődő csapatoktól ilyen helyzetben elvesznek egy td-t.*szabály😌
Assurbanapli
jamaicababa
több mint 4 éve
Ez a másik óriási gaz.Hogy ezt challengelni kellett...Undorító szar szemét szar bogerSztem a legrosszabb bíró evör.
Wyatt
gabokocka
Wyatt
-7 pont és -1 challange
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
AdomSima fumbli... Erre belefúj...Ez sima TD, nem 30 yard...
Simán jöhetnék 30 yardról
ThundersNFL
kyobalu
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
A legrosszabb, hogy mindenki tiszta ideg, es mennek a hulye trallalla karacsonyi reklamok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
az a szokás, hogy a new-val kezdődő csapatoktól ilyen helyzetben elvesznek egy td-t.*szabály😌
Assurbanapli
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Ez a védő TD hiányzott a győzelemhez sajnos
több mint 4 éve
Jól mutatja Bill TD-t vettek el a gecik
Draft
több mint 4 éve
southmiki
654
Na, elbukik a Chiefs megint egy meccset amit 20 ponttal kellene nyernie? Megtettem 5.5 szorzóval, meglátjuk. 😊Pedig a bírói gárda velük van.
peterk2005
több mint 4 éve
Hihetetlen bazmeg, hogy minden héten van 3 ilyen eset és azért is közbefújnak konzekvensen. Valaki magyarázza már meg, hogy mi a faszért? Ez kajak rosszabb mint dpi nem dpi...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hogy ezt challengelni kellett...Undorító szar szemét szar bogerSztem a legrosszabb bíró evör.
Wyatt
gabokocka
több mint 4 éve
Hányadik ilyen TD-t vették el idén ezzel különböző csapatoktól...Az a vicc, hogy egyszerűen csak nem kéne belefújni a sípba...
Burkus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Sima fumbli... Erre belefúj...Ez sima TD, nem 30 yard...
Simán jöhetnék 30 yardról
ThundersNFL
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Assurbanapli
1 355
az a szokás, hogy a new-val kezdődő csapatoktól ilyen helyzetben elvesznek egy td-t.
több mint 4 éve
kelce itt jó hülye volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
A sporik felraktak a pénzuk egy orvosi cégre a tőzsdén mert agyverzesre ingerlik a Pats drukkereket 😊
több mint 4 éve
Nem merik a jó öreg call standst behívni 😊Azért a házat ne tedd rá...
gabokocka
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 4 éve
Ha marad a Kc-nál a labda akkor összes Zebra bassza telibe az anyját...
Draft
több mint 4 éve
Na, elbukik a Chiefs megint egy meccset amit 20 ponttal kellene nyernie? Megtettem 5.5 szorzóval, meglátjuk. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A büdös szutyok szemetek..És MindigaPeccnekfújnak..Ez a meccs az iskolapéldája..🤮🤮🤮
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 4 éve
Undorító szar szemét szar bogerSztem a legrosszabb bíró evör.
Wyatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hányadik ilyen TD-t vették el idén ezzel különböző csapatoktól...